A HollywoodLife újra elindította a pletykát Demi Lovatóról és Wilmer Valderrámáról, amik azonban hamisnak bizonyultak, és házasságról szó sincs.
A teljes cikkhez kattints ide!
Wilmer Valderrama és Demi Lovato nem kötött titkos házasságot!
2014. november 01. 18:00
2014. november 01. 18:19
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
Ügyesek! A sztároknak nagyon nehéz lehet a magánéletüket titokban tartani...
2014. november 01. 18:52
Én nagyon bírom,mikor egy szárpár nem nyilvánosan éli az életét!!
És Demi igazi példakép!
És Demi igazi példakép!
2014. november 01. 18:53
|
|
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline
|
Hála Istennek.Nem szeretem Wilmert.Mert megcsalta Demit.De ha Demi boldog vele akkor én is az vagyok:)Én még titokban mindig abban reménykedem hogy Demi és Nick egyszer össze jönnek:)
2014. november 01. 19:11
Majdnem röhögő görcsöt kaptam a cím láttán és nem tudom miért
Amúgy valamilyen dátum van a gyűrűben? Jól néz ki.
Amúgy valamilyen dátum van a gyűrűben? Jól néz ki.
2014. november 01. 19:29
Janka7:egyetértek veled!
De ha össze is házasodnának akkor Demivel örülnék együtt!
De ha össze is házasodnának akkor Demivel örülnék együtt!
2014. november 01. 19:43
Szerintem ezt a témát felesleges újra és újra felemlegetni. Ők pontosan tudni fogják, hogy mikor jön el ennek az ideje és ez a lényeg.
2014. november 01. 20:44
Bepróbálkozhatnak ezzel újra és újra - kell az olvasottság - a gyűrűik jelentése akkor sem fog megváltozni.
Majd ők pontosan tudják mikor van itt az ideje annak, hogy a kapcsolatukat a következő szintre emeljék. Nem csodálkoznék, ha ezzel megint csak azt érnék el, hogy még azt a keveset se mutassák meg magukból, amit mostanában elkezdtek... Az meg különösen meg tud mosolyogtatni, amikor valaki úgy dobálózik azzal, hogy biztosan megcsalta, mintha személyesen ismerné valamelyiküket is.
Még ha így is lenne, akkor is csak kettejükre tartozik. Bármennyire is fáj egyeseknek, boldogok együtt, és szeretik egymást. Akárhányszor már ha csak meghallja Wilmer nevét az interjúkban, olyan hatalmas boldogság ül ki az arcára, és olyan csodálattal tud róla beszélni, hogy akaratlanul is elmosolyodik rajta az ember. És ez igaz Wilmerre is. Nagyon drukkolok nekik, hogy sokáig tartson ki a kapcsolatuk, mert imádnivalóak együtt!
2014. november 01. 21:47
Szerintem hagyni kéne őket majd ők úgyis tudni fogják h mikor emeljék a kapcsolatuk magasabb szintre.
2014. november 01. 22:00
én nem szeretnék sztár lenni.mindig fenyegetésben érezném magam:)
2014. november 01. 22:58
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
violettatini..kit erdekel..ilyen a sztarok elete Xd
2014. november 01. 23:14
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Tök jó az a gyűrű.
2014. november 02. 07:37
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
A gyűrű tényleg jó, de azért tényleg félreérthető ez a dolog...
2014. november 02. 09:46
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Fú,de nem szeretem a pletykákat!A kuytusok nagyon aranyosak!!!♥
2014. november 02. 09:47
Én nem is hallottam erről szerencsére nem ért a hír xD
A pletykák olyan dolgok amiket egyre kevesebb ember hisz el, hiszen láthatjuk szinte! sosem igazak, mindig megcáfolja valaki.
A pletykák olyan dolgok amiket egyre kevesebb ember hisz el, hiszen láthatjuk szinte! sosem igazak, mindig megcáfolja valaki.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: