28 dolog, amit nem tudtál a kutyákról
2014. november 03. 18:02
|
|
bvbfan2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 232755 offline
|
De cuuukiiii :3333
2014. november 03. 21:47
|
|
CoLaylavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 2 Azonosító: 228081 offline
|
Az összes kutyus nagyon cuki, és a kutyák féltékenységét tényleg tudom igazolni: amikor mamáéknál a macskákat simogatom és ezt látja a kutya, addig nem hagyja abba az ugatást, míg én sem a macska simogatását!
2014. november 04. 18:59
|
|
Viraag23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 229390 offline
|
Jó cikk lett.
Azt a filmet amit a végén említenek Richard Gere főszereplésével,mindenkinek ajánlom .Gyönyörű és megható film. A címe: Hacsi,a leghűségesebb barát. Hachiko <3
2014. november 04. 21:19
|
|
DoooDuuDoreen Tomlinson ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3227 Csatolások: 547 Azonosító: 171198 offline
|
Nagyon jó cikk lett!
Aki meg még nem látta a Hachiko-ról szóló filmet, annak ajálnlom, hogy mindenképpen készítsen elő papírzsepit, mert én háromszor vagy négyszer láttam, de mindig ugyan az a vége, mintha a Titanicot nézném... elbőgöm magam akárhányszor megnézem....
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: