Starity

David Tennant 7

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. december 02. 14:33 #21
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Csináltam kari ajándékot mindenkinek de nem bírom kivárni a 24-ét....
Élvezzétek heart.gif

én a Rupertessel vagy egy órája játszom már biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. december 02. 14:39 #22
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Olvastátok? Állítólag Catherine és David megint valami közös projektbe fog... De jó lenne. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2014. december 03. 09:23 #23
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Megvettem nagybátyámnak karácsonyra a Broadchurch könyvet angolul. (meg magamnak is laugh.gif hamár rendeltem...) Megnéztem a gyilkos ugyan az, viszont vannak benne olyan részek is ami a tvben nem volt, pl Danny temetése. Nem olvastam el csak belekukkantottam lecsekkolni a gyilkost. wink.gif
2014. december 05. 13:35 #24
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sunyi @ 2014.12.02. 14:33)
Csináltam kari ajándékot mindenkinek de nem bírom kivárni a 24-ét....
Élvezzétek heart.gif 
én a Rupertessel vagy egy órája játszom már biggrin.gif

Valami gebasz van vele úgyhogy csináltam egy másikat...
1 felhasználónak tetszik: Luer
2014. december 06. 15:10 #25
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Nem lesz második évada a Gracepointnak. Nem tudom mire számítottak igazából...
szerintem akkor lett volna esélye ha nem David a főszereplő és ha várnak vele legalább még pár évet. Bár akkor se nagy
2014. december 10. 09:22 #26
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hozzászólás: 406
Azonosító: 176693
Idézet (Sunyi @ 2014.12.05. 13:35)
Valami gebasz van vele úgyhogy csináltam egy másikat...

Ez nagyon jo :-)
2014. december 11. 18:06 #27
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Na kérem szépen van dátum és trailer is a Broadchurch második évadához
JAN. 05
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. december 22. 15:43 #28
Luer
Luer
visszatérő vendég
A heten mozgalmas lesz a BBC Entertainment-en a Doctor Who, minden nap lesz egy rész, meg az évfordulós is :-)
2015. január 07. 07:35 #29
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

B.Ú.É.K. minden Tennantifiszben "szenvedőnek"! biggrin.gif

Hogy telt a szilveszter? smileeee.gif

Idézet (Luer @ 2014.12.22. 15:43)
A heten mozgalmas lesz a BBC Entertainment-en a Doctor Who, minden nap lesz egy rész, meg az évfordulós is :-)

Eddig is volt, nem? Bár én úgy vettem észre, hogy ugyanazt a részt 20x is leadják... Valahogy x időközönként mindig csak egy konkrét epizódba sikerült belszaladnom. smileeee.gif OFF Volt amúgy Szép remények is, azt is néztem. Meg 2x is láttam a Mr. Stinket. rohog.gif thumbsup.gif

Képezljétek, én olyat jót álmodtam az este... Volt benne Hammond és May. biggrin.gif Túl sok Top Geart és May-es műsort bámulok, azt hiszem... rohog.gif ON Megnéztem újra a Davides meg a Chris-féle epizódot is. heart.gif Annyira aranyosak voltak mindketten... biggrin.gif
2015. január 09. 14:56 #30
Ylorian
Ylorian
új tag

StátuszMindig legyen nálad egy törölköző!
Hozzászólás: 63
Azonosító: 148793
Én most néztem meg a Broadchurch 2évadának az első részét. Ki sem találnátok, kivel játszik együtt David biggrin.gif

Spoiler

Gwennel. Vagyis Eve Myles

Spoiler vége

Én komolyan meglepődtem.
2015. január 10. 14:54 #31
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sally Sparrow @ 2015.01.07. 07:35)

Eddig is volt, nem? Bár én úgy vettem észre, hogy ugyanazt a részt 20x is leadják...D

Igen volt es valóban sokszor leadnak 1-1 részt, de most volt új is :-) na jo nem mintha nem láttuk volna, de itt meg új volt.
Viszont a magyar csatornák mostanában egyáltalán nem adják a sorozatot.
Jó a Broadchurch jól megkavarjak, kiváncsi vagyok mi lesz belőle.

Off. Sok Scherlock volt mostanában. Tegnap volt az Irene Adleres rész az entertainmenten. Mar anno is feltűnt, hogy van egy baki benne. Amikor Scherlock rájön a telefon kodjara akkor odaadja Mycroftnak es ugye le is foglalja a telefont. Egész addig nála van míg a végen nem adja oda Watsonnak, szóval nem küldhette " A Nő " arról a telefonról a Good by Mr.Holmes üzenetet pedig megis arról lett küldve.
Na nem mintha lényeges lenne csak észrevettem.
2015. január 10. 20:07 #32
Luer
Luer
visszatérő vendég
Az jutott meg eszembe, hogy nem arról volt szó, hogy a Varsó filmnek lesz folytatása, erről van valami info?
2015. január 11. 09:55 #33
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Luer @ 2015.01.10. 14:54)
Igen volt es valóban sokszor leadnak 1-1 részt, de most volt új is :-) na jo nem mintha nem láttuk volna, de itt meg új volt.
Viszont a magyar csatornák mostanában egyáltalán nem adják a sorozatot.
Jó a Broadchurch jól megkavarjak, kiváncsi vagyok mi lesz belőle.
Off. Sok Scherlock volt mostanában. Tegnap volt az Irene Adleres rész az entertainmenten. Mar anno is feltűnt, hogy van egy baki benne. Amikor Scherlock rájön a telefon kodjara akkor odaadja Mycroftnak es ugye le is foglalja a telefont. Egész addig nála van míg a végen nem adja oda Watsonnak, szóval nem küldhette " A Nő " arról a telefonról a Good by Mr.Holmes üzenetet pedig megis arról lett küldve.
Na nem mintha lényeges lenne csak észrevettem.

Szerintem is nagyon jó a Broadchurch. Reméltem, hogy nem megy el iylen Kisvárosi gyilkosságosba és lesz még egy rejtélyes gyilkosság amit ki kell nyomozni. És annak külön örülök, hogy végre majd megtudjuk mi volt Sandbrook-ban.
Olvastam, hogy aláírtak egy titoktartási szerződést semmit és komolyan totálisan semmit nem árulhatnak el. Annyira nagy a titkolózás hogy még a sajtónak sem vetítenek le részeket előre. Ami ugye bevett szokás hogy egy-egy részt a sajtó előbb megnézhet és akkor interjúkat meg cikkeket tudnak írni, és mondjuk csak az utolsó egy-két részt nem mutatják meg nekik, itt egyet sem, a cikkben amiben olvastam az volt hogy ilyenre nem emlékszik az író. Kíváncsi vagyok nagyon mire fel a nagy titkolózás

Egyébként egy csomó színész a Broadchurch-ből játszott a DW-ben, nem csak Eve. David nyilván, aztán Olivia Coleman, Arthur Darwil, Oli az újságíró, az öreg aki az első évadban megölte magát és most a fenének sem jut eszembe a neve, csak az hogy Solomon volt a DW-ben... valószínűleg van még csak nem ilyen emlékezetes számomra...

Off: Arról sehol nincs benne szó hogy arról a telefonról írogatja Irene az üzeneteket Sherlocknak csak hogy az Irenetól kapja őket. És mivel Irene írta be Sherlock telefonjába a számot bármilyet beírhatott.
Spoiler: most forgatják a karácsonyi külön részt és viktoriánus ruhákban vannak. és John bajsza is visszatért. és Rupertnek meg barkója van biggrin.gif
Spoiler vége
2015. január 12. 10:02 #34
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ezt most találtam... rohog.gif

http://kepfeltoltes.hu/150112/loki-doki_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez lényegében itt off, de azért még beteszem... rohog.gif

http://kepfeltoltes.hu/150112/eleven-poirot_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2015. január 12. 17:13 #35
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2015.01.11. 09:55)

Off: Arról sehol nincs benne szó hogy arról a telefonról írogatja Irene az üzeneteket Sherlocknak csak hogy az Irenetól kapja őket. És mivel Irene írta be Sherlock telefonjába a számot bármilyet beírhatott. 
Spoiler: most forgatják a karácsonyi külön részt és viktoriánus ruhákban vannak. és John bajsza is visszatért. és Rupertnek meg barkója van  biggrin.gif
Spoiler vége

Nincs benne szó, de a végén Scherlock végignézi az összes üzenetet ami a telefonon van és ott az összes vacsorázzunk együtt meg a végén a good by. Na meg beállította Scherlck telefonját arra a kaján SMS hangra ami csak akkor szól úgy ha egy bizonyos számról jön és amikor leakarják fejezni akkor is jön a kaján hang. Szóval az arról a telefonról kellett, hogy menjen. Na, de tényleg mindeg smileeee.gif

Láttátok a fényképeket Davidről, valami reggeli rádiós műsorban volt. Tiszta kócos biggrin.gif Minden hajszála az égnek mered.
2015. január 12. 21:27 #36
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Luer @ 2015.01.12. 17:13)
Nincs benne szó, de a végén Scherlock végignézi az összes üzenetet ami a telefonon van és ott az összes vacsorázzunk együtt meg a végén a good by. Na meg beállította Scherlck telefonját arra a kaján SMS hangra ami csak akkor szól úgy ha egy bizonyos számról jön és amikor leakarják fejezni akkor is jön a kaján hang. Szóval az arról a telefonról kellett, hogy menjen. Na, de tényleg mindeg  smileeee.gif 
Láttátok a fényképeket Davidről, valami reggeli rádiós műsorban volt. Tiszta kócos  biggrin.gif  Minden hajszála az égnek mered.

hát egy éve láttam őket szóval nem vagyok biztos benne...

Én pont most hallgattam meg. Lesz valami új projektje amit nem mondott el, rengetegszer kérdezték de nem árulhatta el mert valamit aláírt és csak a pénteki Graham Nortonban mondja majd el. Vicces volt az egész műsor
https://pbs.twimg.com/media/B7Kc1HnCEAAnImK.jpg
https://pbs.twimg.com/media/B7Kh14ZCQAElMuS.jpg
2015. január 13. 08:58 #37
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Az első kép jó, a másodikon furán néz ki szerintem...

Valami nem stimmel rajta, de még nem jöttem rá, hogy mi. rohog.gif
2015. január 23. 18:55 #38
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Megnéztem a Gracepointot... totálisan megértem miért nem rendelték be az új évadot. a szereplő gárda rossz, kivéve Davidet meg Nick Nolte-t de hát ugye nem térhetne vissza. Szerintem Olivia Colman a Broadchurchben zseniális a Gracepointos csaj vele ellentétben nem, én egyszerűen nem hiszek neki. Nem hittem el mikor mondta a saját gyerekének hogy szereti... Sajnos David sem alakít semmi olyat amiért érdemes lenne megnézni. Kiemelkedő a többi közül de nagyon lehúzza a játékát az egész cucc. A gyilkos tényleg más de nem nekem nem tetszett a megoldás.

Spoiler: az hogy Tom egész végig tudja titkolni mindenki elől hogy megölte a legjobb barátját azt kötve hiszem 12 éves az ég szerelmére. A saját apja ellen akart megvédeni Danny-t tuti nem tudná annyira megvigasztalni Joe Tomot hogy bizzon benne ezek után.

Tegnap előtt kiosztották a National Television Adwards-ot és barátunk megkapta a Special Recognition

https://pbs.twimg.com/media/B8Cl30WCAAE9I_a.jpg:large
2015. január 23. 20:59 #39
Luer
Luer
visszatérő vendég
Gratula Davidnek, aranyos ez a kis video. thumbsup.gif
Határozottan tetszik David haja, komolyan fiatalított rajta vagy 5 évet.

Én sem voltam elhalva a Gracepoittól. Fura egy befejezése lett.
David valahol nyilatkozta, hogy nem akarta ugyanúgy játszani a karaktert mint a Broadchurchben, de azt kell mondjam tök ugyanolyan volt.
A mostani részekben meg már nem is tudom eldönteni melyikük a letargikusabb Alec vagy Elli. Persze ez egy ilyen sorozat.
Elég érdekesek ezek a részek, jól kifacsarják. A fekete ügyvédnőt fel bírnám rúgni.. Hihetetlen mennyire elferdítik, kitalálnak dolgokat és sajnos azt hiszem a való életben ez teljesen így van. Na igen nem mindig szép az ügyvéd szakma.
Remélem azért a végén igazságos ítélet születik.
Sunyi Te azt érted, hogy Tom mért nem akar az anyjával találkozni? Az első széria végén ennek semmi jele nem volt.
2015. január 24. 10:15 #40
Fannika010
Fannika010
új tag

Státuszközöd nincs
Hozzászólás: 52
Csatolások: 1
Azonosító: 239174
szerintem jó atínész
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!