Megjelent a fiatal énekesnő legújabb kisfilmje, melyet Az éhezők viadala: A kiválasztott című film betétdalához, a Yellow Flicker Beathez készített.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Lorde - Yellow Flicker Beat
2014. november 08. 07:39
Én kedvelem Lorde-t, a dal nagyon tetszik, de a klipnek olyan semmi a története.
2014. november 08. 10:10
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Nem utálom Lordet de mi ez a "tánc" ha táncnak lehet nevezni mert úgy nézz ki mint akinek idegrohama van..de a szám ennek ellenére jó
2014. november 08. 10:17
|
|
Hope Johansonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 233157 offline
|
EZ zseniális lett!Imádom Lordeot,és gratulálok neki mert ez nagyon jó lett!!Kedvenc <3
2014. november 08. 10:25
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Nagyon joo lett a dal
=)
2014. november 08. 10:34
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
A szám jó, a klip szar! :/ Jobbat vártam.
2014. november 08. 10:37
Iszonyatosan jó ez a szám,a szövege is baromi ütös,a klip az elmúlt évekből az egyik legnagyobb kedvencem.A tánc szerintem elég türhető,egy Slipknot koncerten is így mozognak az emberek
Szóval remélem sok ilyen dalt hallunk/ok még tőle,mert ezt nagyon szeretem. 10/1000
Szóval remélem sok ilyen dalt hallunk/ok még tőle,mert ezt nagyon szeretem. 10/1000
2014. november 08. 10:59
Szerintem itt a kommentelők 95%-a azt sem tudja miről ír,mert a hozzászólásokból nekem az esik le,hogy kb elindították a számot,és 10 másodperc alatt végigpörgették.Lehet valakinek ez a zenehallgatás,de nekem nem.Ha tisztességesen végignézi valaki a klipet,és a dalt hallgatja,rájön:Ez tiszta Lorde!Annyira misztikus szám ( a klip csak rátesz egy lapáttal) és a ritmusa eszméletlen jó,ahogy a szöveg is.Már ebben a cikken belül rengetegszer meghallgattam,mert e szám pörgése közben egy totál más világban érzem magam,és olyan különlegesnek.Lorde egy tökéletes inspiráció.Nagyon kreatív,különc maga a lány,és ezt nem fél felvállalni,nem véletlenül imádom.♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: