smile3
mindenkinek másmilyen az ízlése. még jó.
nem lehetünk ugyanolyanok.
Biztosan van olyan együttes akit te szeretsz de valaki nem.
Nekik ez a munkájuk, hogy énekeljenek, és ezt nem veszik félvállról hanem normálisan turnéznak, dalokat írnak, énekelnek stb.
Lehet, hogy ez könnyebb mint mondjuk egy orvosnak vagy jogásznak, de nekik ez volt az álmuk és teljesült. Ne rontsuk már el az élményüket ilyen hozzászólásokkal. Nem éri meg. Neked se esik jól ha rossz véleménnyel vannak rólad vagy arról amit csinálsz.
Én most nem azt mondom, hogy imádd vagy legalább szeresd őket. nem. csak ne utálj/kritizálj SENKIT, úgy, hogy nem ismered őket eléggé jól.
UI: én se szeretek minden egyes énekest, énekesnőt, bandát, de nem írok róluk rosszat.
Megdöntötte Nicki Minaj rekordját a One Direction
2014. október 28. 10:33
|
|
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline
|
2014. október 28. 10:41
|
|
Doris 16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 176851 offline
|
smile3, Tisztelet a kivételnek.Ezt elfelejtetted! Én s szeretem az 1D t de soha senkinek nem kivánom a halálát föleg nem ilyen hülyeség miatt. 17 éves vagyok van annyi eszem,hogy ilyet nem mondok. 9 évesek nem tudják mit beszélnek. Hogy milyen sulya van egy ilyen dolognak.
2014. október 28. 10:43
Nem hiszem el, hogy ilyen kis f@szok döntenek rekordokat. Mert sok kis 10 éves ezekre a fiucskákra izgul.
2014. október 28. 10:52
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nem legendák, csak sok van belőlük... Csak azt nem értem, hogy lehet ennyire nyájasan rajongani egy bandáért...
2014. október 28. 10:59
|
|
pappluca69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 233889 offline
|
ez nem semmi! rengetek olyan hozzászólást olvasok itt ami teljes mértékben igaz! és ezt csak a 'rajongóiknak' köszönhetik!!
2014. október 28. 11:01
|
|
e.maros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.29. Hozzászólás: 572 Csatolások: 4 Azonosító: 223452 offline
|
Mondtam már, hogy elegem van azokból az emberekből, akik csak azért nyaliznak a rajongóiknak, hogy jobb helyük legyen ott, meg ott. És nem, ez már nem csak arról szól, hogy "mindenkinek más az ízlése" (igen, itt nem is egy, alattam lévő kommentárolóra gondolok), hanem ez már a világ legalja. Jajj, így meg úgy szeretem a rajongóimat, igazi legendák vagytok, blalalaaaa - hallatszik mindenhol. És igen, itt a Starity-n is. Belépek, reménykedve abban, hogy végre látok normális cikkeket (itt nem az írókat akarom sértegetni, mert nagyon jó cikkeket szoktak írni!), hanem csak "Wandireksön, Wandireksön, Wandireksön" mindenhol, hogy 1D így megdöntötte a rekordot, XY-nál sokkal jobb, új album, új szám, legjobban kereső emberek, stb. Mindenhol ezt tudjuk csak olvasni, de az igazi, rendes előadóktól (direkt nem írok ide példát, mert akkor nem egy kevesen csapnának le), szóval, róluk alig hallani itt. És igen, kimondtam a véleményem, nem érdekel mit mondanak/írnak mások. Ja, és hogy el ne felejtsem: nem érdekel a velem egyet nem értők szövege, hogy "forevöööör 1D!!!<333", meg miegymás, meg hogy "ne szállj el magadtól", "ők sokkal jobbak, mint amiket te hallgatsz".... Az utolsónak még vissza is írnék, hogy nem is tudja mit hallgatok, akkor addig meg se szólaljon. Annyi biztos, nem ILYENEKET. Szóval, utoljára kérem - hogy mindenki szépen megértse - nem érdekelnek a negatív válaszok. Pozitív jöhet, hogy végre valakivel "ki tudjak rúgni a hámból", és hogy együtt "ne kedveljük" az olyanokat, mint ezek.
Kösz.
" (vagy mi
)
Kösz.
2014. október 28. 11:08
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Szerintem a 1D egynagy rakás szar.A kinézetükkel nem a zenei tehetségükkel érnek el dolgokat ezt azért el lehet hinnni.Az 1D rajongók (tisztelet a kivételnek)medig elvetemült állatok.Milyen már hogy valakinek a halálát kívánják csak azért mert nem ért valamivel egyet a bandájukkal kapcsolatban.Hányni tudnék az ilyeneketől.Az meg a másik hogy ezek a srácok csak a rajongók meg a média miatt érnk el valamit nem a tehetségükkel.
2014. október 28. 11:38
|
Liluuuooooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 231971 offline
|
Gratula fiúk!:3
2014. október 28. 12:39
|
|
sophiehInTheEndúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 27 Csatolások: 1 Azonosító: 191255 offline
|
@Gaálbogi ők legalább mellőzik a szexuális életük feltüntetését a dalaikban.(lásd: Nicki Minaj - Anaconda). és az a baj, hogy rengetegen az 1D-t, az 5SOS-t meg a JB-t kritizálják, hogy hogy adhatnak ki "sz*rt" a kezük közül, és hogy miért nevezik így magukat előadóknak... Na meg a rock bandákről ne is beszéljünk, őket az emberek többsége a pokolba kívánja, holott a dalszövegeiknek sokkal, de sokkal több értelme és mondanivalója van, mint mondjuk egy Anacondának.
Ne érts félre, nincs bajom a Nickivel. Csak az egyetlen gond az az, hogy a jövő a hozzá hasonló előadókkal lesz tele, és ha belegondolsz ez valahol nagyon szomorú.
2014. október 28. 15:56
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Ha nem is túl sok jót, de annyit mindenképpen el lehet mondani a One Direction-ről, hgoy őrült rajongóik vannak. Kérdés, hogy milyen értelemben... XD
2014. október 28. 16:52
|
|
gzsofi99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.06. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 225620 offline
|
egyik legrosszabb ötlet volt tőllem elolvasni a kommenteket. Hogy lehet ennyi rosszindulatú ember? nekem sokat jelent hogy képesek a 1D fanok a világ egész táján összefogni azért h büszkévé tegyék a srácokat. Igazatok van, nem ez a legeslegjobb daluk vagy klipjük de aki csak azért irt ide hogy tönkre tegye ezt az örömöt az szégyellje magát. (valószínűtlen h emiatt bárki magába nézne, ezt sejtem) szoval én büszke vagyok magunkra és örülök h Harryt és az egyész bandát boldoggá tudtuk tenni "csupán 24óra kattintgatással" ehez elszántság kellett nem ész szoval mindenki aki utalkozik abbahagyhatná
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: