Jared Padalecki nem szereti Taylor Swiftet
2014. november 09. 21:21
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Én szeretem Tylort, de szerintem van benne egy kis álszentség...
Tényleg, ő az egyik "leg"-em, de mű amit most csinál. Félek, nehogy ezzel a poppal süllyesztőbe kerüljön...
Tényleg, ő az egyik "leg"-em, de mű amit most csinál. Félek, nehogy ezzel a poppal süllyesztőbe kerüljön...
2014. november 09. 21:34
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Na erre miért van szükség?
Oké, lehet, hogy nem kedveli Taylot, vagy mást, de akkor minek pazarolja rájuk az idejét? Ha nem tetszik, ne vegyél róla tudomást, ne szóld röktön
le! Másnak attol még tetszhet!
Oké, lehet, hogy nem kedveli Taylot, vagy mást, de akkor minek pazarolja rájuk az idejét? Ha nem tetszik, ne vegyél róla tudomást, ne szóld röktön
le! Másnak attol még tetszhet!
2014. november 09. 22:06
|
|
Vanessa Woodúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.20. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 226383 offline
|
Végre egy sztár aki ki is mondja hogy nem szereti : D
2014. november 09. 22:25
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Először is, ez mire volt jó? A Spotifyon nem azt hallgat mindenki, amit akar?
Másodszor, és is felhasználó vagyok az oldalon és egyáltalán nem vagyok kétségbeesve, hogy Taytay letörölte onnan a számait, mivel megvan az album, van honnan hallgatnom.
Másodszor, és is felhasználó vagyok az oldalon és egyáltalán nem vagyok kétségbeesve, hogy Taytay letörölte onnan a számait, mivel megvan az album, van honnan hallgatnom.
2014. november 09. 22:28
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
DarkHipster totál egyetértek. Egyszerűen nem értem, hogy miért töltik az idejüket az emberek azzal, hogy kritizálnak, meg negatív véleményt alkotnak, belekötnek a másikba.
2014. november 09. 23:48
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Nincs jobb dolga mint hogy ilyen, amúgy tök fölösleges dolgokról jártassa a száját?? EZ KIT ÉRDEKEL?? Én attól még ugyan úgy (és nem csak én, hanem több millióan) hallgatni fogjuk és szeretjük Taylor-t... Szerintem őt sem hatja meg, hogy van, aki nem szereti. xD Ezzel jár a szakmája.
2014. november 10. 13:29
Valamiből Jarednek is meg kell élni, úgy néz ki.
2014. november 10. 13:56
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Bírom Jaredben,hogy mindig megmondja a véleményét és nem játssza el,hogy mindenkit kedvel.
Lehet,hogy emiatt sokan utálják,de legalább egyenes ember.
2014. november 10. 14:10
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Imádom Jaredet <3
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: