Több százezer dolláros autót vásárolt Adam Lambert
2014. október 28. 19:25
MI? MI? MI?
EZ EGY KOCSI? EZ INKÁBB EGY HÁZ!(nem méretre,hanem kinézetre)
2014. október 28. 20:09
|
|
Ancsucsuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 213 Csatolások: 1 Azonosító: 151918 offline
|
Idézet (JustinBieber13 @ 2014.10.28. 18:48)
kocsit veszunk kocsit veszunk..persze ami fontos dolog az életben az nem veszi meg a kis szánalmas k*csög b*zi.Nem tud venni semmit persze alsonemut az se tud venni még mindig azt a tangát horgya amit lady gaga-tól kapu születésnapjára.de b*zi istenem hog tud valaki ilyen szánalsam lenni istenem
....meg dughatja azt a kocsi jó töményyen dugja a f*szát a csomag tartoba és csukja le.xddddddd
Remélem, ezt te sem gondoltad komolyan. Ahhoz, hogy vett egy méregdrága autót, hogy jön az, hogy melyik nemhez vonzódik? Ami fontos az életben azt nem veszi meg? Mit is? Mert gondolom Justinka, meg a többi kis ficsúr megveszi, mi? Istenem, csak ne lenne ilyen szűk látókörű sok ember, mint te! Nem veszitek észre a tehetséget a nemi beállítottság mögött. Tényleg csak sajnálni tudlak, mert valószínű nem ismered őt. Úgy értem, igen, tudod ki van a név mögött, de semmi normálisat nem tudsz róla. Azzal, hogy "b*zi" nagyon könnyű dobálózni, de nem ez a lényeg. Csak sajnos ezt nem látod.
1 felhasználónak tetszik:
Crona99
2014. október 28. 21:11
|
|
AcaciaClark1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.17. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 234556 offline
|
wow
nice
2014. október 29. 10:32
Nekem mindegy mennyiért vesz autót, ha van pénze miért ne? De az autó nem igazán tetszik. Bár igazából maga Lambert sem szimpi.
2014. október 29. 11:58
|
|
BGreta16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.01. Hozzászólás: 503 Csatolások: 1 Azonosító: 126140 offline
|
Nekem is vehetnél egy hasonlót. Igazán nem haragudnék meg.
JustinBieber13 - drágám, igazán értékelendő a pazar megfogalmazásod. Mindegyik cikkéhez írtál valami hasonlót. Nem unalmas számodra?
JustinBieber13 - drágám, igazán értékelendő a pazar megfogalmazásod. Mindegyik cikkéhez írtál valami hasonlót. Nem unalmas számodra?
Ancsucsu
2014. október 29. 13:38
|
|
Ancsucsuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 213 Csatolások: 1 Azonosító: 151918 offline
|
Idézet (JustinBieber13 @ 2014.10.29. 10:17)
amugy minden glambert-nek mondom ez egy bu*i sose fog titeket szeretni mert meleg
Attól még szereti a rajongóit, kiscsillag.
Crona99
2014. október 29. 15:35
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Kedves JustinBieber13!
Direkt el lett már szerintem 100x mondva, hogy ha valami nem érdekel, vagy valaki nem érdekel,vagy utálsz valakit stb., maximum kultúráltan, nem sértő módon nyilvánítsd ki a véleményed. Most az jó, ha mi Glambertek előszeretettel írkálunk a Justin-os vagy Ariana-s cikkek alá és szapuljuk őket össze-vissza? Szerintem akkor még neked állna feljebb.
Hmm...b*zi? Szerintem többet tett már le az asztalra, mint amennyit te valaha is fogsz. Ő egy előadóművész, és a nemi identitás valahogy ehhez a munkához nem köthető. Vagy tévedek? Egy hetero több, mint egy homoszexuális? Arról senki sem tehet, hogy ilyennek született. De persze te jobban tudod, hogy Ő miket élt át emiatt és él is át folyamatosan. Te persze tudod, hogy mennyit szenvedett azért az énéért, aki ma.
Sosem fog minket szeretni? Hát, mondjon akárki akármit(és előre szólok, ez egyik Belibernek sem szól, és nem szeretném őket megbántani) de ki is köpte le a rajongóit? Adam vagy Justin? Szerintem egyértelmű a válasz.
Aztán meg..Istenem, ha már van pénze, had vegyen már azt amit akar! Ha nekem lenne erre pénzem, még drágább autót vennék. Ez az Ő élete, és senkinek semmi köze ahhoz, hogy a keresetét mire költi. Ja, igen. Mert neki van keresete, nem úgy mint az olyan nagyszájúaknak, mint te, aki előszeretettel szid másokat, holott nincs joga hozzá. Ilyenkor kéne a saját oldaladra átfordítani. Szerinted ez nekünk, Glamberteknek, de főleg Adamnek ez hogy esik? Mindenhol az, hogy b*zi, b*zi, b*zi.....Nem unják már ezt a rosszmájú emberek?
Szívélyesen megkérnélek arra, hogy innentől kezdve, ha ki akarod fejezni a véleményed, akkor azt kultúráltan tedd, és ne sérts meg vele senkit. Ez nem csak ránk és Adamre vonatkozik. Hanem mindenkire, akiket csak úgy unalomból lehordassz a sárga földig. Nem érzed, hogy te vagy egy picikét szánalmas?
Direkt el lett már szerintem 100x mondva, hogy ha valami nem érdekel, vagy valaki nem érdekel,vagy utálsz valakit stb., maximum kultúráltan, nem sértő módon nyilvánítsd ki a véleményed. Most az jó, ha mi Glambertek előszeretettel írkálunk a Justin-os vagy Ariana-s cikkek alá és szapuljuk őket össze-vissza? Szerintem akkor még neked állna feljebb.
Hmm...b*zi? Szerintem többet tett már le az asztalra, mint amennyit te valaha is fogsz. Ő egy előadóművész, és a nemi identitás valahogy ehhez a munkához nem köthető. Vagy tévedek? Egy hetero több, mint egy homoszexuális? Arról senki sem tehet, hogy ilyennek született. De persze te jobban tudod, hogy Ő miket élt át emiatt és él is át folyamatosan. Te persze tudod, hogy mennyit szenvedett azért az énéért, aki ma.
Sosem fog minket szeretni? Hát, mondjon akárki akármit(és előre szólok, ez egyik Belibernek sem szól, és nem szeretném őket megbántani) de ki is köpte le a rajongóit? Adam vagy Justin? Szerintem egyértelmű a válasz.
Aztán meg..Istenem, ha már van pénze, had vegyen már azt amit akar! Ha nekem lenne erre pénzem, még drágább autót vennék. Ez az Ő élete, és senkinek semmi köze ahhoz, hogy a keresetét mire költi. Ja, igen. Mert neki van keresete, nem úgy mint az olyan nagyszájúaknak, mint te, aki előszeretettel szid másokat, holott nincs joga hozzá. Ilyenkor kéne a saját oldaladra átfordítani. Szerinted ez nekünk, Glamberteknek, de főleg Adamnek ez hogy esik? Mindenhol az, hogy b*zi, b*zi, b*zi.....Nem unják már ezt a rosszmájú emberek?
Szívélyesen megkérnélek arra, hogy innentől kezdve, ha ki akarod fejezni a véleményed, akkor azt kultúráltan tedd, és ne sérts meg vele senkit. Ez nem csak ránk és Adamre vonatkozik. Hanem mindenkire, akiket csak úgy unalomból lehordassz a sárga földig. Nem érzed, hogy te vagy egy picikét szánalmas?
2014. október 29. 17:49
|
|
BlackKinga BVBúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.06. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 234194 offline
|
wháá..... az izlése a helyén van.... jó választos és még illik is hozzá......
2014. október 29. 20:27
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
nagyon ronda a hátulja az eleje meg tetszik szóval nekem csak a fele kocsi kéne.
2014. október 29. 20:58
Tipikusan az az autó, amikor nem az árat kell nézni
Egyébként nagyon tetszik
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.