Ruhamustra: amFAR Glam gála
2014. október 30. 20:44
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Nem tudom...szerintem a rosszak sem annyira rosszak...na jó, pár tényleg rémes, de amúgy annyira nem vészesek. Meg a jók közül is pakolnék át párat a rosszakhoz.
2014. október 30. 20:49
|
|
Pata Noémiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 230273 offline
|
belle ruhája tetszik a legjobban, de a többi sem rossz! de miley te jó ég, hogy a szarba tudnak ilyet magukra venni??!! de viszont rihannáól ezt nem vártam, de mind1 ez van...
2014. október 30. 20:54
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Semelyik sem joo ruha miley e mint mindig borzalmas es persze rihannae is
2014. október 30. 21:06
Lea Michele megjelenése alkalomhoz illő, elegáns. Camilla is csinos, bár nekem nem jön be a ruhája.
2014. október 30. 22:19
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Milla Jovovichon milyen előnytelen részekre gondolt a cikkíró?
A hasára? Mert az terheshas úgy mellékesen.
Nem értem mi rajta a durva és sok. Ha a Blake Lively hasára feszülő ruha csinos és elegáns, szerintem ez sem kevésbé az.
Ha meg nincs képbe a dolgokkal a szerző, akkor írjon arról akiről képbe képbe van (jól gondolja, róla).
Ha meg nincs képbe a dolgokkal a szerző, akkor írjon arról akiről képbe képbe van (jól gondolja, róla).
2014. október 30. 22:50
Szerintem Kelly ruhája egyáltalán nem szép, főleg alján azokkal a csicsás virágokkal a pöttyök mellé
Lea viszont gyönyörű.
Lea viszont gyönyörű.
2014. október 30. 23:06
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (szavy @ 2014.10.30. 22:19)
Milla Jovovichon milyen előnytelen részekre gondolt a cikkíró?
A hasára? Mert az terheshas úgy mellékesen.
Nem értem mi rajta a durva és sok. Ha a Blake Lively hasára feszülő ruha csinos és elegáns, szerintem ez sem kevésbé az.
1) Tudom, hogy terhes.
2) ÉN nem mondtam, hogy Blake-n jól / jobban áll a ruha.
3) SZERINTEM roppant előnytelen. Kocka alakja van benne, és kényelmetlennek is tűnik, egyszerűen nem szép az összkép.
4) A kedves szerző arról ír cikket, akiről akar, nehogy már te mondd meg, kinél maradjak.
2014. október 31. 02:20
|
|
Ewcsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 217492 offline
|
Ha Dita Von Teese ocsmány lila ruháját a jók közé tették, Kelly Osbourne pöttyös-virágos ruhájáról nem is beszélve, valamint Gwyneth Paltrow-ot, aki úgy néz ki, mintha elfelejtett volna valamit felvenni a kosztüm alá, nem értem, Miley-t miért kell a rosszak közé sorolni... Ilyen a stílusa és jól is áll neki. Egyébként valóban Lea megjelenése a legjobb.
2014. október 31. 08:30
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Lea Michele és Camilla Belle ruhája nagyon szép!!!♥
Miley és Rihanna -no comment
Miley és Rihanna -no comment
2014. október 31. 08:46
Riri ruhája lehet, hogy merész, de attól még gyönyörű. Nincs benne semmi, ami olcsó látszatot keltene. A sminkje bámulatos, a haja codás. Mostanában egyre szebb és végre látszik rajta, hogy boldog. Nem ízléstelenebb mint Kelly Osbourne pettyes szerelése. Komolyan mint egy holstein-fríz.
2014. október 31. 08:58
A jók közül Lea és Ditta ruhája tetszik a legjobban. És szerintem Riri ruhája is egész jó, csak az a fekete harisnya nem kéne.
2014. október 31. 09:13
Egyetértek Norahhal Rihannával kapcsolatban, igen kissé merész de azért hasonlítsuk már össze Miley (nem is találok szavakat milyen) szerelésével.
Rihanna elegáns a sminkje nagyon tetszik! *-*
Lauren és Lea is gyönyörűek a ruhájuk is csodásan szép!
Rihanna elegáns a sminkje nagyon tetszik! *-*
Lauren és Lea is gyönyörűek a ruhájuk is csodásan szép!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: