Csalódottan vette tudomásul a dzsugelből hazatért playmate, hogy az interneten mindenhonnét a pucér fürdőzős videója folyik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bódi Sylvi pucér videója miatt perli az RTl Klubot
2014. október 30. 10:18
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Igaza is van.
2014. október 30. 10:22
5 millát fizettek neki sz*ros 2 hétre, mégis mit gondolt mikor kamera lógott minden ágról? isten adja, hogy pert veszítsen pösze véglény
2014. október 30. 10:25
|
|
Vivitoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.25. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 224915 offline
|
Sylvi próbálja játszani az erkölcsös nőt, nos nem kéne. Ennél már csak az volt jobb, mikor a Playboy villában felháborodottan konstatálta hogy ledér nőkkel van körülvéve. Bagoly mondja..
2014. október 30. 10:26
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Csíptem Sylvit a műsorban. Pozitív csalódás volt, de amúgy azt én se értem mit gondolt. Kamera volt mindenhol, valóságshowra jelentkezett. A többiek érdekes módon megoldották hogy félig meddig eltakarva magukat fürödtek és öltöztek. De ő meg még kacérkodott is. Egyébként meg már az egész ország látta mi van a ruha alatt. Ez miért más?
2014. október 30. 10:27
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Szerintem meg az ő hibája. Ő is gondolkodhatott volna előbb, hogy reggeltől estig kamerázzák őket. Amúgy is minek csinálta ezt?
2014. október 30. 10:52
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nem követtem figyelemmel a műsort, de abban az egy-egy részletben, amit elcsíptem, Sylvi volt a legszimpatikusabb személy.
Viszont őszintén: van olyan porcikája, amit ne látott volna már az ország? Annyi a különbség, hogy most teljes valójában, photoshop nélkül látható, de szerintem ezzel ő akkor is tisztában volt, mikor látványos fürdőzésbe kezdett.
Viszont őszintén: van olyan porcikája, amit ne látott volna már az ország? Annyi a különbség, hogy most teljes valójában, photoshop nélkül látható, de szerintem ezzel ő akkor is tisztában volt, mikor látványos fürdőzésbe kezdett.
2014. október 30. 11:08
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Nekem Sylvi végig nagyon szimpatikus volt, és bár nem látunk bele, mi volt a szerződésben, amit aláírt, azért tegyük hozzá, hogy ő maga is lehetett volna kicsit szemérmesebb, hiszen tudhatta, hogy mindenhol kamerák figyelik, ugyanakkor gusztustalan húzás volt az, hogy közzétették a kitakarás nélküli felvételt róla, ez igazán maradhatott volna azok között, akik ott voltak Sylvivel, illetve azoknak a kezében, akik forgatták, vágták, összerakták az anyagot...
2014. október 30. 11:08
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Szerintem az Ő hibája is hiszen nemlett volna muszáj neki meztelenül fürödnie meg mutogatnia magát. Tudta nagyon jól,hogy teli van kamerázva az egész hely.
Persze az RTLklubnak nem szabadott volna így felrakni a netre.
Persze az RTLklubnak nem szabadott volna így felrakni a netre.
2014. október 30. 11:09
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Amikor pucéron fürdött, akkor azt gondolta, hogy majd biztos nem fogják nyilvánosságra hozni ezt az egészet? Szerintem tudta jól és most csak játssza az álszentet.
2014. október 30. 11:14
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Nem értem, ezen még háborodott fel. Ha már nem egyszer volt pucér, akkor ez már szinte semmit nem jelent. Az RTL pedig nem arról híres, hogy a pucér videókat feltegye a netre. Meg egyébként is, miért háborodott fel? Tudta, hogy mi lesz, ha vállalja, szóval jobb ha befejezi. Az RTL-t nem fogják csak ez miatt megbüntetni, mivel szerintem semmi jogellenes dolgot nem csináltak...ha nem egy pléjmétről lenne szó, akkor biztosan máshogy reagálnának rá.
2014. október 30. 11:22
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Jaj, már... nem elég a bére, vagy mi van? Eddig is rengeteg pucér fotó készült róla... Ne most akarja megjátszani az erkölcs királynőét! Amúgy meg megnyugodhat, mert nem hiszem, hogy mindenki az ő meztelen fürdőzésére lenne kíváncsi... Ruhában kellett volna fürödnie, vagy mi?
2014. október 30. 11:34
|
|
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline
|
Az én véleményem az,hogy ha valaki egy valóságshow szereplője,ahol minden pillanatban figyelik a kamerák és meztelenre vetkőzik,akkor ne csodálkozzon,ha "véletlenül" látják a nézők.Szerintem ő egy intelligens nő és ezzel teljesen tisztában volt és valami más célja van a perrel.
2014. október 30. 11:42
Igen, kamera volt mindenhol, és? Hogyan kellett volna fürödnie, ruhástul?
Ajjj...
2014. október 30. 11:42
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
szegény..
azért sajnálom.. igy megszivatni..
2014. október 30. 11:47
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
http://comment.blog.hu/2014/10/30/bodi_sylvi_pucer_videoja_miatt_perel
itt a videó.. szerintem azért nem kellett volna igy levideózni
itt a videó.. szerintem azért nem kellett volna igy levideózni
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: