Megdöntötte Nicki Minaj rekordját a One Direction
2014. október 28. 17:37
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
Én erre számítottam
2014. október 28. 18:37
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Great guys!
D
Bár nekem nem tetszik a szám, uncsi, meg a klipp se egy világsiker.
De nem rossz:) Harry elég viccesen néz ki:D
Bár nekem nem tetszik a szám, uncsi, meg a klipp se egy világsiker.
De nem rossz:) Harry elég viccesen néz ki:D
2014. október 28. 18:41
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline
|
Idézet (Virdzsiii @ 2014.10.27. 18:35)
Chh...te is büszke lehetsz magadra, hogy nem tudsz egy rohadt ékezetes mondatot leírni!!! 
Te meg ne légy ennyire elszálva magadtól , csak a véleményét írta le
2014. október 28. 19:01
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Nem a One Direction unalmas, és a cikkek, amik megjelennek róluk, hanem a haterek megállás nélküli siránkozása. Hogy tud ennyit sírni a szátok? Miért van az, hogy ha olyan sztárról jelenik meg cikk, akit nem kedvelek, ÉN MEG TUDOM ÁLLNI, hogy ne azt olvasgassam, és próbáljam a rajongók fejét tágítani az illető hiányosságaival, hibáival, idegesítő szokásaival, stb.?
Rettenetesen unalmasak vagytok kedves haterek. Sem kivételessé nem tesz titeket az egész, sem okosabbá tőlünk.
Nem kell degradálni minket, mert vannak bőven 20+ rajongóik is. A kisebbekkel meg minek foglalkoztok? Könnyű őket bántani. Semmi f@szaságot nem bizonyítotok vele. Nem okos enged, szamár szenved?
Én igyekszem ebben a szellemben tovább fórumozgatni, és nem több kommentet rátok pazarolni.
Rettenetesen unalmasak vagytok kedves haterek. Sem kivételessé nem tesz titeket az egész, sem okosabbá tőlünk.
Nem kell degradálni minket, mert vannak bőven 20+ rajongóik is. A kisebbekkel meg minek foglalkoztok? Könnyű őket bántani. Semmi f@szaságot nem bizonyítotok vele. Nem okos enged, szamár szenved?
Én igyekszem ebben a szellemben tovább fórumozgatni, és nem több kommentet rátok pazarolni.
2014. október 28. 20:34
Ennek örülök mert Nicki klippje (ó és még a zenéje) nagyon rossz. Az 1D dala legalább normáis.Tetszik.
2014. október 28. 21:21
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Örülök, hogy hozzájárulhattam a rekord megdöntéséhez!
2014. október 28. 21:21
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
És tök jó, hogy sikerült megcsinálni! <3
2014. október 28. 23:17
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Kelsey: VÉGREEE valaki leírta. Köszönöm.
Bírom az 1D-t, szerintme klassz kis csapat. Ez egy jó dolog. De rengeteg banda van amit nem bírok, nem csípek zenei irányzatokat ééés jelennek meg róla cikkek ezem az oldalon, illetve más helyeken is. És nem olvasom el, mert vagy rosszat vagy semmit nem tudnék mondani. Aki nem tud jót mondani az szerintem inkább maradjon csendben!!!
Annyira röhejes ez az egész. Ez a cikk a Directionereknek szól, és ha nem vagy az akkor mi a fenét keresel itt? Hogy bántsd a rajongóikat? Őket?ez nem feltétlenül ez alá a cikk alá szól hanem általánosságban!! Mégis miért zavar másokat ha vannak akiknek ez tetszik?
Az egy másik oldala a dolognak amikor már totál alaptalan dolgokkal dobálóznak itt emberek akik legfeljebb a banda nevét ismerik, s hallottak tőlük 2 számot. A rádióban. Totál véletlenül.
Azon hogy a rajongóik pisisek tényleg csak nevetni tudok, mert hát na, elég magamra néznem :"D
Lezárva e csodás kommentemet csak azt mondanám,hogy kinek a pap kinek a papané (vagy ugye valami ilyesmi)
Ha pedig nem tudsz jót szolni inkább maradj csendbe. Köszönöm. Xx
Bírom az 1D-t, szerintme klassz kis csapat. Ez egy jó dolog. De rengeteg banda van amit nem bírok, nem csípek zenei irányzatokat ééés jelennek meg róla cikkek ezem az oldalon, illetve más helyeken is. És nem olvasom el, mert vagy rosszat vagy semmit nem tudnék mondani. Aki nem tud jót mondani az szerintem inkább maradjon csendben!!!
Annyira röhejes ez az egész. Ez a cikk a Directionereknek szól, és ha nem vagy az akkor mi a fenét keresel itt? Hogy bántsd a rajongóikat? Őket?ez nem feltétlenül ez alá a cikk alá szól hanem általánosságban!! Mégis miért zavar másokat ha vannak akiknek ez tetszik?
Az egy másik oldala a dolognak amikor már totál alaptalan dolgokkal dobálóznak itt emberek akik legfeljebb a banda nevét ismerik, s hallottak tőlük 2 számot. A rádióban. Totál véletlenül.
Azon hogy a rajongóik pisisek tényleg csak nevetni tudok, mert hát na, elég magamra néznem :"D
Lezárva e csodás kommentemet csak azt mondanám,hogy kinek a pap kinek a papané (vagy ugye valami ilyesmi)
Ha pedig nem tudsz jót szolni inkább maradj csendbe. Köszönöm. Xx
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2014. október 29. 08:25
Idézet
Kelsey írta:
Nem a One Direction unalmas, és a cikkek, amik megjelennek róluk, hanem a haterek megállás nélküli siránkozása. Hogy tud ennyit sírni a szátok? Miért van az, hogy ha olyan sztárról jelenik meg cikk, akit nem kedvelek, ÉN MEG TUDOM ÁLLNI, hogy ne azt olvasgassam, és próbáljam a rajongók fejét tágítani az illető hiányosságaival, hibáival, idegesítő szokásaival, stb.?
Köszönöm...Végre egy normális ember! Igen, a haterek az unalmasak nem a banda. A haterek nyugodtan befejezhetnék mert még nem fogjuk miattuk megutálni a bandát, persze tudom vannak akik csak utálják őket és nem foglalkoznak velük...Na ez lenne a normális dolog egy utálónál.
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.