Könybe lábadt a szemem anyira sajnálom az állatokat ők nem ezt érdemlik .
Sokan vannak úgy ,hogy a menhelyi kutya veszélyes ,beteg ... de ez nem a kutya viselkedése ez csak egy papír amire rá írták ezzeket a hülyeségeket .
Ilyen boldog tud lenni egy örökbefogadott kutya
2014. november 11. 19:47
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
2014. november 11. 19:49
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Az első kiskutyánkat apukám még tenyésztőtől vette. Aztán mikor elpusztult, később egy ismerős ismerősén keresztül fogadtunk örökbe egy kutyust, akit máskülönben a menhelyre vittek volna. Most sajna se cicánk, se kutyánk. De ha különköltözök és saját döntésem alapján beszerzek majd egyet, akkor tuti, hogy menhelyről hozom el, vagy ugyanígy, valakitől, aki máskülönben kidobná. Amúgy aranyos kis videó.
2014. november 11. 19:51
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
Ez egy nagyon aranyos videó
2014. november 11. 19:53
Ez tényleg nagyon szép videó, de kicsit el van szépítve. Egy kutyának, nemhogy, ilyenolyan benti helységbe, padlón lévő KÜLÖN helye nincsen, de 5-10 kutya van egy ketrecbe, folyamatosan ugatnak, és bár alájukvan betoznozva, és van egy házuk, nem valami fényesek a kilátások. Naponta, egy ketrecbe kapnak, egy tál vizet, és kb. fejenként egy tál ételt. Folyamatosan ugatnak, és úsznak az ürülékben és a pisiben, amit naponta egyszer feltakarítanak. A játék annyi, hogy ameddig takarítják őket futkároszhatnak:)
És ezt csak nem úgy kitaláltam, hanem többször voltam már önkéntes a menhelyünkön:)
És ezt csak nem úgy kitaláltam, hanem többször voltam már önkéntes a menhelyünkön:)
2014. november 11. 19:59
Nagyon megkönnyeztem. A kiskutya nagyon édes volt és megszakad a szívem ha arra gondolok hány ilyen sorsú állat van még. Én is sokkal szívesebben fogadnék örökbe mint vennék egy kutyát tenyésztőtől de nekünk nincs otthon hely neki.
2014. november 11. 20:03
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Menhelyről kutyám nem volt,mert mindig kaptun ingyen valahonnan ha akrtuk ha nem.De fajtiszta kutyát drága pénzért pláne nem vennék.Sokkal aranzosabbak és szívósabbak a "korcs" ,nem fajtatiszta ebek mint a kipudlizott egyedek.
2014. november 11. 20:24
|
|
Emese2014 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 896 Csatolások: 1109 Azonosító: 221725 offline
|
Istenem. Bevallom ez a videó nagyon boldogsággal tölt el. Őrülők hogy vannak még ilyen jó szívű emberek akik nem bántják az állatokat. Ez a videó nagyon jó lett. A kiskutya nagyon aranyos.
Nekem Golden Retriever kutyusom van és makk egészséges
2014. november 11. 20:24
Semmi extra nem volt benne, mégis megható. Eddig vettünk kutyusokat (nem tenyésztőtől), meg egyszer egy kóbor kutyust is befogadtunk, de én inkább döntök a menhelyik kutyik mellett legközelebb. Főleg mert ő jobban meghálálja. Csak attól félek, hogy majd nem tudok választani és meg el is sírom magam.
2014. november 11. 20:44
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
jaj de aranyos ez a suzie
amúgy tényleg jobb egyrészt a menhelyről fogadni
2014. november 11. 21:00
Nagyon megható videó volt. Mindig is akartam egy kutyát,és ettől a videótol megjött a kedvem az örökbefogadáshoz!♥️
2014. november 11. 21:04
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Igen!Én mindigis annak a híve voltam,hogy ne vásárolj, fogadj örökbe!Nagyon aranyos videó volt♥♥♥
2014. november 11. 21:19
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Tanulságos videó. Megható. Én is mindig örökbe akartam fogadni egy kutyát, de az a rossz benne, hogy csak egyet vagy párat lehet, és nem az összeset. Szomorú ránézni azokra a kutyákra, akik mellett csak úgy elmennek, mert így meg úgy meg kell felelniük az elvárásoknak. Akik pedig már egy ideje ott időznek a négy fal között és, csak egy szerető otthonra vágynak és egy kis szeretetre, lehet nem kapják meg. Mert akinek szeretetet adsz, attól kapsz is, főleg, ha a kutyáknak adsz egy pici szeretetet, akkor a világ legtöbb szeretetét fogod visszakapni, mert a kutyák tudnak legjobban szeretni.
2014. november 11. 21:23
Egy kicsit én is megkönnyeztem, elrettentő, hogy mennyi gazdátlan kutyus van a világon.
2014. november 11. 21:54
Szebbé tette a napomat ez a videó
Ennek a kis állatnak és minden társának az a legnagyobb boldogság a világon, ha szerető család fogadja be. Annyira tudnak szeretni a kutyák, hogy az emberek tanulhatnának tőlük. Elég nagy baj, hogy általában fullon vannak a menhelyek. Jó lenne, ha nem erőltetnék az emberek ezt a fajta tiszta, tenyésztőtől vásárolt kérdést, hisz egy örökbe fogadott kutyus sokkal hálásabb és egészségesebb.
2014. november 12. 00:31
Akik ismernek, azok tudják, hogy milyen lelketlen tudok lenni, de a kutyák a mindenem.
A kutya az ember legjobb barátja, hűséges, és feltétel nélkül szeret, és télen melegíti az ember lábfejét és cserébe élelmet, egy pokrocot, amin feküdhet és szeretet kér, meg persze (amire sokan nincsenek felkészülve)életük utolsó 3-4 hónapjában a gazdi segítségét, és gondoskodását, mint ahogy az ember gondoskodik a nagyszűleiről. Nos jelenleg sajnos nincs kutyám, se idő, se pénz nincs rá. Ha tehetném, egy 3-4 fős kis mini falkát tartanék, bár az sokkal nyagyobb lelki teher is, eltemetni annyi barátot nem könnyű dolog, mert igen is barát a kutya.
Vidéki rokonaimat szoktam csodálni, hogy ott van 400 négyzetméteres udvar, amiben már se nem kapálnak, se nem tartanak más haszonállatot, de a kutyát láncon tartják, és télen sem engedik be a házba őket, és kifejezetten nem is nagyon adnak rendes kaját nekik, csak mindenféle konyhai maradékot. Nos nekik üzenem, csak úgy név nélkül. Kapjátok be, szemét sporinger banda!
A kutya az ember legjobb barátja, hűséges, és feltétel nélkül szeret, és télen melegíti az ember lábfejét és cserébe élelmet, egy pokrocot, amin feküdhet és szeretet kér, meg persze (amire sokan nincsenek felkészülve)életük utolsó 3-4 hónapjában a gazdi segítségét, és gondoskodását, mint ahogy az ember gondoskodik a nagyszűleiről. Nos jelenleg sajnos nincs kutyám, se idő, se pénz nincs rá. Ha tehetném, egy 3-4 fős kis mini falkát tartanék, bár az sokkal nyagyobb lelki teher is, eltemetni annyi barátot nem könnyű dolog, mert igen is barát a kutya.
Vidéki rokonaimat szoktam csodálni, hogy ott van 400 négyzetméteres udvar, amiben már se nem kapálnak, se nem tartanak más haszonállatot, de a kutyát láncon tartják, és télen sem engedik be a házba őket, és kifejezetten nem is nagyon adnak rendes kaját nekik, csak mindenféle konyhai maradékot. Nos nekik üzenem, csak úgy név nélkül. Kapjátok be, szemét sporinger banda!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: