A hirtelen jött népszerűség még furcsa a Reign sztárjának, és belefutott már igazán őrült rajongókba is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Torrance Combs még szokja a hírnevet
2014. október 29. 16:31
Az utolsó mondat megfogott, ez a Kenna/Bash páros akármennyire is kedvencem, túl szép, hogy igaz legyen. Torrance pedig reméljük nem tesz szert őrült rajongókra
2014. október 29. 17:04
|
|
SupernaturalFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 219272 offline
|
Édesem
Ez az utolsó mondat kíváncsivá tett. Esetleg nem tudná valaki megmondani, hogy ezt hol lehetett olvasni?
2014. október 29. 17:09
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Az utolsó mondat eléggé meglepett, fõleg, hogy én elõször nagyon szeretem együtt Maryt és Basht. Azóta persze sokkal jobban rajongók Bash/Kenna párosért, aranyosak együtt.
A rajongók viszont néha nagyon túlzásba tudnak menni, szerintem viszont aranyos, hogy ajándékokat küldözgettek neki.
A rajongók viszont néha nagyon túlzásba tudnak menni, szerintem viszont aranyos, hogy ajándékokat küldözgettek neki.
2014. október 29. 17:11
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Hmmm..tényleg érdekes az az utolsó mondat...
2014. október 29. 20:30
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
az őrültebb emberek bármire képesek ha a kedvencükről van szó. de neki még szerencséje van hogy nem zaklatták annyit csak ajcsikat kapott.
2014. október 30. 07:37
|
|
bellamagicúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.03. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 234085 offline
|
imádom Torrance-t, azok a gyönyörű szép kék szemei
az utolsó mondat érdekes, erre kíváncsi leszek
2014. október 31. 14:00
Nagyon szimpatikus nekem maga a színész és a karaktere is. Elhiszem, hogy elég sok hölgyrajongója van.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: