Szabó Zsófi büszke teljesítményére
2014. november 01. 17:32
Nekem semmi bajom Zsófival, de a műsorvezetés talán nem neki való.
2014. november 01. 17:53
@veloci96gmail.com: "Látom nagyon fujjoltok de megnéztem volna, hogy ti mit csináltok ilyen helyzetben egy ország előtt."
Ő választotta ezt, Ő van "ilyen helyzetben" és nem mi. Mi vagyunk a közönsége, mi döntjük el tetszik vagy sem amit látunk, hallunk, nem pedig Ő.
Ő választotta ezt, Ő van "ilyen helyzetben" és nem mi. Mi vagyunk a közönsége, mi döntjük el tetszik vagy sem amit látunk, hallunk, nem pedig Ő.
2014. november 01. 18:30
Borzasztóan rossz volt.Erőltetett.Ráadásul utálom..Remélem nem kell többet látnom mint múlthéten..
2014. november 01. 18:54
Hát,nem is tudom..KIcsit azért fura volt ott látni.Olyan erőltetett...
2014. november 01. 19:04
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
nem voltam elájula tőle, de hát sztem 100 x jobb volt mint Lilu...
2014. november 01. 19:35
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Nem láttam az "alakítását", bár tesómék mesélték, hogy rosszabb volt, mint egy bólogatós kutya...
2014. november 01. 20:29
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Hát akkor elmondom én neki, hogy egyáltalán nem volt jó, annyira nem tud műsort vezetni. Már a Betty szerepe sem volt érdekes, de még színésznőnek mindog jobb volt, mint műsorvezetőnek.
2014. november 01. 20:32
OceanSoul: Ő választotta ezt, Ő van "ilyen helyzetben" és nem mi. Mi vagyunk a közönsége, mi döntjük el tetszik vagy sem amit látunk, hallunk, nem pedig Ő.
Értem mire gondolsz, de ez [amit már leírtam]az ÉN véleményem el kell fogadni.
2014. november 01. 22:30
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Dehogy nem vagy nagyképű, mindig is az voltál..
Sokszor csalódom a magyar tévéadókban, mert nem hiszem el, hogy egy rendes női műsorvezetőt nem tudnak találni..Ja, de. Volt. Ada. Kirúgták? Ki hát. Azóta Vivát sem nézek..
Zsófit sosem szerettem, a Jóban Rosszban-t sem nézem..Erről csak annyi a véleményem, hogy nem hiszem, hogy ez a "debütálás" olyan jól sikeredett volna.
Sokszor csalódom a magyar tévéadókban, mert nem hiszem el, hogy egy rendes női műsorvezetőt nem tudnak találni..Ja, de. Volt. Ada. Kirúgták? Ki hát. Azóta Vivát sem nézek..
Zsófit sosem szerettem, a Jóban Rosszban-t sem nézem..Erről csak annyi a véleményem, hogy nem hiszem, hogy ez a "debütálás" olyan jól sikeredett volna.
2014. november 01. 22:30
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Nagyon túlpörögte, kiabált, nem mindig mindent mondott helyesen, de még a legtapasztaltabb műsorvezetők is hibáznak, ezzel ellentétben, Zsófi amatőr. Eddig csak egyetlen egyszer vezetett műsort, azt is előre felvették. Természetes, hogy izgult. Ördög Nórának volt ideje belejönni, majd ő is lesz jobb.
2014. november 01. 23:12
Hát, most az előbb nagyon izgult, talán kicsit kevesebb ööö-t is mondhatott volna...
De összességében én is izgultam volna, szerintem elsőnek elég jól szerepelt.
2014. november 02. 06:55
@veloci96gmail.com
NEM KELL elfogadni, viszont tiszteletben LEHET tartani. Ha azt írod ugorj a kútba (légy műsorvezető Sz.Zs. helyett) azt senki sem fogja elfogadni, sőt még tiszteletet sem fogsz kapni.
NEM KELL elfogadni, viszont tiszteletben LEHET tartani. Ha azt írod ugorj a kútba (légy műsorvezető Sz.Zs. helyett) azt senki sem fogja elfogadni, sőt még tiszteletet sem fogsz kapni.
2014. november 02. 09:05
OceanSoul
Akkor tartsd tiszteletbe az én véleményem és akkor én is így fogok állni a te véleményedhez.
Hát igen Szabó Zsófi[beleugrott a kútba] műsorvezető lett tudta hogy mindenki útálni fogja és keresi benne a kifogásokat de ő így is megpróbálta ami szerintem tiszteletre méltó.
Akkor tartsd tiszteletbe az én véleményem és akkor én is így fogok állni a te véleményedhez.
Hát igen Szabó Zsófi[beleugrott a kútba] műsorvezető lett tudta hogy mindenki útálni fogja és keresi benne a kifogásokat de ő így is megpróbálta ami szerintem tiszteletre méltó.
2014. november 02. 09:52
Szerintem sem volt a legjobb, de ugyanezt elmondhatnám Isenes Bencéről is..túl erőltetett, engem felettébb idegesít már, mikor beszél kivonulok a konyhába mert hallgatni tuti nem bírom xD
Persze nem mondom hogy én jobban megállnám a helyem mint ők, de ha már bevállalták ezt akkor csinálják értékelhetően és normálisan..Ördög Nórát sokkal jobban szerettem..♥
Persze nem mondom hogy én jobban megállnám a helyem mint ők, de ha már bevállalták ezt akkor csinálják értékelhetően és normálisan..Ördög Nórát sokkal jobban szerettem..♥
2014. november 02. 11:20
|
|
BiaTheGoatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 225977 offline
|
Nahát ezaz...teljesen el van szállva magától.Ezt már korábban is megmondtam
2014. november 02. 12:04
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Én a helyében nem lennék büszke rá, hatalmasat égett, egyáltalán nem ért a műsorvezetéshez. És igen, rettenetesen nagyképű. A legrosszabb az egészben? Belegondolni, hogy hány milliót kapott a semmiért...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: