Jared Padalecki nem szereti Taylor Swiftet
2014. november 09. 19:51
|
|
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline
|
Én sem szeretem Taylort, Jaredet viszont igen.
♥
2014. november 09. 19:57
|
|
blacksidevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 234349 offline
|
egyetértek vele és meg tudom érteni. egyébként imádom amiért mindig elmondja a véleményét (általába igaza is van)
de azért nem lett volna muszály külön cikket írni erről akármennyire is szeretem jaredet
2014. november 09. 19:59
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Az első hármat megértem,hogy kritizálta,na de Taylor Swift-et nem.
2014. november 09. 20:05
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Mindkettõjüket szeretem, de igazat adok most Jarednek. Másrészrõl pedig, mi az, hogy nem kéne hangoztatnia? Miért mások nem azt csinálják amikor nem tetszik nekik valaki/valami?
Õ úgyanúgy megteheti (akárcsak mi), hogy elmondja a véleményét. És egyrészrõl igaza is van. Taylornak régen jó dalai voltak, viszont az 1989 szerintem egy fillért sem ér. Az egész egy tucatszar.
2014. november 09. 20:05
|
|
Neesha5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 232575 offline
|
Hát, nem tudom, én az efféle bunkó megnyilvánulásoktól azért rendesen kiakadok.
Jó, tegyük fel, jogos a kritika. Tegyük fel, hogy Taylor valóban nem egy teljesen elfogadható ember. De véleményem szerint ha más nem is, de a megfogalmazása ennek a férfinak enyhén szólva gusztustalan. Főleg, hogy egy nővel szemben írta ezt. Ugye, nem kell kiselőadást tartanom arról, hogy mennyire utálom, ha egy felnőtt férfi- az erősebb nem egyik képviselője- akár szóval, akár fizikailag, de bántja a gyengébbik nemet- a nőt. Szerintem a világ nem lesz attól jobb, ha mindenki kinyilvánítja az ILYESFÉLE véleményét. Nem, nem a többi embert kell kritizálnod ahhoz, hogy ember legyél. Itt és most szögezzük le! Nézz magadba, és valld be, neked sem esne jól, ha valaki a hátad mögött- esetleg előtted ilyen modortalan megjegyzést tenne.
Drága Emberek. Ez nem így megy.
Jó, tegyük fel, jogos a kritika. Tegyük fel, hogy Taylor valóban nem egy teljesen elfogadható ember. De véleményem szerint ha más nem is, de a megfogalmazása ennek a férfinak enyhén szólva gusztustalan. Főleg, hogy egy nővel szemben írta ezt. Ugye, nem kell kiselőadást tartanom arról, hogy mennyire utálom, ha egy felnőtt férfi- az erősebb nem egyik képviselője- akár szóval, akár fizikailag, de bántja a gyengébbik nemet- a nőt. Szerintem a világ nem lesz attól jobb, ha mindenki kinyilvánítja az ILYESFÉLE véleményét. Nem, nem a többi embert kell kritizálnod ahhoz, hogy ember legyél. Itt és most szögezzük le! Nézz magadba, és valld be, neked sem esne jól, ha valaki a hátad mögött- esetleg előtted ilyen modortalan megjegyzést tenne.
Drága Emberek. Ez nem így megy.
2014. november 09. 20:18
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
És akkor mi van, ha nem szíve csücske Taylor zenéje? Vagy Bieberé?
Csak maradj meg ilyen őszinte, drága Jared! Többek közt ezért is szeretünk. Plusz azért is, hogy végre Jensen is tweetel
2014. november 09. 20:26
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Én személy szerint 277 véleményt írtam már hírességekről itt a startyn, annak a fele szerintem negatív. Hát Jared ugyan olyan ember mint én, vagy mint te,aki most ezt olvasod. Ő ugyanúgy megteheti, hogy elmondja a véleményét, szerintem is a 1989 egyenlő a .... tudjuk mivel. Szerintem Jared Padalecki nem 13 éves swaggy yolo gyerek, hogy Bíbőr és Szwift legyen a szíve csücske.
2014. november 09. 20:39
|
|
norsk engel95% anxiety 5% girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.10. Hozzászólás: 1905 Csatolások: 0 Azonosító: 203513 offline
|
Én meg ezek után még jobban szeretem Jaredet..
2014. november 09. 20:50
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Imádom ezt a férfit.
Én sem állhatom ki Taylort. Álszent kis majom.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: