Klippremier: Selena Gomez - The Heart Wants What It Wants
2014. november 06. 20:48
Nekem nagyon tetszik a dal
a klip is jó
Selena gyönyörű
2014. november 06. 20:50
corny4 nekem is a Love will remember a kedvenc számom tőle
2014. november 06. 20:51
Hát, már én is nagyon vártam, hogy kijöjjön az új száma. Viszont számomra ez "nem nagy durranás" a többiekhez képest. Szóval van jobb száma is.
2014. november 06. 21:52
Nekem tetszik.
Bár nálam a Come on & Get it visz mindent
2014. november 06. 22:03
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
A szövege nagyon megfogott,de a dal is megtetszett annyira,hogy már le is töltöttem.A klip is szép,nekem rettenetesen bejön.Bár hozzá kell tenni,hogy a kedvenceim közé tartoznak a fekete-fehér filmek/videók,úgyhogy ennyi előnnyel már indult nálam
Személy szerint ilyen dalokat nagyon szívesen elhallgatnék tőle,a többi száma olyan kis felejtősre sikeredett.Nem ájultam el ettől sem,de ha követné ezt a vonalat,szerintem sokan megkedvelnék.Engem legalábbis pozitív csalódás ért,miután megnéztem
Személy szerint ilyen dalokat nagyon szívesen elhallgatnék tőle,a többi száma olyan kis felejtősre sikeredett.Nem ájultam el ettől sem,de ha követné ezt a vonalat,szerintem sokan megkedvelnék.Engem legalábbis pozitív csalódás ért,miután megnéztem
2014. november 06. 23:03
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Akinek unalmas hallgasson madárcsicsergést!<3
A fancba is..engem ezekkel a dalokkal lehet meggyőzni igazán. Nem vagyok a fanja, de el kell ismernem, hogy ez a dal.. (ha nem is ő írta,vagy ha igen,mittomén) k*rvajó. Ha így folytatja, szerintem még meg is szeretem.
A fancba is..engem ezekkel a dalokkal lehet meggyőzni igazán. Nem vagyok a fanja, de el kell ismernem, hogy ez a dal.. (ha nem is ő írta,vagy ha igen,mittomén) k*rvajó. Ha így folytatja, szerintem még meg is szeretem.
2014. november 06. 23:49
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
lassú számok nálam eleve hátránnyal indulnak, és ez a szám sincs másképp. Habár vannak részek, amik tetszenek, ettől függetlenül unalmas. Ez a zene sem bírt rávenni, hogy a klipet végignézzem.
2014. november 07. 10:48
|
|
krisztii888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 199459 offline
|
Imádom ezt a zenét..!
♥♥♥
2014. november 07. 12:10
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
hát én nem tudom eldönteni igazából,hogy jó-e vagy nem...nem rossz,csak fura,mert nem olyan selenkás...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: