Meztelenül állt modellt Palvin Barbara
2014. november 15. 13:14
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
EvelyneChan:
Szerintem rohadtul nincs igazad. Mindig is így nézett ki - talán pár évvel fiatalabbnak mint most. Próbáltok belekötni, meg olyanokat írtok, hogy egy r*banc. Tudjátok, hogy egyáltalán mit jelent? MODELL NEM RIBANC. Messze nem ugyanaz a kettő. Már egyszer leírtam, hogy egy modellnek nem csak az a dolga, hogy tízmillió ruhában kiáll a fehér vászon elé és fotózzák.
Szerintem rohadtul nincs igazad. Mindig is így nézett ki - talán pár évvel fiatalabbnak mint most. Próbáltok belekötni, meg olyanokat írtok, hogy egy r*banc. Tudjátok, hogy egyáltalán mit jelent? MODELL NEM RIBANC. Messze nem ugyanaz a kettő. Már egyszer leírtam, hogy egy modellnek nem csak az a dolga, hogy tízmillió ruhában kiáll a fehér vászon elé és fotózzák.
1 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin
2014. november 15. 16:44
|
NianandDelena48új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 205068 offline
|
Ömm... egy kerdes, benne mi a szep? Az egesz lany kesz sablonos, nincs benne semmi kulonleges @
2014. november 16. 21:33
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Egyet kell azzal értenem hogy Barbi szép lány de én nem tudom az ő(k) (modellek) munkáját elismerni jó vágom hogy nem lehet egyszerű egész nap pozolgatni és jó formában tartania magát de ez akkor sem az ő érdeme csupán jók a génjei szépnek született ennyi és jól ki tudja használni de ez minden nem kell agyon dicsérni azért ami nem az ő érdeme
2014. november 17. 18:46
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Wendy17 én ugyan ezt mondhatnám bármely énekesnőre. Így született, jók a génjei, jó hanggal született, ezért nem kell dicsérni. Furcsa mi?
SoooGood:
SoooGood:
2014. november 18. 15:48
Szerintem nagyon művészi képek, Barbi nagyon szép, és karakteres arccal rendelkezik, egyszerűen elvarázsoló.
LovelyBarbaraPalvin
2014. november 18. 23:02
Gyönyöruk lettek a képek <33
LovelyBarbaraPalvin
2014. november 21. 20:31
Ez most miert lenne baj? Ha mutogatni akarja magat akkor mutogassa.De amugy szep a kepeken.
2014. november 23. 10:45
Igen már voltak meztelen képi korábban is..
És persze az ő döntése ha mutogatni akarja magát..és szerencsére mértékkel hisz semmit sem villantott a képekkel, sőt igazán művésziek lettek (habár nagyon nem szeretem őt)
És persze az ő döntése ha mutogatni akarja magát..és szerencsére mértékkel hisz semmit sem villantott a képekkel, sőt igazán művésziek lettek (habár nagyon nem szeretem őt)
LovelyBarbaraPalvin
2015. február 01. 18:04
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Jó képek lettek
2015. február 13. 21:47
Undprmányak, azért, mert az a Barbi meztelen rajtuk, am nem lennének azok, ha nem lenne meztelen egyiken sem
2015. május 18. 22:18
*Undormányak*
Am az utólsó az szép, mert azon Barbin van egy csodaszép ruha
Am az utólsó az szép, mert azon Barbin van egy csodaszép ruha
2016. március 28. 14:54
|
Jelenatorgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 253796 offline
|
Nagyon szép:)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.