Klippremier: Ariana Grande - Love Me Harder (feat. The Weeknd)
2014. november 03. 19:28
A dal az tetszik.De a klip...hát nem is tudom,Ariana-nak ez az új stílusa elég durva!
2014. november 03. 19:29
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Ilyen arccal sose fog kitörni a kislányos imdzsből, tehet bármit. Nagyo nszép, de túl cuki. Eleinte én is jobban szerettem őt. Ez van. Halotam már jobb dalt is tőle. Nem baj, amire én várok az holnap érkezik.
2014. november 03. 19:30
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
szerintem fantasztikus lett a klip, olyan nőies és bűbájos az egész hangulata meg olyan vintage-s
bár lehetett volna bele több sztorit vagy valami történetet belevinni, én szeretem azokat a klipeket, amiknek több a mondanivalójuk.. de nagyon tetszenek a fényviszonyok egyébként, eszméletlenül illik a megvilágítás meg a klip hangulata a stílusához, a sminkjéhez meg a hajához is :3 ariana maga pedig nagyon gyönyörű (jó neki) és láthatóan nagyon szereti a cicijeit de annyi baj legyen
xd bár én a pasi hangjáért benne annyira nem voltam elragadtatva olyan unalmasak voltak azok a részek...
2014. november 03. 19:35
Janka7:teljesen igazad van!Mindent leírtál helyettem!
2014. november 03. 19:40
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Annyira érdekes lett a klip.. Huhaaa ..
A "dal" is sz'r lett ..
Ezzel aztán tényleg kifog törni a kislányos imidzséből.. Jah biztosan..
2014. november 03. 19:44
Már azon lepődtem volna meg, ha olyan dalt ad ki kislemezként, amiben senki nem működik közre.
A kislányos imidzsből való kitöréshez pedig további jó próbálkozást. [A fején a cicafülek visznek mindent, és nem pozitív értelemben.]
Idézet (Janka7 @ 2014.11.03. 19:05)
Azzal, hogy a kanapén fekszik és simogatja magát, pucsít és csücsörít nem fog kitörni a kislányos imidzséből.
2014. november 03. 19:48
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ajj, de érezni azt, hogy ez a lány is ugyanolyan tömegproduktum, mint a többi.
Értem én, hogy az éneklést szeretné erőltetni, mert hát ebben látja a jövőjét, de úgy vagyok vele, hogy ami nem megy, azt nem is szabad erőltetni. Talán a jelenlévő fejfájásom az oka, de a felénél ki is kapcsoltam, annyira idegesített és irritált a lány hangja. A dal még csak-csak elmenne, mert egyébként egész jó ritmusa van, viszont ahogy elkezdtem hallgatni a dalszövegét, rájöttem, hogy ez sem szól másról (mint sajnos a mai popdalok 99%-a), mint a d*gásról, csak itt kevésbé burkolja be mindenféle köntösbe. Már a címe is ezt sugallja felénk, nemde? Nekem aztán oly mindegy, hogy ennek a lánykának cukimuki vagy k*rvás imidzse van, egyszerűen nem tudom értékelni sem a tehetségét, sem a munkáját.
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
2014. november 03. 19:48
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Nekem a klippel sincs különösebb bajom, habár ez most újdonság volt nekem is. Ariana viszont nagyon szép, miért ne mutogathatná magát?! A szám számomra kissé unalmas, én pörgősebbre számítottam, ez viszont jó nyugis.
2014. november 03. 19:50
Nem rossz,bár ez a pacsirta haju pasas nem kellene bele,de attol függetlenül még jo dal
2014. november 03. 19:54
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
iimmmááádddoomm
ariana nagyon jó lett nekem nagyon tetszik
2014. november 03. 20:05
A dalnak nagyon tetszik a hangzása, Arianának remek hangja van, bár ezt már a Problem idején is tudtam. Valóban sokat dolgozhat ha ennyi klippje jelent meg ebben az évben. De! Én tényleg szeretem Arianát, tetszik a stílusa is, de szerintem kár neki a kamera előtt vonaglania, nyugodtan felvehetett volna egy olyan klippet aminek van története is és nem csak az ahogyan simogatja magát. Enélkül is kitörhetne a kislányos imidzséből. Ennek ellenére a dal tetszett.
2014. november 03. 20:20
|
|
Klotild12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 224639 offline
|
A mai daloknak nincs jelentésük és egyedi hangzásuk. Ez hiányzik ennél a kiscsajnál is. Nem hinném, hogy ugyan ekkora hírneve és vagyona lenne, ha csak a hangját mutatná meg, és nem vonaglana a klippjében, mint egy kurva.
A mai popvilág semmi másról sem szól, mint magamutogató picsákról, és tehetségtelen celebekről. A hangja különleges, de ilyen klipp mellett ez kit érdekel? Kezd már unalmas lenni.
Csak egyszer csinálna valaki olyan klippet, ahol nem modellek és meztelen nők twerkelgetnek össze-vissza. Kezd a női nem kicsit lealacsonyodi, és ez nem csak Arianára vonatkozik.
A mai popvilág semmi másról sem szól, mint magamutogató picsákról, és tehetségtelen celebekről. A hangja különleges, de ilyen klipp mellett ez kit érdekel? Kezd már unalmas lenni.
Csak egyszer csinálna valaki olyan klippet, ahol nem modellek és meztelen nők twerkelgetnek össze-vissza. Kezd a női nem kicsit lealacsonyodi, és ez nem csak Arianára vonatkozik.
2014. november 03. 20:34
|
|
liszidorka2013új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 211955 offline
|
Nekem tetszik a dal.. Ariana legalább tud énekekelni, és ez a lényeg.. Amúgy meg nem a klipben történő cselekedeteiről kell ítélkezni, hanem hogy mit csinál valójában.. Mert a klipp csak megrendezett dolog, és nem bizti hogy ilyet csinál. A dal egyes részénél olyan mintha beragatt volna az isméltlés gomb
<3
2014. november 03. 20:36
|
|
Niki56új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.18. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 160824 offline
|
Az, hogy mutogatja magát és vonaglik a kamera előtt, az nem azt jelenti, hogy kitörik a kislányos külsőből, csak egyszerűen ribit csinál magából! Szeretem Arianát mert jó hangja van, de ez a ki akarok törni a múltamból ez már nagyon erőltetett!
2014. november 03. 20:47
Nagyon tetszik a dal.
A klipnek csak a színvilága tetszik, amúgy nem igazán jön be.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.