Lecserélte szürke BMW-jét Adam Lambert, és a Queen turné után megajándékozta magát egy méregdrága Bentley-vel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Több százezer dolláros autót vásárolt Adam Lambert
2014. október 27. 21:59
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
rolykelemen
2014. október 27. 22:10
Határozottan jól néz ki, de ha milliárdos lennék, sem adnék ennyit egy kocsiért.
2014. október 27. 22:17
Idézet (Norix6 @ 2014.10.27. 22:15)
gratula neki csak így tovább....véletlenül se valami értelmes dologra költse! Még a végén valami jót is tett volna...
Szerinted Adam csak saját magára költi a pénzét? Most vett egy kocsit, DE megérdemli, dolgozott érte. Évekkel ezelőtt a nulláról indult. Már rengeteget adományozott is különféle szervezeteknek...
2014. október 27. 22:20
|
|
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline
|
gratula neki csak így tovább....véletlenül se valami értelmes dologra költse! Még a végén valami jót is tett volna...
Szerintem normális ha egy gazdag ember nem szekérrel jár.
2014. október 28. 08:50
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
És ezek csak azok, amiket nagy hirtelen összegyűjtöttem. + A karrierje kezdete óta zsinórban mindig jótékonykodik, és évek óta kiáll az LGBT közösség mellett. Nehogy magára is költsön már valamit... Ráadásul amennyit most kaszálhatott a nyári turné alatt(aminek még folytatása is lesz) simán vehetett volna kettőt is. Én pedig nem sajnálok tőle semmit mert RockMe is írta, hogy pár éve konkrétan a nulláról kellet kezdenie.
2014. október 28. 08:58
Szerintem Adam igazából kiérdemelte , hogy vegyen magának egy ilyen kocsit. Nem csak azért , ahogy az említve is van,hogy pár évvel ezelött egyenesen a nulláról indult és onnan küzdötte fel magát a ranglétra csúcsára , hanem mert nem csak ilyen nyavalyás drága holmikra költi a pénzét. Rengetegszer jótékonykodik , tesz a rajongókért nem valami beképzelt kisherceg a sztár palotájában. Szerintem igazából tényleg megjutatlmazhatta már magát ezzel. Jó döntés volt.
2014. október 28. 09:13
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Egészségére!
❤
2014. október 28. 09:58
Adam mindig jótékonykodik. Nehogy már magának ne vehessen semmit.
2014. október 28. 10:18
Wow hát egy ilyen autónak én is örülnék
Bár nekünk sosem volt, én úgy gondolom anélkül is simán ellehet élni, meg ugye pluszköltségekkel is jár..nem is kevéssel hisz folyton drágul a benzin.
Én már annyira megszoktam a tömegközlekedést hogy nincs rá szükségem ^^
De persze aki megteheti ^^
Bár nekünk sosem volt, én úgy gondolom anélkül is simán ellehet élni, meg ugye pluszköltségekkel is jár..nem is kevéssel hisz folyton drágul a benzin.
Én már annyira megszoktam a tömegközlekedést hogy nincs rá szükségem ^^
De persze aki megteheti ^^
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.