Kezdődik a Való Világ 7
2014. október 27. 19:01
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Alig vártam hogy vége legyen az előzőnek erre tessék!!! Nem unják még??? Erre bezzeg van mani. :S
2014. október 27. 19:05
Én bele fogok nézni, de csak azért, hogy egy jót nevethessek az idiótákon.
2014. október 27. 19:45
Belenézek majd. Viszont ha olyan lesz, mint a 6-os széria, akkor nem fog érdekelni.
2014. október 27. 21:39
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
ezek megakarnak ölni a műsoraikkal? az rtl klub saját gyártású műsorai egyben ritka szarok és nagyon idiótaságok. meg akik ezekben szerepelnek általában azok is agybuggyantak. élő példa aki jelentkezik a való világ 7be.
2014. október 27. 22:47
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Carries @ 2014.10.27. 15:09)
Istenem csak ezt ne!Ennél értelmesebb műsort nem találtak? 
Végülis, ha belegondolok, addig sem az ország népét ugrasszák egymásnak a provokáló kamu híreikkel. 10 évig le sem szarták a közérdekű híreket - fontosabb volt a hírekben a megöltefelgyújtottafeldaraboltakiraboltaleszúrtafrontálisanütközött. Most fizetni kéne ide is, nem kitalicskázni a pénzt a német anyacégnek, erre egyből beindult az ellenpropaganda.
2014. október 28. 01:07
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
hova sullyedunk..en mondjuk sehova mert egy reszt nem fogok nezni meg ezer mas dolgom akad a kedvemmel ellentetben..mondjuk megint mindenki errol fog beszelni, erdekes, elvileg nem nezi senki meg mindenki fuj de utalja meg sz.r de azert megis tudjak ki kivel mit...
2014. október 28. 09:31
valami újat is kitalálhatnának, szerintem ezek a sokadik éveadok már nem hozzák a várt nézettséget.
2014. október 28. 09:52
|
|
melinda2021új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.07. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 225703 offline
|
Én csak azért nézem mert jó volta a 6 széria mert azért az aurelio vicces volt de bár most már nem ő lesz ugyhogy kiváncsi leszek hogy kik lesznek
2014. október 28. 10:12
em is tudom mit mondjak már erre a világbutító, értékelhetetlen valóságshowra.. még az elején 1-2 szériát én is néztem anyuékkal, de csupán kiváncsiságból.... már vagy a 3. óta nem is nézem.
Szerencésre nincs Rtl2-őnk szóval ha akarnám se tudnám nézni
Szerencésre nincs Rtl2-őnk szóval ha akarnám se tudnám nézni
2014. október 28. 10:51
"Éljen! Már alig vártam a 7. szériát!" Természetesen NEM várom, és nem is érdekel. Egyedül a 4. szériát néztem, mert nagyon színes és érdekes társaság jött össze, de se az előtti, se az utáni szériákat nem követem nyomon, mert úgy ahogy van ezt az egész műsort le kéne húzni a WC-n. Hihetetlen, hogy idáig süllyed a média, és az még felháborítóbb hogy van olyan emberi lény aki vevő erre a szennyre.Bár ahogy olvasom itt a kommenteket, azért látom, hogy egyre kevesebben kíváncsiak rá. Jönnek egymás után sorra a rosszabbnál rosszabb műsorok az RTL jóvoltából (és oké értem hogy az RTL||-n fogják adni de az is az RTL-hez tartozik). Elég megemlíteni a Celeb vagyok ment ki innen!-t amiből egy fél részt bírtam megnézni.
És különben is ez már a 7. széria lesz. Meddig akarnak elmenni??
És e műsor nélkül is van épp elég hülye a földön nem hiányzott még egy ilyen IQ romboló baromság, amelynek a lényege hogy pár elmebeteg idióta félmeztelenül rohangál üvöltözik, veszekedik pont mint Az Éjjel-nappal Budapestben.
És különben is ez már a 7. széria lesz. Meddig akarnak elmenni??
És e műsor nélkül is van épp elég hülye a földön nem hiányzott még egy ilyen IQ romboló baromság, amelynek a lényege hogy pár elmebeteg idióta félmeztelenül rohangál üvöltözik, veszekedik pont mint Az Éjjel-nappal Budapestben.
2014. október 28. 11:01
|
|
pappluca69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 233889 offline
|
mi értelme van az ilyen elmehülyítő műsoroknak? ezeket komolyan mondom be kéne tiltani! egyre lentebb süllyed ez a világ!
2014. október 28. 11:57
egyszerűen hihetetlen, hogy ilyenbe pénzt ölnek...és a sok agyhalott meg nézi is.... úristen
2014. október 28. 12:36
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Komolyan mondom képtelen vagyok elhinni, hogy több ezren jelentkeznek erre a szarra. Minden évben ugyanaz, már unalmas: viták, szex, botrány stb., stb. Már annyira unalmas, és teljesen kiszámítható.
2014. október 28. 14:06
|
|
Krisztii10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.24. Hozzászólás: 230 Csatolások: 8 Azonosító: 221746 offline
|
Jajj istenem már megint? ép elég volt a tavalyi is-,-..
2014. október 28. 15:34
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Én arra lennék kíváncsi, hogy egy ilyen szar műsorból mennyit szakíthat ez a 2 nyomi műsorvezető! Sztem lenne az a pénz amiért én is szarrá ripacskodnám magam!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: