A fiatal Jenner lány megkérte a kritikusait, hogy találjanak ki valami mást, amiről beszélni tudnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kylie Jenner unja a szájáról való találgatásokat
2014. október 28. 12:44
|
|
Sztárok Rajongói39visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 224 Csatolások: 13 Azonosító: 233836 offline
|
Pedig szép úgyhogy nem értem miért kell megszólni Kylie-t a szája miatt.
2014. október 28. 12:55
|
|
DemiFan07visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.21. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 234736 offline
|
Nem értem ezért miért kell szólni egy szép lány úgy ahogy van!!
1 felhasználónak tetszik:
Sztárok Rajongói39
2014. október 28. 13:02
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
jó én sem hiszem el h sminkel csinálja, mert látszik hogy fel van ugymond dagadva, de nem kell ebből nagy pletykát csinálni..
2014. október 28. 13:08
|
|
Klotild12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 224639 offline
|
Legalább megmondaná az igazat. Az egész családja mű, nem kell ezt a kis apróságot eltitkolni.
Bár megértem, ha már esze nem sok van, legalább szép legyen. Sajnálom, hogy ilyen családban nevelekedett. Biztos vagyok benne, ha egy átlagos helyen nőtt volna fel, normális szülőkkel és testvérekkel, akkor igazi ember lehetett volna. De hát, ez a mai világ. Legyél mű és ribanc, különben esélyed sincs.
Bár megértem, ha már esze nem sok van, legalább szép legyen. Sajnálom, hogy ilyen családban nevelekedett. Biztos vagyok benne, ha egy átlagos helyen nőtt volna fel, normális szülőkkel és testvérekkel, akkor igazi ember lehetett volna. De hát, ez a mai világ. Legyél mű és ribanc, különben esélyed sincs.
2014. október 28. 13:09
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Danger: Öhmm. Pontosan miért is undormányok? Mert már volt plasztikai műtétjük? És? Melyik hírességnek nem volt már? Szerintem gondolkozz el előbb, hogy mi a francot írsz, mielőtt közzéteszed. Megjegyzem jó nagy hülyeséget.
2014. október 28. 13:09
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Ez a nő hányinger
2014. október 28. 13:13
|
|
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline
|
Láttam már sminkkel megnagyobbított szájat, de szerintem így megcsinálni azért ne lehet... De őszintén szólva nem érdekel, felőlem a kis lábujját is feltöltheti. A képek meg kicsit ribisek az én ízlésemnek.
2014. október 28. 13:27
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Ha sminkkel ilyen ajkakat csinál magának,megeszem a kalapom.Kizárt dolog.
Nem tudom,hogy mit csinált az utóbbi években az arcával,de a mostani képeken,akit látok,köszönő viszonyban sincs ezzel a lánnyal.
Értem én,hogy idősebb lett,meg olyankor persze,változik az ember arca,de kizárt,hogy annyit,mint amennyit neki.Szerintem követhetné azt az elvet,hogy a kevesebb több tud lenni.
Nem tudom,hogy mit csinált az utóbbi években az arcával,de a mostani képeken,akit látok,köszönő viszonyban sincs ezzel a lánnyal.
Értem én,hogy idősebb lett,meg olyankor persze,változik az ember arca,de kizárt,hogy annyit,mint amennyit neki.Szerintem követhetné azt az elvet,hogy a kevesebb több tud lenni.
2014. október 28. 13:33
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Idézet (Mesi99 @ 2014.10.28. 13:06)
Nem érem az embereket, látszik hogy smink, hiszen látni lehet alatta a szája igazi vonalát. Legyetek figyelmesebbek nem kell mindenkit leszólni.
1. nem látszik a szája.
2. látni lehet az orra alatt, hogy hirtelen nagy a szája.
3. elképzelhetetlennek találom, hogy ő kitudná így sminkelni magát.
4. még egy sminkes se tudna ekkora böhöm szájat csinálni
5. legfeljebb egy profi sminkes, de nem hiszem hogy minden nap egy profi sminkes sminkeli..
nézz már rá.. látszik, h fel van fújva a szájaa
2014. október 28. 13:35
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Na jó. Nem csípem ezt a csajt, kb. azt se tudtam hogy létezik...DE!
Nekünk mi közünk hozzá? Pl.:Zimaqueen, neked mi közöd hozzá? Honnan tudod, hogy nem sminkekkel csinálja?
És te, An_d_a: Honnan tudod, hogy nem képes rá? Azért mert te ezt mondod? Ugyan már!
Mi közünk lenne hozzá? Ez az ő magán ügye!
Mindenki szánalmas itt komolyan mondom.
Nekünk mi közünk hozzá? Pl.:Zimaqueen, neked mi közöd hozzá? Honnan tudod, hogy nem sminkekkel csinálja?
És te, An_d_a: Honnan tudod, hogy nem képes rá? Azért mert te ezt mondod? Ugyan már!
Mi közünk lenne hozzá? Ez az ő magán ügye!
Mindenki szánalmas itt komolyan mondom.
2014. október 28. 13:45
|
|
Mesi99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.11. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 203553 offline
|
Horváth Gréta csak próbáld ki, hogy megpróbálod megnagyobbítani a szádat egy szájkontúrceruzával és rájössz hogy hülyeséget írtál, nem hogy egy profi sminkes de még egy 12 éves is megtudja így csinálni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.