Nem olyan nagy villantás ez. Egyébként az a ruha előnytelenül áll,Jennifer-en.Nem értem miért vesz fel olyan ruhát ami nem áll jól rajta.Gyönyörű nő,nem kellene ilyen előnytelen ruhákat fel venni.
Aki nem tudná,hogy miért van ott Lorde,az keressen rá youtube-n.
Mellet villantott Jennifer Lawrence
2014. november 23. 10:30
Igen ez szinte semmi sem volt, nem nevezném villantásnak hisz akaratán kívül is tette, látszik a képeken. Meg annyira idegesítő hogy a sajtó azon szórakozik hogy ilyen kínos képeket pakol fel a sztárokról..egyébként teljes mértékben egyetértek antiparadicsommal...
Jennifer Lawrence imádlak
Jennifer Lawrence imádlak
2014. november 28. 16:59
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Szerintem nem vészes, és még csak nem is ciki. Bárkivel történhet hasonló.
2014. november 29. 08:33
|
Rocky.99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 187404 offline
|
Egyáltalán nem vészes és nem értem hogy miért kell ilyenekkel foglalkozni. Bárkivel megeshet, mellesleg pedig a stylistok adják rá Jenniferre a ruhát, nem pedig ő választja ki. Amúgy nagyon szép szerintem ebben a ruhában.
2015. február 11. 13:48
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Szegény... ez bárkivel megeshet
2015. december 16. 15:12
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
hát megesik ez mindenkivel
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: