Klippremier: Ariana Grande - Love Me Harder (feat. The Weeknd)
2014. november 04. 21:44
Ariana Rajongók! Tudom nem jól esik ha kedvencedet oltsák! Nekem ez nem tetszik!
2014. november 04. 22:21
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Nagyon nem az ő stílusa. Nekem teljesen belenőtt a nyávergós Cat szerepébe és nem tudom máshogy elképzelni már.
2014. november 05. 12:38
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Idézet (Ncskcsk @ 2014.11.04. 13:14)
Levin: szívemből szóltál.
Büszke vagyok, hogy egy olyan énekesnőt kedvelhetek, aki nem a botrányosságából próbál megélni, hanem tényleg jó imázst alakít ki magáról. És még tehetséges is, mert a kinézetét és viselkedését lehúzhatjátok, amennyire akarjátok, de azt nem, hogy nem tud énekelni (aki ezt mondja, azt sürgősen beutalom fülészetre). Kár, hogy a botránymentes élete és a tehetsége miatt nem tudtok mibe belekötni, ezért marad akkor az imázsa. Hát erre azt mondom, hogy c'est la vie, akkor menjetek segget és mellet rázni egy nicki minaj számra.
Büszke vagyok, hogy egy olyan énekesnőt kedvelhetek, aki nem a botrányosságából próbál megélni, hanem tényleg jó imázst alakít ki magáról. És még tehetséges is, mert a kinézetét és viselkedését lehúzhatjátok, amennyire akarjátok, de azt nem, hogy nem tud énekelni (aki ezt mondja, azt sürgősen beutalom fülészetre). Kár, hogy a botránymentes élete és a tehetsége miatt nem tudtok mibe belekötni, ezért marad akkor az imázsa. Hát erre azt mondom, hogy c'est la vie, akkor menjetek segget és mellet rázni egy nicki minaj számra.
Egyszer olvastam egy cikket róla, hogy milyen díváskodó hisztérika. Egy apuka meg a rajongó csemetéi is csalódtak a találkozóban.
Amúgy is irritál, de akkor aztán végleg elb...a a renoméját.
2014. november 05. 13:24
Kettős érzések dúlnak bennem a klipet látva, ugyanis a dalt nagyon megszerettem, de valahogy nem érzem, hogy ez a videó tökéletes lenne hozzá, sőt. Ami engem illet úgy gondolom az, hogy próbált szexibbnek tűnni, ami egyénként hülyeség, mert egy nagyon csinos csajsziről beszélünk, átment túlzásba. Ez a folyamatos simogatom magam jelleg elvett egy kicsit a kialakított kellemes hangulatból, pedig alapjáraton egész jó kis klip lehetett volna. Az egész tükrözhette volna a dal finomságát és melegségét, de bizonyos momentumok, mozdulatok elvették ezt az érzést. Hangsúlyozom ez csak az én véleményem. Nagyon szeretem Ariana zenéjét, mert fülbemászó mindegyik és örülök is, hogy ehhez a dalhoz készült a klip, mert elég erős műnek tartom. A klip viszont nem nyerte el a tetszésemet maradéktalanul.
2014. november 05. 18:05
|
|
sznomcsi2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.19. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 227923 offline
|
A dal fülbemászó,Ariana-nak tényleg van hangja.De a maga a klipp szerintem szörnyű.Ariana vonaglik.Kb. ennyi.
2014. november 05. 19:56
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Nekem nagyon tetszik a szám,
de a klipp valahogy nem hozzá illik.
De nem rossz, csak még nem láttam őt ilyennek..
2014. november 06. 18:53
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Amikor egy 12 éves kifesti magát és vonaglik a kanapén.
2014. november 09. 08:48
|
|
bellamagicúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.03. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 234085 offline
|
nekem nagyon tetszik a szám és a klip is!
a klip stílusa most egy kicsit másabb mint szokott lenni..szexibb. de szerintem nincs ezzel semmi gond, hisz egy ilyen videónak is kell lennie amin megmutatja hogy ő is tud szexi lenni
2014. november 09. 14:31
|
|
Nicki Grandeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.06. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 232783 offline
|
Szerintem mind a klipp mind a zene nagyon komponál. És örülök hogy Ariana egy kicsit komolyabb számmal rukkolt elő mert eddig mindig csak diszkó számokat készített. Nem mondom hogy azok rosszak voltak de örülök hogy egy ilyen hangulatú számot is készített
2014. november 09. 18:51
Meghallgattam, de nekem egyszerűen nem tetszik...annyira próbál Ariana "kitörni a kislányos imidzséből" hogy a végén inkább már-már nevetségessé teszi magát. Amúgy is ha olvasnétok róla egy cikket, hogy mekkora egy díva, meg hogy miket csinl nektek is elmenne a kedvetek tőle! Visszatérve a dalhoz és a klipphez: A dal még úgy oké is, de azt elmondanám,hogy bármelyik amatőr írna egy ilyen dalt..A klipp pedig...mindenki eltud terülni egy kanapén, fotelben vagy használj olyan szót ami tetszik.Szerintem nagyon rideg lett a klipp, de főleg azért mert a háttér rányomja a hangulatot...Szerintem mindenkinek megvan a saját ízlése Arianaról, a zenéjéről(ha az ilyet lehet zenének nevezni....)! Ez az én véleményem.
2014. november 09. 19:00
|
|
ariana grande14tattooed girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 104 Azonosító: 228631 offline
|
Nekem nagyon tetszik ez a szám. Az egyik kedvencem és szerintem a klipp is nagyon jó lett.
2014. november 10. 09:41
|
NianandDelena48új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 205068 offline
|
szánalmas amit csinál én rühellem a stílusát ,a hangját, a kinézetét az egész klip undorító lett egyetértek mindenkivel akinek nem tetszett ez a sz@r ,egyszerűen pocsék sem a klip sem az énekes nem jó ,a nyarvogásából semmit sem értek olyan a hangja mint amikor a macskának rálépnek a farkára én csak ahhoz tudom hasonlítani ja próbál kitörni a kislányos imidzséből vagy inkább próbálkozik beállni a kurv@k közé mert szerintem az utolsó próbál sexysnek lenni de inkább ettől még szánalmasabb lesz és az a ruha ami rajta van azt meg honnan szedte ? biztos egy utcán álló r*banctól csórta el vagy csak Mileytől kérte kölcsön
2014. november 10. 19:32
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Vannak egesz jo szamai, de annyira nem szimpatikus :/ Ez a velemenyem es jogom van elmondani..
Az is nekem unszimpi, hogy probal tulzott szexis lenni meg ezek az erotikus nezesei meg kacsingatasai amit mar esku tulunalmas meg mar esku a haja is idegesit, hogy ennyire dus lol...pasik izejet biztos feltudja allitani, de nekem nagyon atlatszo..
Az is nekem unszimpi, hogy probal tulzott szexis lenni meg ezek az erotikus nezesei meg kacsingatasai amit mar esku tulunalmas meg mar esku a haja is idegesit, hogy ennyire dus lol...pasik izejet biztos feltudja allitani, de nekem nagyon atlatszo..
2014. november 13. 08:14
Imádom ezt a dalt és a klipp is nagyon jó lett,egyszerű mégis tökéletes
Ariana csodálatos a klippben mint mindig
2014. november 14. 15:04
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Egyszerűen imádom❤❤
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: