Klippremier: Ariana Grande - Love Me Harder (feat. The Weeknd)
2014. november 03. 21:09
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
Nafyon tetszik!
2014. november 03. 21:13
A dal és a klip se jön be. Szerintem Ariana ezzel nem a kislányos imidzséből tör ki, hanem csak közönségessé teszi magát. De őt tudja.
2014. november 03. 21:17
Erre az egész produkcióra talán a közönséges a megfelelő jelző
2014. november 03. 21:27
|
|
blacksidevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 234349 offline
|
hát ez a "kitör a kislányos imidzséből" vállalkozás eléggé befuccsolt. kitörni kitört talán de az biztos hogy nem az érett és értelmes kategóriába....
átlagos szám uncsi klipp ráadásul nem értem mit kell szenvedni meg vonaglani benne...ezzel semmit nem ér el max azt hogy különböző nem szépnek mondható jelzőket aggatnak rá.
átlagos szám uncsi klipp ráadásul nem értem mit kell szenvedni meg vonaglani benne...ezzel semmit nem ér el max azt hogy különböző nem szépnek mondható jelzőket aggatnak rá.
2014. november 03. 21:35
A szám uncsi, a klip pedig pocsék.
Ez a csaj egyre szánalmasabb és rosszabb lesz...
Ez a csaj egyre szánalmasabb és rosszabb lesz...
2014. november 03. 21:43
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Ariana napról-napra adja ki az új számait, és bár lehet, hogy egy-pár slampos, de nekem igazán tetszenek!
2014. november 03. 22:09
Úgy látom vegyes a fogadtatás az oldalon, bár az utálkozók úgy is mindig lehúzzák bármit csináljon..
Számomra a legnagyobb öröm, hogy ez lett a következő maxija. Már 2 hónapja hogy folyamatosan szinte mindennap meghallgatom, annyira magával ragad a dal hangulata. Nagyon jó választás volt. Ez az egyik kedvenc dalom az új lemezéről, és úgy alapjába véve is, de mondjuk nem túlzottan rádió barát dal, de ez már részletkérdés.
A klip látványos, esztétikus de nem tükrözi a dalt. (azt hittem valami egyszerűbb, de sokatmondóbb kisfilmje lesz.)
Ariana pedig egyre szebb és nem erkölcstelen, meg közönséges.. A klipben látottakban ez azért messze áll attól szerintem ! Inkább Jennifer Bootyjára vagy a Minázs kisasszony Anacondájára igazak az állításaitok, de persze divat lett Ariánát mindenért cikizni.. hogyne.. Szende kislány, hamisság stb.. Anyám..! Újabb kifogások nincsenek esetleg?
Egy időbe nekem se volt annyira szimpi (pontosítok: inkább annyira nem ismertem), de az idén (vagy úgy tavaly év vége felé) sokat változott róla a véleményem, pozitív irányba.. Az idén kiadott lemezével és az újabb dalaival pedig szinte levett a lábamról. Az év egyik legnagyobb meglepetése. Remélem a továbbikban is megörvendeztet minket jobbnál jobb dalokkal.
Számomra a legnagyobb öröm, hogy ez lett a következő maxija. Már 2 hónapja hogy folyamatosan szinte mindennap meghallgatom, annyira magával ragad a dal hangulata. Nagyon jó választás volt. Ez az egyik kedvenc dalom az új lemezéről, és úgy alapjába véve is, de mondjuk nem túlzottan rádió barát dal, de ez már részletkérdés.
A klip látványos, esztétikus de nem tükrözi a dalt. (azt hittem valami egyszerűbb, de sokatmondóbb kisfilmje lesz.)
Ariana pedig egyre szebb és nem erkölcstelen, meg közönséges.. A klipben látottakban ez azért messze áll attól szerintem ! Inkább Jennifer Bootyjára vagy a Minázs kisasszony Anacondájára igazak az állításaitok, de persze divat lett Ariánát mindenért cikizni.. hogyne.. Szende kislány, hamisság stb.. Anyám..! Újabb kifogások nincsenek esetleg?
Egy időbe nekem se volt annyira szimpi (pontosítok: inkább annyira nem ismertem), de az idén (vagy úgy tavaly év vége felé) sokat változott róla a véleményem, pozitív irányba.. Az idén kiadott lemezével és az újabb dalaival pedig szinte levett a lábamról. Az év egyik legnagyobb meglepetése. Remélem a továbbikban is megörvendeztet minket jobbnál jobb dalokkal.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2014. november 04. 13:14
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Levin: szívemből szóltál.
Büszke vagyok, hogy egy olyan énekesnőt kedvelhetek, aki nem a botrányosságából próbál megélni, hanem tényleg jó imázst alakít ki magáról. És még tehetséges is, mert a kinézetét és viselkedését lehúzhatjátok, amennyire akarjátok, de azt nem, hogy nem tud énekelni (aki ezt mondja, azt sürgősen beutalom fülészetre). Kár, hogy a botránymentes élete és a tehetsége miatt nem tudtok mibe belekötni, ezért marad akkor az imázsa. Hát erre azt mondom, hogy c'est la vie, akkor menjetek segget és mellet rázni egy nicki minaj számra.
Büszke vagyok, hogy egy olyan énekesnőt kedvelhetek, aki nem a botrányosságából próbál megélni, hanem tényleg jó imázst alakít ki magáról. És még tehetséges is, mert a kinézetét és viselkedését lehúzhatjátok, amennyire akarjátok, de azt nem, hogy nem tud énekelni (aki ezt mondja, azt sürgősen beutalom fülészetre). Kár, hogy a botránymentes élete és a tehetsége miatt nem tudtok mibe belekötni, ezért marad akkor az imázsa. Hát erre azt mondom, hogy c'est la vie, akkor menjetek segget és mellet rázni egy nicki minaj számra.
2014. november 04. 14:52
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
A dal tetszik (igaz a témája nem nagyon), a klip meg elmegy.
2014. november 04. 16:11
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Nekem ez most nem annyira tetszik:\
2014. november 04. 17:51
Nem ez a kedvenc számom az albumról, attól függetlenül szerepem a dalt, de valljuk be őszintén, a klipnek nem sok értelme van, ugyanis azon kívül, hogy fekszik és ugyanazt a mozdulatot csinálja 2 percen keresztül semmit nem ad vissza a szám jelentőségéből
Ettől függetlenül ugyanúgy szeretem Arit, de nem ez lesz a kedvenc videoklipem.
2014. november 04. 18:31
nagyon jó lett[img][/img][img]break-free-9[/img]
2014. november 04. 20:33
Nekem tetszik!
Az egyik kedvencem Ariana. Eddig mindegyik száma tetszett. Nagyon szép hangja van. És a klip se rossz!
Ráaduásul a haja
Majdnem ugyan akkora mint az enyém csak az enyém térdig ér. :3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.