Meztelenül állt modellt Palvin Barbara
2014. november 06. 20:03
|
|
CatCBernadotteúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.17. Hozzászólás: 22 Csatolások: 25 Azonosító: 234560 offline
|
Na ez lényeges volt. Ha ezt nem látom, aludni se tudok. lol.
2014. november 06. 20:40
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
"Én ezért nem tiszteletem a modelleket, de mindegy." Mert levetkőzött?
Na nem mintha a te, meg hozzád hasonlók tiszteletére áhítoznának.
Na nem mintha a te, meg hozzád hasonlók tiszteletére áhítoznának.
2014. november 06. 21:00
|
|
Loreena0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 229263 offline
|
LovelyBarbaraPalvin
Kis csillag, próbáld meg értelmezni, amit megfogalmaztam, tudom, hogy egy egyéntelen, divat cafkának ez nem egyszerű dolog, de bízz magadban, egyszer majd sikerül
.
Kis csillag, próbáld meg értelmezni, amit megfogalmaztam, tudom, hogy egy egyéntelen, divat cafkának ez nem egyszerű dolog, de bízz magadban, egyszer majd sikerül
2014. november 06. 21:48
|
|
Pata Noémiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 230273 offline
|
jók lettek a képek, bár én semmi pénzér nem csinálnék ilyet...
2014. november 06. 22:22
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Elismerem a munkásságát, büszkeséggel tölt el hogy egy magyar lány világhírű és hogy mennyien rajonganak érte, szerte a világban. Ettől függetlenül nem szimpatikus Barbi. Nagyon nem. A vetkőzéssel is várhatott volna pár évet... Úgy gondolom nincs akkora válságban a karrierje hogy vetkőzzön. De persze lehet hogy csak a móka kedvéért csinálta. Vagy a vaskos pénztárcáért..
2014. november 06. 22:41
Istenem, mikor unjátok már meg ezt a "nem durvák, mert legalább nem olyan Miley Cyrus (...)"?! Komolyan, annyira unalmas, hogy jöjjön ki bármilyen híres nő meztelen fotósorozata, egyből Mileyval kell példálozni... Na mindegy, nem ez a téma.
Szerintem ízléses fotók lettek, habár nem kedvelem Barbit, ezek kétségtelenül jól sikerültek: főleg az utolsó tetszik.
Szerintem ízléses fotók lettek, habár nem kedvelem Barbit, ezek kétségtelenül jól sikerültek: főleg az utolsó tetszik.
1 felhasználónak tetszik:
corny4
2014. november 07. 08:23
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Vetkőzni, vetkőzni.... ezt a bigott felfogást. Gondolkodjatok már gyerekek!!!
Egy női magazinnak vetkőzött, nem pedig a csöcs magazinnak. A fotók meg művésziek, és semmi botrányosat nem mutatnak. Ja am, nem azt mondta, h soha nem fog vetkőzni, hanem, hogy egyelőre nem tervezi, ez volt egy kb. 3éves interjúban....
Miről beszélünk?
Ja, ez munka, sztem meg volt annyira fizetve, hogy egy ilyen egyáltalán nem extrém fotózást bevállaljon. Sztem sokan megcsinálnák.
Egy női magazinnak vetkőzött, nem pedig a csöcs magazinnak. A fotók meg művésziek, és semmi botrányosat nem mutatnak. Ja am, nem azt mondta, h soha nem fog vetkőzni, hanem, hogy egyelőre nem tervezi, ez volt egy kb. 3éves interjúban....
Miről beszélünk?
Ja, ez munka, sztem meg volt annyira fizetve, hogy egy ilyen egyáltalán nem extrém fotózást bevállaljon. Sztem sokan megcsinálnák.
2014. november 07. 10:20
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
H mondhatja vki erre a nőre h szép? Nem értem. Annyira beképzelt csak a nézése olyan mintha szépség királynő lenne. Pff Remélem hamar kiég..
2014. november 07. 14:17
Eleinte azt gondoltam , hogy borzalmas és mindenféle magamutogatóra sikerületek a képek,de mondjuk még művészinek is tudnám őket mondani....
2014. november 07. 14:53
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Loreena0 fu de megbántottál most, tudod most leírtad magad a szemembe, mert leírsz minden divatcafkának de semmit nem tudsz rólam.. Gratulálok hozzá, nézz magadba drágám.
Ja mellesleg ,, magyarul értelmesen beszélni nem tudó"
ezen hatalmasat nevettem
ilyen hülyeségeket honnan hallasz/olvasol?
Ja mellesleg ,, magyarul értelmesen beszélni nem tudó"
2014. november 07. 15:43
Palvin Barbara nem több egy szép lánynál. Különösebb kedvenceim közé nem tartozik, de az utálkozók klubját sem erősítem.
2014. november 07. 16:10
Egyet értek Luca6, Barbi is csak egy közönséges lány, semmi több. Tőlem aztán lehet szeretni és utálni is, én nem szeretem de nem is utálom. Mint ahogy sokan másoknak nekem is meg van róla a magam véleménye.
2014. november 07. 16:46
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
LovelyBarbaraPalvin.. Nem azért de elég cink hogy ilyen szinten véded.. Már mint te most leszbi vagy, vagy mi?? Sztem mindenkiben felmerül a kérdés mert hát mindent kb amit Barbiról írt Loreena (AMIT BARBIRA ÍRT NEM RÁD) Te azt is magadra vetted.. Egy normális rajongó ezt figyelembe se veszi.
2014. november 07. 17:12
Szerintem Palvin Barbi nagyon szép, de utálom, hogyha valaki vetkőzik.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.