Starity

Kylie Jenner unja a szájáról való találgatásokat

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. október 28. 14:54 #41
- törölt felhasználó -    
Idézet (Klotild12 @ 2014.10.28. 13:08)
Legalább megmondaná az igazat. Az egész családja mű, nem kell ezt a kis apróságot eltitkolni. 
Bár megértem, ha már esze nem sok van, legalább szép legyen. Sajnálom, hogy ilyen családban nevelekedett. Biztos vagyok benne, ha egy átlagos helyen nőtt volna fel, normális szülőkkel és testvérekkel, akkor igazi ember lehetett volna. De hát, ez a mai világ. Legyél mű és rbanc, különben esélyed sincs.

Legyél könyvmoly, igyál teát, hallgass indie zenét és Arctic Monkeys-t, vesd meg a társadalmat, ne sminkelj, ítélj el mindenkit aki nem hozzád hasonló és van esélyed a mai világban. Ha valaki mű és r.banc (mintha a ti jogotok lenne eldönteni illetve bírálni más életét) akkor meg nyilván szart nem fog elérni az életében. Igen. Aranyos. victory.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2014. október 28. 14:57 #42
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
borzalmasan undorító a szája meg maga az egész lány is. hirtelen vele van tele a tumblim meg minden második tagnak itt starityn ő az ikonja, miközben ő aztán tényleg a világon sz.rt se csinál és soha nem is fog az undorító képein kívül. teljesen mindegy, hány kiló vakolat van rajta, ez a lány mindenhogy borzalmasan ronda marad és egy teljes világnyi messzeség áll közte és az egyediség között. sokszor hallottam, hogy mennyire jó fej meg aranyos meg minden, hát nekem valahogy pont az ellentéte jött le:utálatos, hisztis, olyan természetességgel káromkodik, mint ahogy levegőt vesz és legfőképp élvezi, hogy a tinik nyalják a s.ggét. nem teljesen az ő hibája, hogy a szülei elcseszték, de ettől még nem fogom kevésbé nem kedvelni, mert a személyisége mégiscsak az ő "érdeme". és ha annyira unja ezt a témát, miért reagál rá, érdekes, amióta témába van a gumiszája 10-szer annyi képe van direkt a szájáról vagy hangsúlyozza azt... mellow.gif
2014. október 28. 14:57 #43
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2014.10.28. 14:38)
Annyira vicces, ahogy itt okoskodtok arról, hogy juj ti nem hiszitek, hogy így ki lehet sminkelni, amikor tele van az internet olyan képekkel, videókkal, ahol vékony szájból ugyanilyet csinálnak. Teljesen általános sminkelési módszer manapság, de ti okosak vagytok. Ami még viccesebb, hogy elég lenne kb. három kattintással megnézni pár paparazzi fotót róla és rájönni, hogy ugyanolyan a szája, mint régen volt. De nyilván menőbb osztani az észt a semmiről, mert ha a Kardashian/Jenner családról rosszat írunk, attól rohadt intelligensek, meg special snowflake-ek vagyunk rohog.gif
Ami még fontosabb az, hogy rohadtul nem az a lényeg, hogy volt-e műtétje, vagy nem. Ha el is utasítjátok, hogy utána keressetek és félperc alatt meggyőződjetek az igazságról és még ti álltok hozzá "a vak is látja, hogy műtétje volt" módon, akkor is sokkal lényegesebb az, hogy semmi közünk hozzá. Úgy néz ki ahogy akar, olyan műtétet csináltat vagy nem csináltat, amilyet akar, arra költi a pénzét, amire akarja, olyan képet rak föl, amilyet akar. "Direkt azért rakosgat föl ilyen képeket hogy a köztudatban maradjon"...VAGY lehet, hogy azért, mert néhány élettelen idióta miatt nem fog szégyenkezni valami miatt, ami nem csak, hogy nem igaz, de nem is volna szégyellni való. Nem mindenki nektek akar megfelelni és a ti figyelmetekért él, fogjátok már fel! Ha meg szerintetek azért csinálja, hogy a köztudatban maradjon (mintha kéne neki ez még pluszban és nem beleszületett volna kvázi lol), akkor miért nem sz arjátok le? Ezzel pont ti adjátok meg neki azt a hírnevet, amit szerintetek nem érdemel meg, mert ti is ezzel foglalkoztok, akik utálják sokkal többet foglalkoznak ezzel a sz arral, mint bárki más, nem veszitek észre? biggrin.gif

meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2014. október 28. 14:59 #44
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Teljesen igaza van!Én már kiborultam volna...
2014. október 28. 15:05 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet (syscat @ 2014.10.28. 14:36)
Egy 17 éves lánynak nem így kell kinéznie, túl sokat képzel magáról ezt nemcsak a képet de a beszédstílusa is igazolja..
Ha meg nem akarja hogy a szája mérete legyen a téma akkor tényleg ne olyan képeket rakjon fel ahol az van a középpontban...

Tudjátok, ebben az az undorító, hogyha a kedvencetek csinálná ezt, egyből foggal-körömmel védenétek, hogy hogy képzelik az emberek, hiszen olyan képet tölt fel amilyet akar, azt tesz amit akar, miért szólnak bele mások... de fordítva már nem tudjátok tisztelni a másikat, vagy nem beleszólni ha valami nem tetszik... minden egyes emberi lényt lehetne kritizálni mert egyikőjük sem tökéletes, mégis ezt a szerencsétlen lányt szidjátok, mintha valaha is ártott volna azzal nektek SZEMÉLYESEN, hogy ilyen meg olyan képeket tölt fel, hogy káromkodik, hogy beképzelt, hogy milyen a szája, hogy buta, satöbbi. De visszafelé, a ti kedvelt sztárjaitokra/személyeitekre nem lehet rosszat mondani, mert az már rögtön nem igaz biggrin.gif Nem konkrétan neked szegeztem ezt a hozzászólást, ne vedd magadra csak, de tényleg elég gáz amit csináltok. Mintha ti tökéletesebbek lennétek egy fokkal is.
2 felhasználónak tetszik: janet7, Alison Lerman
2014. október 28. 15:12 #46
- törölt felhasználó -    
Ha annyira zavara ne rakjon fel folyton csücsörítős képeket és ha csak smink akkor egyszer tegyen fel olyan képet ahol nincs rajta smink és nem ilyen telt lesz a szálya akkor majd elhiszem hogy nem plasztika.
2014. október 28. 15:35 #47
laaura_love
laaura_love
Te voltál a béke az örök háborúban!

StátuszLaissons le passé au passé - Hagyjuk a múltat a múltban
Hozzászólás: 2036
Csatolások: 0
Azonosító: 227220
Nagyon csúnya szája van. Megértem, hogy kiakadt, de ha baj, hogy a szája a téma akkor nem kéne olyat tenni ami okot ad a beszédre!
2014. október 28. 15:42 #48
Gaálbogi
Gaálbogi
visszatérő vendég

Státusz"Valójában,csak azt lehet leírni ami fáj."-Móricz Zsigmond
Hozzászólás: 467
Azonosító: 209583
Ez tuti műtve van lehet hogy sminkellehet nagyítani szájat de ez műtve van.De végül is a mai világ ezt várja el.Műsd szét magad mert így vagy szép nem?!Viselkedj úgy mint egy r.banc,tetesd a hülyét mert ezt várják el tőled nem?! Ez az egész család egy nagy KAMU meg MŰ.Mű mell mű haj mű mosoly mű köröm.Biztos nem Kínában készültek???!!!!!!
2014. október 28. 15:47 #49
Gaálbogi
Gaálbogi
visszatérő vendég

Státusz"Valójában,csak azt lehet leírni ami fáj."-Móricz Zsigmond
Hozzászólás: 467
Azonosító: 209583
Nem értem mért azok híresek mért azok vannak a közép pontban akik semmit de ttényleg SSSSSSSSEEEEEEEMMMMMMMMMIIITTTTTTTTTTT nem tettek lée aztallra.De akik küzdenek meg tehetségesek azok meg el vannak felejtve és senki nem foglalkozik velük.Hogy miért?Azért mert nem műtik szét magukat nem viselkednek r.bancként és nincs egy okádék műsoruka TVben ennyi!!!!!
2014. október 28. 15:48 #50
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Anno egyébként én is azt hittem, hogy feltöltette az ajkait, sőt sziklaszilárdan meg voltam győződve róla. Aztán láttam különböző friss paparazzi fotókat, és ott már normális méretű ajkai voltak. Ez egy trükkös sminkelés, kérem szépen, semmi több. laugh.gif Mondjuk iszonyatosan undorító szvsz ez a sz*pós száj, de hát kinek a pap kinek a paplan, ahogyan tartja a mondás. A feltöltött szelfiken meg egyszerűen borzasztóan néz ki. Örülök, hogy nem most vagyok tinédzser, mert a természetesen bájos külsőm miatt tutira ki lennék közösítve az iskolában. Kíváncsi vagyok, hogy ez a lány is hogyan fog kinézni, ha majd a negyedik X-et fogja taposni, mert már most egy 30-asnak tippelné az ember. Sosem fogom megérteni azt, hogy a mai fiatalok miért akarnak többnek kinézni, mint amennyiek valójában. Tapasztalataim szerint a pasik is jobban értékelik azt, ha egy nő természetesen szép.
3 felhasználónak tetszik: chelseagirl18, baisée, Nina 10
2014. október 28. 16:15 #51
Sophie100
Sophie100
visszatérő vendég

StátuszLelketlen szigeteken fekete emberek..Kiáltják megkeseredett reményeiket...
Hozzászólás: 116
Csatolások: 8
Azonosító: 214089
Már nem azért,de a kritikusok is nem találnak jobb témát,minthogy azt találgatják,hogy hm.. vajon Kyle megműttette a száját! A Jenner lány helyében,már én is nagyon unnám! tongue.gif
2014. október 28. 16:19 #52
Samas
Samas
visszatérő vendég

StátuszOkay? Okay.
Hozzászólás: 437
Azonosító: 171751
Tényleg egy kicsit mintha nagyobb lenne. De ez az ő dolga.
2014. október 28. 16:23 #53
- törölt felhasználó -    
szerintem totál természetes ajkai vannak Kylie-nak, nem értem azokat az agyoniskolázott kritikusokat. rolleyes.gif (és a lány utálóit sem.)
2014. október 28. 16:26 #54
Pata Noémi
Pata Noémi
új tag

StátuszMinden úgy lesz ahogy én akarom, ha nem tetszik, azt pont leszarom....
Hozzászólás: 99
Azonosító: 230273
szerintem nagyon undorító, hogy szinte az egész családja már plasztikáztatta magát... a szájáról nem is beszélve. ohmy.gif blink.gif bolond.gif
2014. október 28. 16:33 #55
Nomiii
Nomiii
visszatérő vendég

Státusz~no reason to stay is a good reason to go~
Hozzászólás: 447
Azonosító: 154155
szerintem sem plasztikáztatta magát.smileeee.gif ja és nem 16 hanem 17 éves:))
2014. október 28. 16:53 #56
Vivi88vivi
Vivi88vivi
visszatérő vendég

Státuszhttp://infintydream08.polyvore.com/
Hozzászólás: 119
Csatolások: 36
Azonosító: 178372
nem tudom észrevetéttek-e de mi is pont az csináljuk amit nem szeret...
2014. október 28. 17:23 #57
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Szerintem nem csak Õ lenne kiakadva ha folyamatosan arról beszélne a média, hogy mi van az ajkaival. Teljesen megértem a kifakadását.
2014. október 28. 17:37 #58
- törölt felhasználó -    
Ebből gondolom, hogy csak smink. De egyébként is Kylie dönti el hogy milyen szájat akar, viszont ha el akarja hitetni hogy nem plasztikáztat akkor csinálhatna több olyan képet amin nincs ennyire kisminkelve a szája.
2014. október 28. 17:51 #59
- törölt felhasználó -    
Igaza van. Nincs az embereknek saját problémájuk? rohog.gif Felesleges ilyenekkel törődni. Nem éri meg.
2014. október 28. 17:56 #60
Horváth Gréta
Horváth Gréta
visszatérő vendég

Státusz❤Szia! Szavazz! A szavazat visszamegy! Írj az üzenőfalamra véleményt! Jelölj!❤
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 430
Csatolások: 32
Azonosító: 183443
Idézet (Mesi99 @ 2014.10.28. 13:45)
Horváth Gréta csak próbáld ki, hogy megpróbálod megnagyobbítani a szádat egy szájkontúrceruzával és rájössz hogy hülyeséget írtál, nem hogy egy profi sminkes de még egy 12 éves is megtudja így csinálni.

egy sminkes lehet hogy megtudja.. de látszik hogy ekkorára nem lehet. mármint lehet de nem hinném h minden nap sminkeli. am azert modja azt h smink mert nem akarja h azt mondják róla mint a családjáról
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok