A zenekar frontembere, Dave Grohl nemrégiben David Lettermannak árulta el, miszerint a Subterranean című dalt a Nirvana inspirálta.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Nirvana inspirálta a Foo Fighters legújabb slágerét
2014. október 30. 12:14
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2014. október 30. 12:40
Dave jól tette, hogy visszament a stúdióba. Remek dalaik születtek. Igazából el nem tudom képzelni, hogy mit érezhetett, amikor Kurt meghalt. Amióta ismerem a Nirvana szót, azóta ismerem a történetüket is. Én még nem is éltem, amikor Kurt megtette, de borzalmasan fáj érte a szívem, hisz remek ember és dalszerző is volt. Az olyan emberek mint Kurt meghalnak, de azoknak az embereknek, akik szándékosan keserítik meg a másik életét, valószínűleg remek életük lesz. Az élet igazságtalan.
Sajnálom, hogy az emberek nagy része csak divatból hordja a Nirvana logóját, és/vagy csak Kurt nevét ismeri, mert Krist, Dave és a Dave előtti dobosoknak is sok szerepe volt a történetben.
Nekem egyébként nagyon tetszenek a fenti dalok, így tovább!
Sajnálom, hogy az emberek nagy része csak divatból hordja a Nirvana logóját, és/vagy csak Kurt nevét ismeri, mert Krist, Dave és a Dave előtti dobosoknak is sok szerepe volt a történetben.
Nekem egyébként nagyon tetszenek a fenti dalok, így tovább!
2014. október 30. 14:16
|
|
RocketQueen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 225057 offline
|
Istenem szegény Dave el sem tudom képzelni min mehetett akkor keresztül
de jól tette hogy folytatta és ezekből a dalokból is látszik hogy az a bizonyos tűz még mindig meg van benne
2014. október 30. 14:47
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
jo cikk lett
2014. október 30. 14:48
Dave-nek szörnyű lehetett akkoriban.
Viszont jó döntés volt a részéről, hogy nem hagyta abba a zenélést.
2014. október 30. 21:48
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Őt tisztelem legjobban a Nirvanából, és sokakkal ellentétben Nekem Ő is a kedvencem hármuk közül. Már a Nirvanás időszakában is látszott, hogy Ő fogja a legtöbbre vinni. Szereti sok fan mondogatni hogy nem lett a Foo Fighters olyan jó, mint a Nirvana, de szerintem ez hülyeség... Sokkal többet kihozott magában Grohl ebben az együttesben. Az új dalok meg szuperek. Jó kis lemez lesz ez, érzem.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: