Kezdődik a Való Világ 7
2014. október 28. 15:38
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Én tuti nyílvánosságra hoznám, ha tudnám ki mennyit keres a ripacskodásokkal a médiában, sok embernek a bicska kinyílna a zsebében, mások nyomorognak ezek a szarok meg élnek mint Marci hevesen!
2014. október 28. 16:32
Az lehet, hogy rengeteg pénzt hoz az RTL-nek, de hogy értelme nincs, csak leülteti a nézőket és üres fejjel bámulják a képernyőt, elbutítják az embereket. Én legszívesebben betiltanám az összes ilyen létező műsort. Egyáltalán semmi értelme, hogy éjjel-nappal pár istenverte embert kell hallgatni, akik csak veszekednek, káromkodnak és buliznak. Pár hónapos hírnevet kapnak, de utána... utána még egy maximum két hét, és úgy elfelejtik őket, mintha soha nem is lettek volna.
2014. október 28. 22:19
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
Na hála az istennek...már nem tudtam mi hiányzik....Hallottam hogy BB is indul a TV2-őn....soha nem szabadulunk ezektől a valóság show mizériától? Ráadásúl Berki "Quasimodo" Krisz. fogja vezetni az új Éden hotelt. Jézusom! ide jutott a Magyar Tv kultúra, hogy egy ostoba bukott futbalista vezet műsort....Jó hogy nem már a pék meg lesz a külügy miniszter...bár lehet jobban járnánk! A Ló patkolót meg Miniszter elnöknek!
2014. október 29. 01:24
Csak nekem furcsa, hogy ebben a kis országban évente mennyi "tehetséget" és egyéb celebet termel ki az RTL és a TV2?
Fogy az ország népessége ezzel arányosan még is mennyi szemetet kitermelünk évente...
Igaz főleg a tehetség kutatókban előfordulnak határon túli idegen légiósok is, de akkor is. Lassan minden 2. ember celeb lesz a végén, aztán jönnek majd orrba-szájba ezek a "celeb újrahasznosító műsorok", mint a Celeb vagyon ments ki innen vagy az Édes élet...
Örülnék már valami olyan műsornak is amiben van eredetiség és nem azoknak a mindennapjait vesézi akikről amúgy is naponta jelennek meg hírek vagy legalábbis annak nevezett érdektelen információk..
De persze tudom, szükség van még ilyen Aurélió, meg hasonló "agysebészekre" ennek az országnak, hisz akkor nem lenne kire küldeni a szavazatokat vagy letölteni egy újabb alkalmazást...
Fogy az ország népessége ezzel arányosan még is mennyi szemetet kitermelünk évente...
Igaz főleg a tehetség kutatókban előfordulnak határon túli idegen légiósok is, de akkor is. Lassan minden 2. ember celeb lesz a végén, aztán jönnek majd orrba-szájba ezek a "celeb újrahasznosító műsorok", mint a Celeb vagyon ments ki innen vagy az Édes élet...
Örülnék már valami olyan műsornak is amiben van eredetiség és nem azoknak a mindennapjait vesézi akikről amúgy is naponta jelennek meg hírek vagy legalábbis annak nevezett érdektelen információk..
De persze tudom, szükség van még ilyen Aurélió, meg hasonló "agysebészekre" ennek az országnak, hisz akkor nem lenne kire küldeni a szavazatokat vagy letölteni egy újabb alkalmazást...
2014. október 29. 09:44
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Fuhh de vártam már
2014. október 29. 11:17
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
És mennyi hülye lesz ebben az országban aki nézni fogja...sőt elmegy a stúdió felvételekre...Jézusom.Sok IQ-lan barom.
2014. október 29. 12:54
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Én az utolsó 2 VV-ről nem is tudok semmit, és valószínűleg most se fogok érdeklődni a műsor iránt.
2014. október 29. 15:09
|
|
Hunyopok015új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.24. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 219835 offline
|
Jaj, de jó már alig "várom". Gondolom megint olyan "színvonalas" műsor lesz ez is, mint ez előző. Erre mindig lesz igény, ha nem, akkor úgyis kitalálnak valami mást helyette vagy hasonlót (ugye Celeb vagyok, amit valami rejtélyes oknál fogva feltámasztották hamvaiból majdnem mindenki bánatára). Ezek már nem is valóságshow-k csak annak tünnek. Ezek már celebképző tanfolyamok vagy mik. Sajna bőségesen akadnak nemcsak ebben az országban, hanem majdnem minden országban olyan emberek, akiknek nem fekszik az, hogy munka és az iskolában sem voltak hajlandóak tanulni. De valamiből mégiscsak meg kell élni? Mi a megoldás? Menjünk a médiába celebnek! Sokan már nemcsak a jó pénzért, a szereplésért, hanem a megélhetésért is jelentkeznek, mennek a médiába, hiszen oda nem kell ész, sem szakértelem vagy fizikai munka, csupán baromkodás ezekben a műsorokban vagy ott a műsorvezetés is és meg is van oldva a probléma. A könnyebb utat választják a keményen megszerzett munka és fizetés helyett. Az olyanon meg se lepődöm, amikor egyesek képesek az egész ország előtt leégetni magukat holmi 10-20 ezerért. Gondolok itt az X-Sucktor bohócaira vagy az ilyen Családi gyanúk titkának árnyékában és hasonló nagyon valóságos műsoraira. Sajna erre van igény és amíg van nézettség, addig úgyis lesz itt még ValóBánya 8. 9. és akár 10. is. Meg gondolom X-sucktor 6. 7. 8. 9. 10. Ez van, ilyen világot élünk. Hiába vagy orvos, rendőr, tűzoltó, mérnök, énekes vagy bármi más, ha átlagos vagy nem érsz semmit a médiában. Csak az átlagon felüliek számítanak.....vagy az aluliak. Ha totál hülye, elmebajos vagy vagy egy bunkó nagyképű állat, akkor tuti a sikered a médiában, ha normális vagy és a fentebb írtak nem jellemzők rád, akkor csak annyit mondanak a castingon, hogy kérem a következőt! Ennyi.
2014. október 29. 20:52
|
|
fbcsilla99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 235003 offline
|
Remek.. annyira nincs semmi értelme az ilyen valóság show-nak hogy semmi. A sok beteg idiota ember egybezárva, és játszák az eszüket. Semmi színvonal semmi.. Undorító ez a műsor, szégyen.. (Y)
2014. október 31. 10:02
|
|
Angyalosy Valentinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 232372 offline
|
Én várom már.
Szeretem nézni a sok idióta ember ahogy veszekednek..
Jót lehet rajtuk röhögni.
2014. október 31. 13:47
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Eddig se néztem.
2014. november 01. 16:23
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Zene-manó @ 2014.10.28. 10:51)
És különben is ez már a 7. széria lesz. Meddig akarnak elmenni??
Ahogy itt a hírek között olvasgatom napról napra a kommenteket, kb 200 évre elegendő iq betyár szereplő jelöltet vélek felfedezni ...
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. november 01. 20:47
Idézet (_ToTo_ @ 2014.11.01. 16:23)
Ahogy itt a hírek között olvasgatom napról napra a kommenteket, kb 200 évre elegendő iq betyár szereplő jelöltet vélek felfedezni ...
Hát igen, van ma annyi ember,akiknek csak a hirnév a fontos és nem számit nekik, hogy egy ország röhög rajtuk szánalmában.
2014. november 12. 20:55
|
|
DaisyChanel_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.04. Hozzászólás: 193 Csatolások: 6 Azonosító: 235538 offline
|
Juppiii
! Már vároom!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.