A Fekete Dália neve sokaknak csenghet ismerősen, hiszen számtalanszor feldolgozták már a tragikus sorsú Elizabeth Short történetét, melynek ezúttal mi is a végére jártunk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Brutális gyilkosságok nyomában: A Fekete Dália
2014. november 05. 20:51
Szörnyű,amit tettek ezzel a lánnyal..
Érdekes cikk lett,gratula.
Érdekes cikk lett,gratula.
2014. november 05. 20:51
Érdekes cikk lett. Azonban szörnyű, hogyan végeztek ezzel a fiatal lánnyal. Nyugodjék békében!
2014. november 05. 21:04
Furcsán hangozhat, de valamelyest megnyugtató, hogy nem csak a mai kor embere ennyire kegyetlen és brutális, ergó nem a mai fantasztikus társadalomból ered, hanem régen is voltak nagyon borult elméjű emberek. Köszi a cikket, én csak az AHS-ből "ismerem" a történetet
2014. november 05. 21:22
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Nagyon érdekes cikk lett! Köszönöm az infót! Nyugodjék békében!
2014. november 05. 21:22
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
hát jó cikk lett,de így megölni valakit ez nagyon szörnyűűű...
2014. november 05. 22:49
|
|
RickmaniacGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 209448 offline
|
Nagyon jó cikk lett!
Az ahs-ben hallottam először igazán a történetéről, de jó volt így többet megtudni róla.
Az ahs-ben hallottam először igazán a történetéről, de jó volt így többet megtudni róla.
2014. november 06. 07:53
|
|
Selenafan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 211131 offline
|
Elég bizarr... Még sosem hallottam róla de most nagyon megrendített... Milyen lenne már ha így 67 év után megoldanák az ügyet!
2014. november 06. 09:16
Nagyon érdekes ez a történet, de rendkívül brutális is. Durva, hogy ilyesmi is megtörtént. Szerintem, most már nem is fogják megoldani ezt az ügyet, bár jó lenne. A cikk remek lett, jó volt olvasni.
2014. november 06. 11:22
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
érdekes és jó cikk lett.Elizabeth-et pedig nagyon sajnálom
2014. november 06. 14:21
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Érdekes cikk, viszont ez a dolog szörnyű.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: