Berki Krisztián lesz az Éden hotel műsorvezetője
2014. október 28. 14:04
igazán kár, de egyébként én abszolút nem érte néztem a sorit. >.>
2014. október 28. 14:28
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Az egyik szutyok helyett kapunk egy másikat? Hát ez zseniális. De az való igaz, hogy egy ilyen "színvonalas" műsorhoz egy ilyen színvonalas műsorvezetőre van szükség...
2014. október 28. 17:54
|
|
blablavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.17. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 229648 offline
|
Mivel ő volt az Édes élet legkedveltebb karaktere így a távozásával a műsor is megszűnik.
Forrás: http://starity.hu/magazin/52996-berki-krisztian-lesz-az-eden-hotel-musorvezetoje/#ixzz3HSY4TB3k
Forrás: http://starity.hu/magazin/52996-berki-krisztian-lesz-az-eden-hotel-musorvezetoje/#ixzz3HSY4TB3k
2014. október 28. 17:59
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Mióta kedvelik Berkit? Ott Pamela meg a pici lányuk a kedvelt személy. Nagyon unszimpatikus számomra, hiszen undorító az a lekezelő beképzelt beszéd stílusa amit szinte mindenkivel szemben meg enged! Meg szerintem ilyen sok pénze nincs mint ahogy előadja, jó nem is azt mondom hogy egy kannyija sincs csak ha olyan sok lenne neki akkor miért vállal el minden haknit hétvégén mikor nyugodtan lehetne a családjával. Meg akkor nem cikkeznének annyit arról hogy a cégjei fent vannak ilyen olyan listán mert csődbe van stb..
2014. október 28. 19:36
|
norbi1905új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.07. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 104302 offline
|
A TV2 megvette a jogokat a Viasattól és így jöhet létre ez a hatalmas baromság, hogy ez a madár fogja vezetni szánalmas. Gratula TV2 így kell elcseszni egy jó műsort.
2014. október 28. 19:52
Ez az ember egy katasztrofális műsorvezető, nem értem miért nyomatja ennyire a TV2
2014. október 28. 21:42
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
"A műsor 2013 szeptemberében – többek között – Berki Krisztiánnal indult, és olyan sztárokkal forgatott, mint Détár Enikő, Gáspár Győző, LL Junior, Varga Viktor és Cynthia Dictator, Kelemen Anna, Zámbó Krisztián és még sokan mások." SZTÁROK?
x"D amúy lehet tudatlan vagyok, de még mindig nem tudom, hogy ez a Berki-gyerek melyik ork-barlangból mászott elő, és hogyan csöppent be a sztárvilágba? o.O
2014. október 29. 06:55
|
ivettke28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.05. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 222238 offline
|
Nem értem, miért kell ezt az embert ennyire nyomatni? És a legnagyobb baj, hogy sok kisgyereknek ő példakép, mert csak azt látják, hogy jaj de "menő" csávó, közbe meg egy idióta barom, aki elhagyja a családját, bunkó szinte mindenkivel stb. lehetne még sorolni, de inkább nem teszem, mert csak felidegesítem magam.
2014. október 29. 09:01
|
|
Vivitoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.25. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 224915 offline
|
Lenne egy javaslatom Emberek! Mi lenne ha nem foglalkoznánk vele. Tudja magáról hogy megosztó személyiség, legalább annyian szeretik, mint amennyien utálják, és ezáltal szerepeltetik és állandó reflektorfénybe emelik őt. Viszont ha a kutyát sem érdekelné, és ez alatt a cikk alatt sem lenne ennyi hozzászólás, mert a kutyát sem érdekelné, biztosan vért izzadna, hogy ismételten beszéljenek róla. Az ilyen arcoknak nem számít hogy jót vagy rosszat kap, csak szóba kerüljön. Ezért tart itt ahol tart, már lassan a csapból is ő folyik.
2014. október 29. 09:06
|
|
Sztárok Rajongói39visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 224 Csatolások: 13 Azonosító: 233836 offline
|
Már így is nagyképű. Nem kell még neki egy műsor.
2014. október 29. 09:47
Most komolyan. Létezik olyan élőlény ebben a hatalmas világegyetemben, aki őt kedveli?
Abban az esetben sem néztem volna, ha nem ő vezeti a TV2 már-már szánalomra méltó újabb műsorát.
Abban az esetben sem néztem volna, ha nem ő vezeti a TV2 már-már szánalomra méltó újabb műsorát.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: