Lecserélte szürke BMW-jét Adam Lambert, és a Queen turné után megajándékozta magát egy méregdrága Bentley-vel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Több százezer dolláros autót vásárolt Adam Lambert
2014. október 27. 21:59
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
rolykelemen
2014. október 27. 22:10
Határozottan jól néz ki, de ha milliárdos lennék, sem adnék ennyit egy kocsiért.
2014. október 27. 22:17
Idézet (Norix6 @ 2014.10.27. 22:15)
gratula neki csak így tovább....véletlenül se valami értelmes dologra költse! Még a végén valami jót is tett volna...
Szerinted Adam csak saját magára költi a pénzét? Most vett egy kocsit, DE megérdemli, dolgozott érte. Évekkel ezelőtt a nulláról indult. Már rengeteget adományozott is különféle szervezeteknek...
2014. október 27. 22:20
|
|
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline
|
gratula neki csak így tovább....véletlenül se valami értelmes dologra költse! Még a végén valami jót is tett volna...
Szerintem normális ha egy gazdag ember nem szekérrel jár.
2014. október 28. 08:50
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
És ezek csak azok, amiket nagy hirtelen összegyűjtöttem. + A karrierje kezdete óta zsinórban mindig jótékonykodik, és évek óta kiáll az LGBT közösség mellett. Nehogy magára is költsön már valamit... Ráadásul amennyit most kaszálhatott a nyári turné alatt(aminek még folytatása is lesz) simán vehetett volna kettőt is. Én pedig nem sajnálok tőle semmit mert RockMe is írta, hogy pár éve konkrétan a nulláról kellet kezdenie.
2014. október 28. 08:58
Szerintem Adam igazából kiérdemelte , hogy vegyen magának egy ilyen kocsit. Nem csak azért , ahogy az említve is van,hogy pár évvel ezelött egyenesen a nulláról indult és onnan küzdötte fel magát a ranglétra csúcsára , hanem mert nem csak ilyen nyavalyás drága holmikra költi a pénzét. Rengetegszer jótékonykodik , tesz a rajongókért nem valami beképzelt kisherceg a sztár palotájában. Szerintem igazából tényleg megjutatlmazhatta már magát ezzel. Jó döntés volt.
2014. október 28. 09:13
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Egészségére!
❤
2014. október 28. 09:58
Adam mindig jótékonykodik. Nehogy már magának ne vehessen semmit.
2014. október 28. 10:18
Wow hát egy ilyen autónak én is örülnék
Bár nekünk sosem volt, én úgy gondolom anélkül is simán ellehet élni, meg ugye pluszköltségekkel is jár..nem is kevéssel hisz folyton drágul a benzin.
Én már annyira megszoktam a tömegközlekedést hogy nincs rá szükségem ^^
De persze aki megteheti ^^
Bár nekünk sosem volt, én úgy gondolom anélkül is simán ellehet élni, meg ugye pluszköltségekkel is jár..nem is kevéssel hisz folyton drágul a benzin.
Én már annyira megszoktam a tömegközlekedést hogy nincs rá szükségem ^^
De persze aki megteheti ^^
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.