Megjelent a fiatal énekesnő legújabb kisfilmje, melyet Az éhezők viadala: A kiválasztott című film betétdalához, a Yellow Flicker Beathez készített.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Lorde - Yellow Flicker Beat
2014. november 08. 07:39
Én kedvelem Lorde-t, a dal nagyon tetszik, de a klipnek olyan semmi a története.
2014. november 08. 10:10
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Nem utálom Lordet de mi ez a "tánc" ha táncnak lehet nevezni mert úgy nézz ki mint akinek idegrohama van..de a szám ennek ellenére jó
2014. november 08. 10:17
|
|
Hope Johansonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 233157 offline
|
EZ zseniális lett!Imádom Lordeot,és gratulálok neki mert ez nagyon jó lett!!Kedvenc <3
2014. november 08. 10:25
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Nagyon joo lett a dal
=)
2014. november 08. 10:34
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
A szám jó, a klip szar! :/ Jobbat vártam.
2014. november 08. 10:37
Iszonyatosan jó ez a szám,a szövege is baromi ütös,a klip az elmúlt évekből az egyik legnagyobb kedvencem.A tánc szerintem elég türhető,egy Slipknot koncerten is így mozognak az emberek
Szóval remélem sok ilyen dalt hallunk/ok még tőle,mert ezt nagyon szeretem. 10/1000
Szóval remélem sok ilyen dalt hallunk/ok még tőle,mert ezt nagyon szeretem. 10/1000
2014. november 08. 10:59
Szerintem itt a kommentelők 95%-a azt sem tudja miről ír,mert a hozzászólásokból nekem az esik le,hogy kb elindították a számot,és 10 másodperc alatt végigpörgették.Lehet valakinek ez a zenehallgatás,de nekem nem.Ha tisztességesen végignézi valaki a klipet,és a dalt hallgatja,rájön:Ez tiszta Lorde!Annyira misztikus szám ( a klip csak rátesz egy lapáttal) és a ritmusa eszméletlen jó,ahogy a szöveg is.Már ebben a cikken belül rengetegszer meghallgattam,mert e szám pörgése közben egy totál más világban érzem magam,és olyan különlegesnek.Lorde egy tökéletes inspiráció.Nagyon kreatív,különc maga a lány,és ezt nem fél felvállalni,nem véletlenül imádom.♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: