Megjelent a Fekete ruhás nő második részének előzetese
2014. október 30. 01:47
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
remélem jobb lesz mint az első része. az egy nagy kalap unalom lett 1,5 órába sűrítve
2014. október 30. 04:59
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Háááááttt..... Ez sem tűnik valami nagy számnak. Láttam az első részét, és meg kell hagyni, hogy nem volt rossz, de nem is az volt a nagy áttörés.
Azért biztos nem lesz rossz a második része sem
Azért biztos nem lesz rossz a második része sem
2014. október 30. 09:38
Sajnos én még az elsőt se láttam, csak a barátnőmtől hallottam milyen. Nem tudom, néha nagyon megszerettem volna nézni, de volt hogy nagyon nem.
A barátnőmmel szerettem volna, de szegény úgy megijedt, hogy nem tudom sehogy sem rávenni.
Talán ezt megnézem, bár valószínű, hogy ismét csak hallásból fogom ismerni.
A barátnőmmel szerettem volna, de szegény úgy megijedt, hogy nem tudom sehogy sem rávenni.
Talán ezt megnézem, bár valószínű, hogy ismét csak hallásból fogom ismerni.
2014. október 30. 09:42
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Hát kár hogy Daniel nem lesz már benne
2014. október 30. 17:56
|
|
AnnaMetálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 192356 offline
|
Végre végre végre. Már tűkön ülve várom.
Az első részét is imádtam. A könyvet is olvastam, nagyon bejött. :3 Az első részben Daniel nem volt túl nagy kunszt...mivel VÉLEMÉNYEM szerint ( és mindezt úgy, hogy nagyon nagy Harry Potter fanatikus vagyok) nem a legjobb színész. Mondjuk lehet, hogy azért mert nem kedvelem a nagyon túlzott szenvedő karaktereket.
No viszont ez a rész alapból előnnyel indúl nálam Helen McCrory miatt.
És ugye miatta lesz is miért moziba menni. :3 Szóval amúgy is horror fanatikus vagyok. Szóval nem lesz gond.
2014. október 30. 20:58
|
|
Luna0026 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 210400 offline
|
az 1. részt is persze csak a férjem miatt néztem meg és olvastam el, de örülök, hogy rá tudott venni, mert nagyon tetszett, bár egy kicsit ijesztőbbre számítottam, számomra nem csapta ki a biztosítékot. A 2. rész egyértelműen rémisztőbb lesz..
2014. október 30. 21:13
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Tesómmal egyszer megnéztük az első részt, de nekem nagyon idegtépő volt. Egyébként tetszett, de azt hiszem elszoktam a horrortól, és engem már könnyű kiborítani.
Ez is idegtépőnek tűnik, szóval nem biztos, hogy rá tudom venni magam, pedig érdekelne, hogy mit hoztak ki belőle.
2014. október 31. 07:43
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
Szeretem a horrorokat nagyon,de az első része számomra annyira ijesztő volt,hogy a feléig bírtam csak nézni,ilyen pedig nem sok filmnél volt.Látom ebben a részben is lesz jó sok ijesztő játék,meg mozgó hintaszék(a film után nem igazán szerettem hintaszékek közelébe menni
)de szerintem az első hangulatát nem übereli...
2014. október 31. 12:29
Mivel Daniel ebbe már nem szerepel nem hiszem, hogy megnézem.
2014. október 31. 13:33
Fú az első része nagyon tetszett ! Várom a folytatását
2014. november 01. 08:24
|
|
Annie Horvathvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 215430 offline
|
Meg kell néznem *-*
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: