Starity

Ruggero Pasquarelli

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 07. 22:49 #1
Ewanon96
Ewanon96
visszatérő vendég

Státusz> szeretnék visszamenni a kifinomult, pestises kis századomba ~ Benedict ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 233
Csatolások: 84
Azonosító: 232071
Üdvözlök mindenkit az új témámban!
Először töröltettem a témát, mert Martina volt hozzácsatolva, illetve mert úgy gondoltam, ez a kétségkívül tehetséges és aranyos srác többet érdemel, mint holmi fél sort. Ezért most szeretném feltenni a kérdést, ami az én oldalamat már oly' rég óta fúrja; még pedig, hogy ti mit gondolnátok egy Lodovica Comello & Ruggero Pasquarelli párocskához? Már ki is találták a két olasz fantasztikus közös nevét, amely a Rugovica, vagy Lodogero nevet kapták. Ti mit gondoltok erről?
Plusz Ruggiról is minél több értékelést és véleményt írjatok, hogy lássam, megérte újranyitni a témát! Köszönöm szépen annak, aki ebben közreműködik!
1 felhasználónak tetszik: nelli29
2014. december 02. 19:15 #2
- törölt felhasználó -    
sztem nem lenne szép pár.tudom hogy olaszok de nekem ez így fura lenne dry.gif és ruggerónak meg lodónak is van párja és sztem ez így jó biggrin.gif
2014. december 04. 19:02 #3
- törölt felhasználó -    
Hát nem is tudom nekem nagyon furin hangzik...
2014. december 04. 19:04 #4
- törölt felhasználó -    
nekem is cat 28 mellow.gif
2015. január 02. 14:04 #5
- törölt felhasználó -    
Hát szerintem ők egymásnak lettek teremtve
nagyon összeillenek RUGOVICA heart.gif heart.gif kiss2.gif heart.gif nagyon osszeillenek az en velemenyem szerint nagyon nagy ruggeristas es comellistas vagyok de egyutt szuperek
2015. február 13. 06:46 #6
- törölt felhasználó -    
Hülyeség mert Ruggero Candeval jár
2015. március 27. 13:31 #7
- törölt felhasználó -    
https://youtu.be/M3IMCkJnDxY

nagyon jó ajánlom
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok