Ilyen boldog tud lenni egy örökbefogadott kutya
2014. november 12. 01:38
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Ciki vagy nem ciki, de én elbőgtem magam. Nem igazán szeretek ilyen videókat nézni, mert nagyon fáj, hogy szenvedni látom őket és hogy nem hozhatom haza magamhoz az összes hontalan kutyust.
De mikor a kislány rátalált: na, azért a nézésért érdemes az embernek élni. Soha több szeretetet nem fog kapni egy ember, mint egy kutyától.
2014. november 12. 06:52
|
ivettke28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.05. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 222238 offline
|
Én is szívesen örökbefogadnék egy kutyát, de már van egy kutyusunk, és sajnos nem tudnánk még egyet bevállalni anyagilag. Mert ugye a felelős állattartáshoz az is hozzátartozik szerintem, hogy az ember tudja mit képes vállalni, és mit nem. Mivel a kutyát nemcsak szeretni kell, hanem etetni is, oltatni, stb. és ezt sokan nem fogják fel, ezért kerülnek utcára az ebek, sajnos.
2014. november 12. 14:18
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Nagyon aranyos videó lett, mondjuk semmi különleges nem volt benne, de én akkor is megkönnyeztem. Ha valaha lesz még egy kutyám bizonyára menhelyrõl fogom hozni.
2014. november 12. 16:53
Nagyon megható kis videó lett. Amikor ilyen gazdátlan állatokat látok, legszívesebben befogadnám az összeset. Tündéri kutyus!
2014. november 12. 18:37
Idézet (Fannom @ 2014.11.11. 19:53)
Ez tényleg nagyon szép videó, de kicsit el van szépítve. Egy kutyának, nemhogy, ilyenolyan benti helységbe, padlón lévő KÜLÖN helye nincsen, de 5-10 kutya van egy ketrecbe, folyamatosan ugatnak, és bár alájukvan betoznozva, és van egy házuk, nem valami fényesek a kilátások. Naponta, egy ketrecbe kapnak, egy tál vizet, és kb. fejenként egy tál ételt. Folyamatosan ugatnak, és úsznak az ürülékben és a pisiben, amit naponta egyszer feltakarítanak.
Külföldön, azért nem bánnak úgy a kutyákkal, mint lelketlen emlősökkel
2014. november 12. 20:04
|
|
Selforevorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.12. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 200044 offline
|
Ááá, elsírtam magam. Úgy sajnálom szegény menhelyi kutyusokat, hogy megfogadtam ha lesz még egy kutyusom ő biztos menhelyről lesz
2014. november 12. 20:21
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
úristen, olyan szomorú ez, mindjárt sírok:(
szegények, ha nem lenne már kutyusom örökbe fogadnék egy csomót:)
olyan csodálatos, ha egy kutyi ilyen jó gazdákra talál, viszont nagyon sokat elaltatnak:((( na jó mostmár tényleg sírok:(
szegények, ha nem lenne már kutyusom örökbe fogadnék egy csomót:)
olyan csodálatos, ha egy kutyi ilyen jó gazdákra talál, viszont nagyon sokat elaltatnak:((( na jó mostmár tényleg sírok:(
2014. november 13. 13:31
Ez annyira szomorú! Utcán is, el tudom képzelni, mekkora fájdalom lehet végignézni a kóbor kutyáknak, hogy milyen boldog a kutya a gazdájával, és nekik nem jutott gazda
2014. november 13. 17:13
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Annyira szomoru...
2014. november 13. 17:20
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: