Ilyen boldog tud lenni egy örökbefogadott kutya
2014. november 13. 22:13
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
Én tényleg megkönnyeztem!
2014. november 14. 17:23
Idézet (fanicsa @ 2014.11.12. 18:37)
Külföldön, azért nem bánnak úgy a kutyákkal, mint lelketlen emlősökkel ;) Ez többnyire, csak nálunk divat.
Igazad lehet:) De azokkal akikkel megyünk ki, valaki azt mondta: Nagykoromba, én meggazdagszom, és felújítom ezt a menhelyet:) Én is így vagyok vele, próbálok minél többet segíteni a kutyákon:
2014. november 14. 18:37
|
|
RockPrincess25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.01. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 233988 offline
|
ez nem semmi
2014. november 14. 19:14
Ez nagyon megható! Ezek azok a cikkek, amiket jó nézni/olvasni.
2014. november 14. 19:14
csak sajnos a valóságban nem minden kutyának végződik a története HappyEnd-del
2014. november 15. 00:10
Nagyon megható videó nem bírtam ki könnyezés nélkül...
2014. november 15. 15:40
|
|
Besnyivikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 227523 offline
|
Nagyon édes!
2014. november 15. 22:00
|
|
diamondnonaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.01. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 235392 offline
|
Istenem... nagyon megható.!
2014. november 16. 09:49
|
|
Sappho |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.05. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 212957 offline
|
Tündéri kiskutyus, sírtam, mint egy gyerek, de tény és való, hogy hazai szempontból igencsak a béka feneke alatt vagyunk
A menhelyek egyébként elfogadak mindenféle takarót, szőnyeget, kartondobozt, főleg konzervet. Télen sokkal jobban szükségük van ezekre. (és még mielőtt valaki lehurrogna, nem egyszer segítettem már
A menhelyek egyébként elfogadak mindenféle takarót, szőnyeget, kartondobozt, főleg konzervet. Télen sokkal jobban szükségük van ezekre. (és még mielőtt valaki lehurrogna, nem egyszer segítettem már
2014. november 16. 22:56
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Aww, istenem!
Pontosan egy hete mi is 6 kiskutyát adtunk szerető gazdihoz, és olyan boldogok voltak ők is! Az egyik úgy szaladgált, hogy alig tudta őt az új gazdi megfogni
Pontosan egy hete mi is 6 kiskutyát adtunk szerető gazdihoz, és olyan boldogok voltak ők is! Az egyik úgy szaladgált, hogy alig tudta őt az új gazdi megfogni
2014. november 18. 17:28
ez olyan megható! Elején olyan szomorú!
de örökbefogadják!
ezeken majd nem mindig sírok!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: