Starity

David Tennant 7

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 10. 13:13 #1
Ylorian
Ylorian
új tag

StátuszMindig legyen nálad egy törölköző!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 63
Csatolások: 0
Azonosító: 148793
Folytatás innen

Huh... de rég jártam erre. És én nyitottam meg az újat. biggrin.gif Remélem jól csináltam, elég zsibbadt vagyok mostanság, bár az lehet annak tudható be, hogy mostanság Davides filmeket nézek, csak. rohog.gif
2014. november 10. 13:26 #2
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Ylorian @ 2014.11.10. 13:13)
Huh... de rég jártam erre. És én nyitottam meg az újat. biggrin.gif Remélem jól csináltam, elég zsibbadt vagyok mostanság, bár az lehet annak tudható be, hogy mostanság Davides filmeket nézek, csak. rohog.gif

Halihó!

Köszönjük az új topikot. smileeee.gif
A kérdésedre válaszolva: lett volna még pár dolog, amit elfelejtettél, de már jeleztem a moderátoroknak, hogy pótolják. (1, kérvényezni kell az előző téma zárolását 2, az új témában jelezni kell, minek a folytatása (linkkel) a topik)

Tényleg rég láttunk, mi történt veled mostanában? smileeee.gif
2014. november 10. 13:42 #3
Ylorian
Ylorian
új tag

Na ezt nem is tudtam...
Rengeteg minden... Amikor legutóbb erre voltam, még ápoló voltam... (elég hasonló melóim voltak, mint Davidnek, pocsék meló, ahol kiközösítettek, és még tepernem is kellett érte, hogy maradjak anyagi okok miatt) utána egy 1 évig egy gyerek otthonba dolgoztam, utána 1 év munkanélküli, mert ez már a 3 gyeses állásom volt, ahonnan elküldtek, miután visszajött a másik. Most meg elmentem takarítani, mert nincs más. A melót szeretem, mert egy kutató laborban van, és annyi h letörölgetem meg az asztalokat meg felmosok. Jobban is érzem magam itt, mert nem visel meg annyira lelkileg. A Recoveryt is ezért nem bírom megnézni, mert túl élethű, és átéltem ahhoz hasonló dolgokat, olyanokkal, akiket megszerettem.
Azóta is David az egyik nagy kedvenc biggrin.gif A Boradchurch-be nagyon bírtam. A Gracepoint már nem tetszik. Túlzottan amerikás, a színészek is elég gyengék, és görcsösen amerikaiak akarnak lenni. David meg elszínészkedik magának, mint az FN-ben.
2014. november 10. 15:12 #4
Ylorian
Ylorian
új tag

Én most néztem meg a DW legújabb részét és... kifejezetten kezdek örülni, hogy David már nincs benne. Én kiakadtam... ez... kész... teljesen és totálisan kész. És fura, nagyon fura... Nem akarok spoilerezni, inkább nézzétek meg. Csak nekem ez a véleményem, vagy más is kiakadt rajta?
2014. november 11. 09:38 #5
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Az a jó, ha jól érzed magad a munkahelyeden. Még ha nem is az, amit elképzeltél. Lesz ez még jobb is, csak idő kérdése. Tudom, mondani könnyű, de akkor is azt mondom, lesz ez még jobb is. smileeee.gif

Az új évaddal megint elmaradásban vagyok egy kissé, de belenéztem a legutóbbi részbe és nem értem, mi volt benne "kiakadós" jelenet. smileeee.gif Én egyébként Capaldit kifejezetten szeretem, szerintem zseniális a pasas és Jenna is bájos companion. Rose és Donna mellett ő a kedvencem. smileeee.gif Mattet nem igazán szerettem...
2014. november 11. 10:05 #6
Ylorian
Ylorian
új tag

Most jelenleg el vagyok és ez egy jó szakasz munka hely terén.

Én Clarát egyre jobban nem kedvelem. Eleinte nagyon imádtam, mert irtó cuki volt. De egyre inkább nem bírom.

Capaldit én is szeretem, mert jobban elkapta a Doktort, mint Matt.

Spoiler:

Én nekem pl az nem tetszett, hogy a Mester megcsókolta a Doktort, ami nekem fura volt. És bár elvileg lehetséges, h nőként regeneráljon, nekem akkor is fura volt. Főleg azért, mert sokan eddig is hisztiztek, h egyenjogúság, és legyen női Doktor. És mivel engedtek ezeknek, így csináltak egy zseniális örültből egy örült Mary Poppinst. Legalább akkor csinálták volna jól. De a karaktere inkább hasonlított a Csendnél megismert csajra. Először össze is kevertem őket.

A másik, hogy kettős mércével kezelik a Doktort. Pink is nyafogott, hogy ő kutakat is ásott, nem csak harcolt. De a Doktor felé egy csepp megértése sem volt. Mert, hogy fel ismerte benne a gonosz tisztet, és, hogy a Doktor egy szemét alak. Pedig voltaképp ugyanazt élte, mint ő. Ő lehetne az egyetlen az egész bagázsban, hogy igen tényleg vannak helyzetek, ahol csak borzasztó döntést tudsz hozni.

Clara meg... Jól mondta a Mester. "Lábhoz, Doktor!" És ment. Emlékszem, még a Satan Pit-re, ahol azon bánkódott, hogy az Oodokat nem tudta megmenteni. Most Clara hívja, hogy gyere ide, vagy pusztulj meg, ő rohan, Stuart lánya meg majd földet ér.

És a végén, pinknek is ugyan az volt az ötlete, mint a Doktornak, de ő hős volt, de a Doktor ugyan azért már gonosz.

Spoiler vége.

Én úgy ezen akadtam ki. Régen a sorozat sem ilyen volt. Nem volt ilyen sötét és nyomasztó. Nekem az első 4 évad a favorit, és hiába szeretem meg 11 ás 12, nem tudom megnézni az új évadokat, mert csak 1-2 jó rész van bennük, amik visszaadják azt a hangulatot.

Donna nekem különösen kedvenc, Rose mellett, mert ők voltak, akik úgy meg is értették, mi van vele. Nem csak sofőr, aki elviszi ide meg oda őket. Na meg Jack biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. november 12. 00:20 #7
Ylorian
Ylorian
új tag

Ezt ismeritek?

http://www.youtube.com/watch?v=4Zwhpjgyczo

3 óra tömény fangörcs.
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, Sally Sparrow
2014. november 17. 09:39 #8
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Hey új topic, majdnem el menetem mellette.... blush.gif

Szerintem Capaldi dokija nagyon jó. Én szeretem az effajta karaktereket, Matt dokija után kész felüdülés. Olyan mintha a Chris dokija nem találkozott volna Rose-al és kicsit sötétebb alakká regenerálódott volna.
spoiler:

Én azóta hogy elkezdték mutogatni az évad elején Missy-t reménykedtem benne, hogy nem a Master lesz. Imádtam Simmet a szerepben és reméltem hogy még visszatér, de így sajna nem tud.
Amikor meghalt Osgood én örültem mert az azt jelentette, hogy Kate nem fog meghalni, erre meg nem egész öt perc múlva kidobták a gépből... szóval mikor megtalálták a temetőben én rettenetesen örültem neki. ez a csavar nagyon jó lett benne.
Viszont abban egyetértek hogy Danny és a Doctor ugyanzt csinálva teljesen másképp van megítélve bár ebbe csak most gondoltam bele...

spoiler vége

Nekem Rose volt a kedvencem David mellett (valahogy Chrissel nem tetszett), meg Donna.

Vannak Broadchurch teaserek láttátok már őket?? Januárban tér vissza
https://www.youtube.com/watch?v=GC_OeLeVUTE
https://www.youtube.com/watch?v=zu1HcYVZNa0
https://www.youtube.com/watch?v=9CpulbU_K1I

Nekem sokkal szimpatikusabb az angol szerep osztás. Nézem a Gracepointot is de valahogy nem az igazi... az első rész nagy részét avval töltöttem hogy szoktam David amcsi akcentusát... de már alig veszem észre szerencsére mert nagyon zavaró volt...

Daivnek új frizuja van. nagyon rövid...
http://4.bp.blogspot.com/-8NJ65-QAiUY/VGk7hPvbueI/AAAAAAAARY0/j78qe-VV7j4/s1600/BAFTA2.jpg
tegnapi kép, volt a BAFTA Scotland és megnyerte a legjobb színésznek járó díjat az Escape Artist-ért. tényleg meg kéne már néznem, itt ül a gépemen és vár.
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Luer, Ylorian
2014. november 17. 09:40 #9
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Ylorian @ 2014.11.12. 00:20)
Ezt ismeritek? 
http://www.youtube.com/watch?v=4Zwhpjgyczo
3 óra tömény fangörcs.

Igazi nyálcsorgatós 3 óra... kár hogy most nincs rá időm...
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. november 17. 19:22 #10
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hozzászólás: 406
Azonosító: 176693
Nekem szoknom kell Capaldit. En különösebben nem boncolgattam a részeket, egész jók voltak. Olvastam viszont valahol véleményeket es eléggé vegyesek. Sokak szerint Moffat mar elfáradt es új író kene. Hat nem tudom, majd meg kiderül hova vezet ez a történet.

Néztem a Gracepointot is, tényleg jobb az Angol, totál nem értem mert kell egy sorozatot 2x megcsinalni? Erőltetett az amerikai, David szinte ugyanolyan benne, persze érthető ugyanazt a karaktert kellett eljátszania.
Várom a Broadchurch-t.

Ez a rövid haj, wow egész jo legalábbis fiatalodott pár evet vele.
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2014. november 18. 10:56 #11
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Luer @ 2014.11.17. 19:22)
Nekem szoknom kell Capaldit. En különösebben nem boncolgattam  a részeket, egész jók voltak. Olvastam viszont valahol véleményeket es eléggé vegyesek. Sokak szerint Moffat mar elfáradt es új író kene. Hat nem tudom, majd meg kiderül hova vezet ez a történet.
Néztem a Gracepointot is, tényleg jobb az Angol, totál nem értem mert kell egy sorozatot 2x megcsinalni? Erőltetett az amerikai, David szinte ugyanolyan benne, persze érthető ugyanazt a karaktert kellett eljátszania.
Várom a Broadchurch-t.
Ez a rövid haj, wow egész jo legalábbis fiatalodott pár evet vele.

Én nem is emlékszem hogy lett volna ilyen rövid haja...

Moffat szerintem még nem fáradt el, van egy más fajta koncepció a fejében mint Russelnek és azt lassan kellett bevezetnie, szerintem most értünk el oda ahova ő eredetileg akart elérni. Szerintem a kövi évad lesz az ami nagyon jó lesz. Teljesen az ő saját doctora akit egy olyan színész játszik aki kihúzatott a szövegből olyan részeket ahol azt gondolta a doki túl kedves... Megtalálta a tökéletes színészt arra hogy ők ketten meg esetleg Mark leüljenek és megbeszéljék a grandiózus tervet... Én nagyon várom már mit hoznak ki belőle hárman.

Én szeretem Capaldit. Kicsit féltem attól hogy Pilfrey vagy Malcolm be fog zavarni a megítélésébe, de amint elkezdődött már csak doctorként tekintettem rá. thumbsup.gif thumbsup.gif
2014. november 18. 18:21 #12
Ylorian
Ylorian
új tag

Capaldi tényleg nagyon jó Doktor, és maga a szerepe is jó, csak én a többieket nem bírom. biggrin.gif Mattet nagyon nehezen szoktam meg, kb 2 évad, de őt egyből.
És most már kíváncsi vagyok a 9 évadra, és remélem Clara ügyét lerendezzük a Speciálban. De ezt észre vettétek, hogy az eddig 4 évadban kb mindig ugyan az volt. 5 évad. szövetkeztek a Doktor ellenségei egy fajta titkos szervezetben, hogy bezárják a Doktort a Pandoricába. 6 évad, a Csend titkos szervezetet csinált, hogy megölje a Doktort.
És a hetedik évadban ugyan az... csak a maradékkal. A nyolcadikban is... ha még egyszer meghallom, hogy a Doktor legsötétebb órája én sikítok. Elmegyek a Kikába veszek egy tucat 100 watos égőt és elküldöm Moffatnak. Hogy, nesze! Fény!
Az első 4 évadban legalább nem mindig mindenhol a Doktor volt a célpont. Többnyire csak bele keveredett, persze kivéve 3 évad, ami viszont nagyon jól fel volt építve. Még a negyedik évadban sem konkrétan a Doktor volt a cél, csak útban volt.

A Gracepointot meg nem tudom komolyan venni. Ha jobban bele gondol az ember, rossz ötlet volt nekik Davidet választani. Mert ebben a szerepben félgőzzel is úgy tud teljesíteni, hogy nem veszed észre, hogy félgőz. A többiek meg egy-két kivétellel nagyon gázak. Néztem az Öreg karakterét, és úgy látszott, hogy na ő tud valamit... nézem a szereposztást, Nick Nolte. Jah, így már érthető. Szóval ugyan az mint az FNben. David ragyog, mint egy pontcsillag. De most eltértek az angol storytól, szóval kíváncsi vagyok mi lesz. Sajna még a feliratra várok, mert még nem tartok ott, hogy teljesen megértsem.

És volt már rövid haja, bár neki csak az a hosszú haj állt furán... Azzal hajjal smink nélkül lehetett volna elf a Hobbitban.

Közbe meg néztem, és még párkönyvet ő olvas fel. És éjszakára betettem, hogy hallgatom egy kicsit míg elalszok. Eredmény: Ki kellett kapcsolni, mert nem tudtam aludni, és vigyorogtam, mint egy hülye. Még a hangokat is utánozta... A Picikéjének tuti nagy élmény, ha olvassa az esti mesét.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2014. november 18. 19:28 #13
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Ylorian @ 2014.11.18. 18:21)
Capaldi tényleg nagyon jó Doktor, és maga a szerepe is jó, csak én a többieket nem bírom. biggrin.gif Mattet nagyon nehezen szoktam meg, kb 2 évad, de őt egyből. 
És most már kíváncsi vagyok a 9 évadra, és remélem Clara ügyét lerendezzük a Speciálban. De ezt észre vettétek, hogy az eddig 4 évadban kb mindig ugyan az volt. 5 évad. szövetkeztek a Doktor ellenségei egy fajta titkos szervezetben, hogy bezárják a Doktort a Pandoricába. 6 évad, a Csend titkos szervezetet csinált, hogy megölje a Doktort. 
És a hetedik évadban ugyan az... csak a maradékkal. A nyolcadikban is... ha még egyszer meghallom, hogy a Doktor legsötétebb órája én sikítok. Elmegyek a Kikába veszek egy tucat 100 watos égőt és elküldöm Moffatnak. Hogy, nesze! Fény! 
Az első 4 évadban legalább nem mindig mindenhol a Doktor volt a célpont. Többnyire csak bele keveredett, persze kivéve 3 évad, ami viszont nagyon jól fel volt építve. Még a negyedik évadban sem konkrétan a Doktor volt a cél, csak útban volt.   
A Gracepointot meg nem tudom komolyan venni. Ha jobban bele gondol az ember, rossz ötlet volt nekik Davidet választani. Mert ebben a szerepben félgőzzel is úgy tud teljesíteni, hogy nem veszed észre, hogy félgőz. A többiek meg egy-két kivétellel nagyon gázak. Néztem az Öreg karakterét, és úgy látszott, hogy na ő tud valamit... nézem a szereposztást, Nick Nolte. Jah, így már érthető. Szóval ugyan az mint az FNben. David ragyog, mint egy pontcsillag. De most eltértek az angol storytól, szóval kíváncsi vagyok mi lesz. Sajna még a feliratra várok, mert még nem tartok ott, hogy teljesen megértsem. 
És volt már rövid haja, bár neki csak az a hosszú haj állt furán... Azzal hajjal smink nélkül lehetett volna elf a Hobbitban. 
Közbe meg néztem, és még párkönyvet ő olvas fel. És éjszakára betettem, hogy hallgatom egy kicsit míg elalszok. Eredmény: Ki kellett kapcsolni, mert nem tudtam aludni, és vigyorogtam, mint egy hülye. Még a hangokat is utánozta... A Picikéjének tuti nagy élmény, ha olvassa az esti mesét.

Nick Nolte nekem is szemet szúrt... w00t.gif Én is várok a feliratra, bár én összevárok párat mert annyira azért nem jó, hogy rögtön megnézzem amint kijön a felirat...

Most olvastam, hogy a Luther-ből is akarnak remake-t csinálni az USÁban, de szerencsére nem Idris Elbával egyenlőre... (Luther alá amcsi szerintem: ha Luthernek lenne pisztolya már az első részben kinyírta volta a hapsit akit hagyott leesni és nem lenne sorozat...)

Én sem hiszem hogy tudnék aludni David hangján. Ilyen nyugi relax dolognak viszont simán el tudom képzelni. Én most fedeztem fel Stephen Tompkinson hangját. Őt eddig is szerettem de most a DCI Banks-et nézem angolul és neki van valami igazán jó hangja.

Tegnap volt valami suliban David és felolvasott a kölköknek. Iszonyatosan szerencsések.
1 felhasználónak tetszik: Ylorian
2014. november 18. 19:41 #14
Ylorian
Ylorian
új tag

Huh, de jó nekik biggrin.gif most visszamennék a suliba, ha párszor bejárna biggrin.gif

Mire bevárnám megőszülnék... Így is két nap alatt ledaráltam a Broadchurchut, és amíg jön a második évad, addig vigasztalom magam a Gracel.

De egy nap volt egy nagyon nagy élményem. Láttam egy Christmas Ghost David hasonmást. Ugyan olyan barna haj, szakáll, és nagy barna szem. Csak rajta volt hús is. biggrin.gif

Amugy érdekel valakit, Doctor Who angol nyelvű e-book? Kiakarja, hogy előre megjöjjön a mikulás?
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2014. november 18. 22:29 #15
Luer
Luer
visszatérő vendég
En a sorozatbarat oldalon néztem a Gracepintot fent van az első 7 rész mikor néztem a hatodikig felirat is volt.
Néztem megboldogult tini korom egyik sorozatát rajta es annyi minden fent van gondoltam hátha a Gracepoint is es valóban.
2014. november 24. 23:37 #16
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Ylorian @ 2014.11.18. 19:41)
Huh, de jó nekik biggrin.gif most visszamennék a suliba, ha párszor bejárna biggrin.gif
Mire bevárnám megőszülnék... Így is két nap alatt ledaráltam a Broadchurchut, és amíg jön a második évad, addig vigasztalom magam a Gracel. 
De egy nap volt egy nagyon nagy élményem. Láttam egy Christmas Ghost David hasonmást. Ugyan olyan barna haj, szakáll, és nagy barna szem. Csak rajta volt hús is. biggrin.gif
Amugy érdekel valakit, Doctor Who angol nyelvű e-book? Kiakarja, hogy előre megjöjjön a mikulás?

Nekem jöhet. bár nem tudom mikor fogom olvasni mert megvan Mark Lucifer Box sorozata rendes könyvben és még azt se kezdtem el pedig nyáron kaptam... de azért ACD sherlock masterpiece-e mellett elfér biggrin.gif

Idézet
En a sorozatbarat oldalon néztem a Gracepintot fent van az első 7 rész mikor néztem a hatodikig felirat is volt. 
Néztem megboldogult tini korom egyik sorozatát rajta es annyi minden fent van gondoltam hátha a Gracepoint is es valóban.

milyen rejtélyes... elárulod mit néztél rajta?? az én megboldogult tini korom sorozata a Macgyver meg a Hegyi doktor, ha ez segít abban hogy megoszd velünk biggrin.gif
2014. november 25. 08:11 #17
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Én a Gracepointhoz nem tudok semmit, de semmit hozzáfűzni, mivel még nem volt hozzá szerencsém... Sőt, meg sincs. Annyi minden kellene, hogy először a kevésbé populáris darabokat próbálom beszerezni, aztán majd azokat, amiket egyszerűbb... (most éppen Colin Firth filmográfiát gereblyézek össze, több-kevesebb sikerrel. Minap tettem szert például egy 1984-es példányra, de van még jópár korai darab... rohog.gif )

Tegnap valamiért "Daviddel töltöttem a napom" egy jelentős részét. Rég nézegettem róla csak úgy "fanvideókat" úgymond... Nem volt különösebben "agyam" semmihez, úgyhogy agyzsibbasztónak ezt az opciót választottam... És szép csendben meglepődtem, micsoda perverz fangörlök vannak, pedig pár éve már szembesültem a ténnyel... Csak aztán valahogy elcsendesedtek barátunk körül a dolgok (mint ahogy itt a fórumon is), aztán az ember akaratlanul is elfelejt dolgokat. Volt, aki az összes balszemöldökrángást megörökítette egy kisfilmben, de olyan is, aki David ágyjeleneteit rakta össze a Mr. Bombastic című "frenetikus sláger" alá. laugh.gif

David új haja egyébként nekem nem igazán tetszik. Nem nagyon van mit "túrni rajta". Márpedig az fontos. rohog.gif

Egyébként szereztem barátunknak egy új "rajongót". smileeee.gif Egy kedves barátomnak adtam ajándékba a Decoy Bride DVD-t és nagyon tetszett neki. David is. biggrin.gif

Ha már Capaldi: olvastátok (már) David Suchet "önéletrajzi" könyvét? Ír benne róla is. biggrin.gif Meg Chrisről is, de a rá vonatkozó rész fent van Christopher Starity-s adatlapján. smileeee.gif Sőt, csomószor emlegetve van a könyvben a Doctor Who. Vagy színész, vagy egyéb munkatárs emlegetése kapcsán. smileeee.gif
2014. november 25. 22:33 #18
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2014.11.24. 23:37)

milyen rejtélyes... elárulod mit néztél rajta?? az én megboldogult tini korom sorozata a Macgyver meg a Hegyi doktor, ha ez segít abban hogy megoszd velünk biggrin.gif

Te jo ég amit az előbb leírtam totál eltűnt?
2014. november 25. 22:44 #19
Luer
Luer
visszatérő vendég
Na akkor neki futok ujra.:-P
Szóval szerintem az en megboldogult tini koromban Te meg meg sem születtél :-)
A sorozat A Chateauvalloni polgárok.
Most adta le az M3-as csatorna es valaki elkezdte felrakni. Remelem felteszik az összeset mert 14 rész van fent, de 26 részes a sorozat. Ez egy Francia sorozat volt amit a Dallas mintájára akartak csinálni. Az első évad el is készült es meg sikeres is volt csak sajnos a noi főszereplő az életben egy nagyon súlyos autóbalesetet szenvedett. Nem halt meg, de megégett az arca meg tolószékben került. Itt aztán ketté is tort a karrierje meg a sorozat is. Aztán elvileg egész jól helyrejott, de teljesen visszavonult. Nem igazán tudni, de talan mar nem tolokocsis. Nem igazán van róla információ. Mondjuk ma mar 64 éves. A sorozat meg kicsit befejezetlen habár egész jól lezártak dolgokat benne igy is, de valóban folytatni kellett volna. Viszont meg mai szemmel nézve se rossz. Jókat mosolyogtam, hogy lám se számítógép, se mobiltelefon semmi sincs a filmben. Csak cigizes, de az dögivel. :-)
2014. november 29. 17:45 #20
Ylorian
Ylorian
új tag

Találtam párat a neten, de nem tudom, hogy lehet-e ide letöltő linket írni, akit érdekel az inkább írjon rám privátban. Van benne a Klasszikus Doktor könyvek, és a 2005 utáni könyvek is.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok