Itt A kiválasztott utolsó előzetese!
2014. október 29. 20:54
Várom is, meg nem is a filmet. Ez lesz az a rész valószínüleg, ahol Finnick és Katniss is szenved, épp ezért nem hiszem, hogy a kedvencem lesz, de remélem hogy kellemesen fogok benne csalódni
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2014. október 29. 21:04
|
|
fbcsilla99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 235003 offline
|
Nagyon várom már a filmet.
Az előzetese alapján már egészen izgalmas, és akcióval teli. Remélem azért Peeta sok jelenetben látható lesz
Nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra
Az előzetese alapján már egészen izgalmas, és akcióval teli. Remélem azért Peeta sok jelenetben látható lesz
2014. október 29. 21:56
|
|
HellowKittyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.23. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 224800 offline
|
Uuhh... már nagyon várom egyik kedven filmem (biztos hogy megnézem a mozikba)
2014. október 29. 22:47
VÉGRE az utolsó!
Nem kínozzák az embert.
Nagyooon várom!
2014. október 30. 09:40
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Bár a könyvet nem olvastam, de remélem lesz olyan jó mint a második rész
2014. október 30. 10:01
Jaj már annyi előzetes készült nem győztem követni
Na de végre egy többet mondó és figyelemfelkeltőbb előzetest sikerült alkotniuk, nekem nagyon tetszik
Én már nagyon várom a filmet, barátnőimmel már a vetítések első napján elmegyünk megnézni <3
A könyvet még nem volt szerencsém elolvasni, de tudom nagyjából mi várható a filmben, hát kiváncsi vagyok hogy oldják meg 2 részben <3
:
Na de végre egy többet mondó és figyelemfelkeltőbb előzetest sikerült alkotniuk, nekem nagyon tetszik
Én már nagyon várom a filmet, barátnőimmel már a vetítések első napján elmegyünk megnézni <3
A könyvet még nem volt szerencsém elolvasni, de tudom nagyjából mi várható a filmben, hát kiváncsi vagyok hogy oldják meg 2 részben <3
2014. október 30. 11:08
|
Erowingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 136156 offline
|
itt végig olvasva a kommenteket és látva, hogy ezt a filmet is a kislányoknak csinálták, csodálom, hogy nem kaptok orgazmust a trailer láttán...... viccesek vagytok, hogyan bírtok egy ilyen filmnek örülni ami akkor baklövés lett, hogy szinte már csoda, hogy nem rakják egy polcra a trágya twilightal.....
2014. október 30. 11:16
|
|
BiaTheGoatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 225977 offline
|
erre várok már mióta :3 A premieren ott leszek <3 És az előttem kommentelő szerintem nyugodtan befoghatja a csőrét mert a twilight egy rakás trágyával egyenlő.A kislányoknak a Violetta készült,ezt a filmet a kifinomult gondolkodású embereknek készítették.Szóóóóval shut up! :3
2014. október 30. 12:30
Szerintem nagyon jó lett ez az előzetes. Már nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre, biztos remek lesz.
2014. október 30. 12:48
|
|
Annie Horvathvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 215430 offline
|
Jézusom, de várom már! <3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.