Tobias Moretti új filmjében egy vámpírt formál meg, aki 500 éves házasság után szeretne megszabadulni feleségétől, mert már elege van belőle. Hogy próbáljon segíteni helyzetén, még Sigmund Freudot is felkeresi.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vámpír Sigmund Freud kanapéján
2014. november 11. 16:18
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2014. november 11. 16:23
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233911 Azonosító: 59785 offline
|
Ez állati jól hangzik.
Remélem, hogy bemutatják itthon is vagy hogy legalább angol felirat lesz hozzá, mert a németből egy kukkot sem értenék.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. november 11. 19:09
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2014.11.11. 16:23)
Ez állati jól hangzik.
Remélem, hogy bemutatják itthon is vagy hogy legalább angol felirat lesz hozzá, mert a németből egy kukkot sem értenék. 
Szerintem is fergetes film lehet, én magam is nagyon szívesen megnézném. Sajnos azt hiszem attól nem kell tartanunk, hogy lehozzák Magyarországon is...
Nekem ugyan németből van a nyelvvizsgám, de most két cikk fordításánál sikerült rájönnöm, hogy mennyire sokat felejtettem a nyelvből.
De visszatérve a filmhez, illetve Morettihez: ez a pasas egyszerűen zseniális, annyi arca van, hogy az valami elképesztő. Van vele kapcsolatban egy másik cikk is, azt elvileg holnap küldöm majd be, ami szintén aktuális, viszont szöges ellentéte ennek a bohóckodásnak: nagyon is komoly szerepről lesz szó. Szóval lényeg a lényeg, Tobias bármilyen műfajban korrektül helytáll és brillírozik, én meg szép csendben rajongok érte és büszke vagyok rá, hogy úgy nagyjából 16 éve ott van a legnagyobb kedvenceim között és még sosem csalódtam benne, maximum kellemesen.
2014. november 11. 19:32
|
|
Tillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 134833 offline
|
Jaj! Én irtózom a vámpíroktól, még vígjátékban is.
Szóval ezt nem sajnálom annyira kihagyni. Várom a következőt, azt talán jobban sajnálom
De bocs: Mi az, hogy közel 60 éves Tobias Moretti? Még pont félúton van 50 és 60 között.
Szóval ezt nem sajnálom annyira kihagyni. Várom a következőt, azt talán jobban sajnálom
De bocs: Mi az, hogy közel 60 éves Tobias Moretti? Még pont félúton van 50 és 60 között.
2014. november 11. 19:43
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
jol hangzik:$megnezem majd :$$$
2014. november 11. 21:42
Tobias Moretti miatt máris érdekel a film
Mint a legtöbben kis hazánkban én is a Rex felügyelő sármos Moser felügyelőjeként figyeltem fel rá. Örülök, hogy újra és újra képes megújulni és ilyen széles palettán játszani. Most épp komédia, kíváncsian várom.
Mint a legtöbben kis hazánkban én is a Rex felügyelő sármos Moser felügyelőjeként figyeltem fel rá. Örülök, hogy újra és újra képes megújulni és ilyen széles palettán játszani. Most épp komédia, kíváncsian várom.
2014. november 12. 07:18
|
|
|
Idézet (Tilla @ 2014.11.11. 19:32)

Ez igaz, de már a 60-hoz közelebb van, mint az 50-hez, mert nyári gyerek Tobias és már mindjárt tél van.
idone
2014. november 12. 17:48
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Nem hangzik rosszul megnézem majd
2014. november 12. 17:53
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Várom..
2014. november 12. 21:54
|
|
Tillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 134833 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.11.12. 07:18)
Ez igaz, de már a 60-hoz közelebb van, mint az 50-hez, mert nyári gyerek Tobias és már mindjárt tél van.
Amúgy meg nem öregíteni akartam szegényt ezzel a mondattal, hanem inkább dicsérni, hogy még mindig milyen jól néz ki. 
De megnéztem egy rövid részletet a filmből, s az angol nyelvű.
2014. november 13. 07:52
|
|
|
Idézet (Tilla @ 2014.11.12. 21:54)
De megnéztem egy rövid részletet a filmből, s az angol nyelvű.
Ha valaki betölti az 55-öt, másnap már a 60-hoz van közelebb, mint az 50-hez.
Oké, aláírom, lehet, hogy nem ennek örülne a legjobban, de ha az ember cikket ír és jól akarja csinálni, akaratlanul is kicsit dagályosabban fogalmaz. Ez most így sikerült.
Igen, a film angol nyelvterületen is kijön "Therapy for a Vampire" címen, valószínűleg emiatt botlottál bele az angolba. Én még nem láttam ezt, de gondolom szinkronos és nem olyan, mint a "The Return of the Dancing Master", hogy eredetileg is angolul beszélnek benne. Mivel szeretem Moretti eredeti hangját, ezért azt hiszem, én is inkább a német hang - angol felirat mellett voksolok, ha már jó eséllyel nem lesz hozzá magyar szinkron.
2014. november 13. 21:57
|
|
Tillaúj tag |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.11.13. 07:52)
Ha valaki betölti az 55-öt, másnap már a 60-hoz van közelebb, mint az 50-hez.
Sőt, aki betölti az 50-et, az már a 100-hoz van közelebb
Én is a 25. szülinapom után egy nappal már azon sopánkodtam, hogy már közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz... Most meg aztán pláne...
Igaz, rekorder is vagyok, mert nem olyan régen még általános(!) iskolásnak néztek. Azért ez már valami.
Felállítottak a buszon, hogy add át a helyed?
Oké, aláírom, lehet, hogy nem ennek örülne a legjobban, de ha az ember cikket ír és jól akarja csinálni, akaratlanul is kicsit dagályosabban fogalmaz. Ez most így sikerült.
Én mindenesetre nem akartam neki ezzel rosszat, talán emiatt nem is sértődne meg.
Igen, a film angol nyelvterületen is kijön "Therapy for a Vampire" címen, valószínűleg emiatt botlottál bele az angolba. Én még nem láttam ezt, de gondolom szinkronos és nem olyan, mint a "The Return of the Dancing Master", hogy eredetileg is angolul beszélnek benne. Mivel szeretem Moretti eredeti hangját, ezért azt hiszem, én is inkább a német hang - angol felirat mellett voksolok, ha már jó eséllyel nem lesz hozzá magyar szinkron.
Sőt, aki betölti az 50-et, az már a 100-hoz van közelebb
Én is a 25. szülinapom után egy nappal már azon sopánkodtam, hogy már közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz... Most meg aztán pláne...
Felállítottak a buszon, hogy add át a helyed?
Azon a francia fan oldalon láttam, amit egyszer már említettem.
Sally Sparrow
2014. november 14. 09:44
Kíváncsi leszek erre a komédiára, a történet érdekesnek tűnik. Biztos, jó kis film lesz. Érdekes lesz Tobias Morettit egy vámpír szerepében látni.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.