Brutális gyilkosságok nyomában: A Fekete Dália
2014. november 09. 14:12
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
én olvastam és ki is rázott a hideg. nagyon durva amit ezzel a nővel tettek!!!
2014. november 09. 16:26
|
|
CatCBernadotteúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.17. Hozzászólás: 22 Csatolások: 25 Azonosító: 234560 offline
|
Ööö, a Hollywood Undead-nek is van egy száma, a Black Dahlia :').
Gondolom erről a csajról írták. xD Amúgy durva h van aki ezt megcsinálja, + a rakat hülye még magára is vállalja.
D No comment xD.
2014. november 09. 17:53
szegeny lany
a legrosszabb h nem talaltak meg a gyilkost igy soha nem nyugodhat bekeben a lany..
2014. november 09. 18:28
ez nagyon ijesztő! a legrosszabb hogy soha nem találtak rá a valódi gyilkosra és így a gyilkosság után még csomó ideig rettegésben tartotta azt a városrészt.
2014. november 09. 18:29
szegény lány! nemrég olvastam róla. elmebeteg retardált barom aki ezt csinálta.
2014. november 09. 20:14
Idézet (devilrose @ 2014.11.08. 22:53)
A gyilkosság módja is arra utal, hogy valakiből szörnyű indulatot váltott ki, nem pusztán kioltotta az életét, hanem darabokra szaggatta és megalázta nőiességében.
Ez nettó tévedés. Efféle "indulatok" csak és kizárólag olyan emberben támadhatnak, akinek végletesen torz a személyisége és lelke - egészséges emberből, legyen akármilyen dühös, nem törhet elő efféle vadállat. Elizabeth valószínűleg viselkedhetett volna akárhogy, a gyilkost nem állította volna meg semmivel.
Olyan mérce meg nem létezik, amely kimondja, hogy a hírnévre eszeveszettül vágyók ilyen sorsa jutnak - ahogy az sem biztos, hogy a halála kapcsolatban állt a törekvéseivel. Akár éjjel az utcán is elkaphatta egy ismeretlen.
2014. november 09. 20:38
Érdekes és ijesztő egyben ez a cikk. Sosem értettem, hogy tudnak ilyet tenni az emberek.
2014. november 09. 23:33
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
édes istenem, és ezt mind végigszenvedni....rettenetes! szegény lány...:/
láttam a képet a holltestről, egyszerűen brutális.
láttam a képet a holltestről, egyszerűen brutális.
2014. november 10. 07:30
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
lavonn: Általában a prostituáltakkal bánnak el ilyen módon, mert a gyilkos számára értéktelenek. Sőt, úgy érzik nekik kell megbüntetni ezeket a nőket és közszemlére téve a holttestüket nyernek önigazolást tettükre.
Ez az én véleményem, világos, hogy tévedhetek, de a múltban olvasottak alapján én ezt találom a valósághoz közelinek.
Ez az én véleményem, világos, hogy tévedhetek, de a múltban olvasottak alapján én ezt találom a valósághoz közelinek.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. november 10. 13:19
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Nagyon hátborzongató..Legyen akármilyen is egy ember, ilyen súlyos kínzást senki sem érdemel..Aki a gyilkosa volt, vagy még talán van, biztosan nem volt beszámítható. Mert ilyet egy egyszerű emberi düh nem alkothat..
2014. november 10. 15:33
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Azt hiszem, hogy elégg Investigation Discovery-t nézek ahhoz, hogy leírjam, hogy a gyilkosság érzelmekből fakadóan történhetett. Ahol 60-70 golyólövés/vágás van, ott érzelmek is rejtőznek. Ez a szerencsétlen lány is ennek az áldozata lett valószínűsíthetően.
Egyébként láttam a gyilkosság bűnügyi helyszíni képeit, elborzasztó. Azt hiszem az ilyen ügyek miatt szeretnék törvényszéki patológus lenni.
Egyébként láttam a gyilkosság bűnügyi helyszíni képeit, elborzasztó. Azt hiszem az ilyen ügyek miatt szeretnék törvényszéki patológus lenni.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.