Ian Somerhalder nem elégszik meg egy hálótárssal
2014. november 02. 01:10
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Szeretem ezeket a cikkeket, amiknek a címük teljesen becsapós, és másról szólnak, mint amire az emberek 99%-a gondol..
2014. november 02. 18:09
Ahogy megláttam a címet egyből gondoltam , hogy Ian állatszeretetéről lesz benne szó , de nagyon tetszett , hogy ilyen becsapósra sikerült
2014. november 03. 17:23
először mikor megláttam a címet mondom "úristen ki az aki ebbe belemegy?" :DDDDDDD halálos volt
2014. november 03. 19:14
|
|
blablavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.17. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 229648 offline
|
Ez már túlzás , számomra még az is sok , ha az állatok a házban vannak . Imádom a kutyákat , de nem hoszem ,hogy a házban van a helyük , főleg nem az ágyban . Úgy gondolom , hogy ez túlzás ,valamint nem is higénikus..Iant is szeretem , megértem , hogy ő nagyon szereti az állatokat , de vannak határok amiket nem kell átlépni. Én nem lennék elragadtatva , ha az ágyam egy állattal , és annak szőrzetével lenne tele . ( és még ki tudja mivel ) . De ki hogy érzi ! .
2014. november 04. 19:18
|
|
Emmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.17. Hozzászólás: 440 Csatolások: 0 Azonosító: 173654 offline
|
a cím miatt egy kicsit félreértettem de sztem más is
az már egy kicsit túlzás ha a macska az ágyban van, azzal nincs bajom ha a házban van bent na dehogy az ágyban ??
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: