Taylor Swift megőrült új klipjében
2014. november 10. 21:25
Hát színésznek se menjen, mert úgy látom még a saját maga kifigurázása is nehézségeket okoz neki. Irtó béna a játéka, attól még hogy rebezgeti a pilláit meg pofákat vág, nem adja át jobban amit érez. A szám ritka unalmas, a szövege sem hatott meg. A hangjára már nem is mondok semmit, mert ugyan olyan irritáló maradt mint volt. Sőt, ez utóbbi vonatkozik az egész nőszemélyre.
2014. november 10. 21:37
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Tetszik a klipp és a dal is
2014. november 10. 21:44
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
tök jóóó ez a számaaa és a videoklip is baromi jóóó lett
nem is tudtam,hogy ilyen média kiparodizására ment a dolog,de nagyon jól hozta a ,,pasifaló díva'' szerepét és tényleg vicces néhány jelenet benne,jaj Taylor köszi ezt is
2014. november 10. 22:02
|
|
CoLaylavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 2 Azonosító: 228081 offline
|
Nem hittem, hogy ilyen stílusú dalt is hallhatok Taylor-tól a Shake It Off után. Nekem az a szám kicsit sok volt, de ez valami fantasztikus lett. Olyan viccesen depis, és szerintem ezért is lett igazán jó! Egyébként a klip is jó, csak picit túljátssza az egészet!
2014. november 11. 00:00
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
A dal és a klip is tetszik.Habár nem véletlenül nem lett színész,nekem végig tetszett,ahogy alakít.Vicces lett,szerintem ez is volt a célja.
"Got a long list of ex-lovers
They'll tell you I'm insane" - Ez a legjobb
"Got a long list of ex-lovers
They'll tell you I'm insane" - Ez a legjobb
2014. november 11. 07:13
Ehh inkább jó üzletasszony mintsem az amiről sokan írnak. Jó bizniszt csinál a médiában róla alkotott képről és ennyi, nincs tovább. Nem provokál ő senkit, örül ha kritizálják, mert legalább foglalkoznak vele, éppen ezért nem kell ódákat zengeni róla, mert a zene még mindig harmatgyenge, a klip pedig nem hajaz a Gyilkos elmékre (nem tudom ki írta ezt a lükeséget, akkor inkább már egy Pink videóra). Mindazonáltal az egyik legfogyaszthatóbb és leghitelesebb száma már ami a dalszöveget illeti.
2014. november 11. 11:12
|
|
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline
|
A klipp elég hülyeség lett,de a szám nem rossz.
2014. november 11. 13:30
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
egész jóóó!
2014. november 11. 14:19
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
A Bart Baker paródiák után nem csoda, hogy megtetszett neki az "elmebeteg Taylor".
Egyébként ha ez tetszene az embereknek, én is kiparodizálnám magamat, persze jó pénzért
Mint ahogyan azt ős teszi. .. Egyébként egész jó kis dal lett
Fülbemászó
2014. november 11. 14:35
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Szerintem a pasifalo divat mar nem kellett eljatszania... Csak onmagat kellett adnia
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: