Kylie Jenner unja a szájáról való találgatásokat
2014. november 14. 15:32
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Szép szájnak nem mondanám. Az én esztétikai értékemben a szép száj a telt ez stim de nincs meg az az íve. Nah min1 azt csinál amit akar mafával akár smink akár nem magánügy... de tudnia kellene a sztárvilág vagy a sportolók élete lemondásokkal jár... ezt neki is értenie kell ( csak mert sportolok azért tudom)
2014. december 20. 15:02
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Lehet, hogy igaza van. Tényleg sminkkel csinálja. http://data3.whicdn.com/images/152377311/large.jpg
2015. március 25. 16:55
|
|
nemetikittiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 96 Csatolások: 2 Azonosító: 178732 offline
|
Ez az állítás már azért is bukik, mert ne mondja nekem senki, hogy egy ilyen gazdag picsa, inkább azzal tölti az idejét, hogy szépen minden reggel sminkkel megcsinálja, hogy teltebb legyen az ajka, mintsem hogy műtéttel megcsináltatja..Egyedül azt nem értem, hogy mégis mi az istenért nem lehet ezt bevallani?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: