Idézet (Klotild12 @ 2014.10.28. 13:08)
Legalább megmondaná az igazat. Az egész családja mű, nem kell ezt a kis apróságot eltitkolni.
Bár megértem, ha már esze nem sok van, legalább szép legyen. Sajnálom, hogy ilyen családban nevelekedett. Biztos vagyok benne, ha egy átlagos helyen nőtt volna fel, normális szülőkkel és testvérekkel, akkor igazi ember lehetett volna. De hát, ez a mai világ. Legyél mű és rbanc, különben esélyed sincs.
Bár megértem, ha már esze nem sok van, legalább szép legyen. Sajnálom, hogy ilyen családban nevelekedett. Biztos vagyok benne, ha egy átlagos helyen nőtt volna fel, normális szülőkkel és testvérekkel, akkor igazi ember lehetett volna. De hát, ez a mai világ. Legyél mű és rbanc, különben esélyed sincs.
Legyél könyvmoly, igyál teát, hallgass indie zenét és Arctic Monkeys-t, vesd meg a társadalmat, ne sminkelj, ítélj el mindenkit aki nem hozzád hasonló és van esélyed a mai világban. Ha valaki mű és r.banc (mintha a ti jogotok lenne eldönteni illetve bírálni más életét) akkor meg nyilván szart nem fog elérni az életében. Igen. Aranyos.

1 felhasználónak tetszik: