Starity

Demi Lovato - at her Meet & Greet in Brooklyn, NY, October 27, 2014

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. október 28. 10:17 #1
- törölt felhasználó -    
A Meet & Greet közben egyszer csak eltörött nála a mécses, mert nem akart elbúcsúzni a rajongóktól. heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Lisa7003, Szandi0820
2014. november 08. 23:45 #2
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Ez a lány elképesztő. Sosem fogom tudni elég jól kifejezni magam és leírni mennyire csodálom és szeretem. Napról napra. Évről évre. Egy példa, aki kicsi koromtól fogva előttem van. Akinek a kedvessége, a rajongók iránti szeretete határtalan. Aki egy egyéniség és más, mint a többi sztár. Akitől nap, mint nap tanul az ember. Aki egy igazi kedvenc és aki olyan mintha az én nővérem lenne. wub.gif Sosem értettem hogy lehet valakihez így ragaszkodni, ráadásul személyesen nem is ismerem, mégis követem minden lépését. heart.gif
2014. november 09. 11:58 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lisa7003 @ 2014.11.08. 23:45)
Ez a lány elképesztő. Sosem fogom tudni elég jól kifejezni magam és leírni mennyire csodálom és szeretem. Napról napra. Évről évre. Egy példa, aki kicsi koromtól fogva előttem van. Akinek a kedvessége, a rajongók iránti szeretete határtalan. Aki egy egyéniség és más, mint a többi sztár. Akitől nap, mint nap tanul az ember. Aki egy igazi kedvenc és aki olyan mintha az én nővérem lenne. wub.gif Sosem értettem hogy lehet valakihez így ragaszkodni, ráadásul személyesen nem is ismerem, mégis követem minden lépését. heart.gif

meghajolo.gif meghajolo.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok