Zooey Deschanel - Hitchhiker's Guide Promo Stills
2005. február 24. 21:00
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Mi ez a film? Ismeri valaki?
1 felhasználónak tetszik:
boocherhix
2005. február 24. 21:03
|
Robin사랑해 한국 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.27. Hozzászólás: 1831 Csatolások: 978 Azonosító: 736 offline
|
Galatikus utikalauz stopposoknak, de lehet, tevedek a nevet illetoen. Hamarosan lesz belole film, trailer mar letoltheto. Ha erdekel, itt: http://www.comingsoon.net/films.php?id=4680
2005. február 24. 21:11
|
Steve-O- |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 4841 Csatolások: 1052 Azonosító: 70 offline
|
Idézet(DWz @ 2005, February 24. - 20:48)
Galatikus utikalauz stopposoknak...
[right][/right]
[right][/right]
én úgy tudom "Galaxis utikalauz stopposoknak"... könyv formájában már nagyon sokat hallottam róla, bár magam még nem olvastam....
De ha csak fele olyan jó, mint amennyien istenítik baráti körben, első sorban fogok ülni a moziban
2005. február 24. 21:48
|
nofene |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 2831 Csatolások: 996 Azonosító: 920 offline
|
A világ egyik legjobb könyvéről beszélünk emberek!!! Douglas Adams remekműve 3 részesnek indult de 5 lett belőle
Egy hihetetlen elvont, beteg és fantasztikus alkotás amit szvsz megfilmesíteni nem lehet. Szóval én félek ettől a filmtől de kívéncsi is vagyok.
Ui.: Az a mondás, hogy "Az élet értelme: 42" ebből a könyvből származik.
Ui.: Az a mondás, hogy "Az élet értelme: 42" ebből a könyvből származik.
2005. február 25. 14:50
|
|
carmody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.14. Hozzászólás: 610 Csatolások: 54 Azonosító: 2165 offline
|
Tudtommal volt már próbálkozás megfilmesítésre, valahol láttam belőle egy részletet. Tipikus angol arcok szerepeltek benne és elég zs kategóriásnak tűnt. (gondolom tvfilm volt, nem mozi).
tarack: kezdj bele, nagyon szórakoztató, de a többi része is atomjó!
tarack: kezdj bele, nagyon szórakoztató, de a többi része is atomjó!
2005. február 25. 15:17
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Bizony, ez a világ egyetlen ötkötetes trilógiája
Legalább egy elolvasásra mindenkinek ajánlom. Az első pár oldal után úgyis kiderül, hogy tetszik vagy nem
Ha tetszik, akkor nagyon, ha nem, akkor viszont nagyon nem, szerintem ennél nincs középút
Az angolok csináltak belőle egy egy évados sorozatot (az angol sorozatok általában csak 6 részesek évadonként).
http://www.tvtome.com/HitchhikersGuidetotheGalaxy/
Ha jól emlékszem, ebben az új változatban Mos Def (vagy mi a neve, nem ismerem ezeket a "művészeket") lesz Zaphod... Hát, majd meglátjuk.
http://www.tvtome.com/HitchhikersGuidetotheGalaxy/
Ha jól emlékszem, ebben az új változatban Mos Def (vagy mi a neve, nem ismerem ezeket a "művészeket") lesz Zaphod... Hát, majd meglátjuk.
2005. április 23. 17:02
|
Steve-O- |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 4841 Csatolások: 1052 Azonosító: 70 offline
|
ha nem baj én is frissítek ide...szintén Palpatine-nak köszönhetően
1 felhasználónak tetszik:
boocherhix
2005. május 28. 18:12
|
nagyaladarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.05.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 6414 offline
|
PÁNGALAKTIKUS GÉGEPUKKASZTÓ!!!
Ez mond nektek valamit? Ez is innét ered!
Nekem vhol meg is van a megfilmesítés aviban. Még a 80-as években készült és olyan a fílingje, mint az alfa holdbázisnak, meg az ehhez hasonlóknak.
Ez mond nektek valamit? Ez is innét ered!
Nekem vhol meg is van a megfilmesítés aviban. Még a 80-as években készült és olyan a fílingje, mint az alfa holdbázisnak, meg az ehhez hasonlóknak.
2005. május 28. 23:32
|
|
LeonSilverööö |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.22. Hozzászólás: 1876 Csatolások: 2511 Azonosító: 3077 offline
|
Trillian drága 
Várom már a filmet, szvsz jó a szereposztás....
Arthur tipikus angol arc...pont ilyennek képzeltem.
Zaphod szintén jó..kellően ripacs karakterű színészt találtak (vagyis jól játsza)
Száz szónak is egy a vége...jó kis film lesz
Már alig várom Slartibartfaszt
Várom már a filmet, szvsz jó a szereposztás....
Arthur tipikus angol arc...pont ilyennek képzeltem.
Zaphod szintén jó..kellően ripacs karakterű színészt találtak (vagyis jól játsza)
Száz szónak is egy a vége...jó kis film lesz
Már alig várom Slartibartfaszt
2007. október 02. 15:54
|
|
meaning_cameronLeighton♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.07. Hozzászólás: 1561 Csatolások: 5072 Azonosító: 25469 offline
|
Kösz!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.