J.K. Rowling újabb Harry Potter ihlette könyvet ír
2014. október 27. 17:17
|
|
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline
|
Nagyon várom már.Imádom a Harry Pottert*-* Igaz hogy a könyveket nem olvastam de a filmeket már vagy 10-szer láttam.Igen tudom-tudom a film nem teljesen olyan meg bla-bla.De akkor is imádom
2014. október 27. 17:29
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Juhééééé!!!
2014. október 27. 17:40
|
|
Lucky004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 232349 offline
|
Én nem rajongok a Harry potterért, de elismerem a sikert amit az írónő tényleg megérdemel, de már igazán írhatna egy új és jó könyvet. A folytatás valószínűleg erőltetett lesz már így is annyi pénzt kicsikart ebből a történetből amennyit csak tudott.
2014. október 27. 17:54
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.10.27. 12:35)
Nagyon fogyhat a pénze, hogyha ezt a Harry Potter folytatásos dolgot ennyire erőlteti. Nekem még mindig az a szerény véleményem, hogy hagyni kéne a búsba ezt az egészet. Szép korszak volt, hiszen én is ezen szérián nőttem fel, de ami véget ért az véget ért. Kezd már olyannak hatni, mint egy szorulásos öregasszony erőlködése a WC-n. Mondjuk mindig is azt vallottam, hogy a Harry Potter megírásában tutira mások is közreműködtek, most pedig magára maradt és képtelen bármily értékelhetőt alkotni. Hiába is Rowling névvel vannak fémjelezve a könyvei, nagy eséllyel a kutyának sem kell, így megpróbálja meglovagolni azt, ami még a Harry Potter sikeréből megmaradt. Általában ilyen görcsösség esetén történik az, hogy a jót is elb*sszák.
Fogyhat a pénze??? Konkrétan gazdagabb az angol királynőnél is, de jó...
Bár én sosem voltam fanatikus HP rajongó, azért be kell ismerni, a Harry Potterben még van potencia bőven. A mellékszereplők egytől egyig nagyon izgalmasak, jó háttértörténetük van, engem spec. az előzmény is érdekelne. Mondjuk, ezt a varázslényes izét én sem értem, ki kíváncsi egy rakás szörnye meg az arról készült filmre, ettől függetlenül Rowlingnak nem kell attól félnie, hogy esetleg rosszul fogadják a műveit. Meg aztán, valljuk be, egy-egy novella még messze nem súrolja az erőltetett kategóriát. A Neveletlen hercegnő Cabottól a maga fél- meg háromnegyed részeivel - kábé van húsz könyv -, na az igen, az az. Viszont kb. három melléknovella még bőven belefér a keretbe.
1 felhasználónak tetszik:
AngelFace
2014. október 27. 18:52
ezaz!!! mindig IMÁDTAM a Harry Pottert és remélem Rowling most is nagyot alkot majd.
nagyon szurkolok!!
I
U Rowling!
2014. október 27. 19:05
Szerintem még bőven belefér. A Harry Potter széria kivételesen azok közé tartozik, amelyekben még rengeteg a potenciál. Mellékkarakterek, maga az iskola vagy csak Harry szülei a Roxfortban, esetleg a gyerekeik. Talán ebbe belejátszik az is, hogy nagy rajongója vagyok a sorozatnak és imádom minden részletét. Én nagyon örülnék neki az pedig, hogy kezd kifogyni a pénzből. Hát, enyhén szólva is légből kapott baromság. Szerintem az évek alatt a szivéhez nőttek annyira a karakterek, hogy az utolsó könyvet is nehéz volt megirnia és elengednie a történetet és a karaktereket.
A filmet pedig alig várom. Bár imádnám, ha még többet látnánk a már megszokott kis csapatból, de biztosan nagyon jó lesz
A filmet pedig alig várom. Bár imádnám, ha még többet látnánk a már megszokott kis csapatból, de biztosan nagyon jó lesz
2014. október 27. 19:56
Hogy sikerrel jár-e? Igen, ez azt hiszem borítékolható.
Queen Jo az Queen Jo, egy zseni... Már várom!
2014. október 27. 20:02
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Diary @ 2014.10.27. 17:54)
Fogyhat a pénze??? Konkrétan gazdagabb az angol királynőnél is, de jó...
Mégis mi másért szeretne még egy bőrt lehúzni a Harry Poterről?
2014. október 27. 20:07
Én mondjuk szeretem a Harry Pottert,kivétel a 4 meg 6 részét annyira nem,de azt is nézem meg szerintem ezt is elfogom olvasni.Ebben az írónőben még nem csalódtam idáig mindig érdekesek a könyvei.
2014. október 27. 21:29
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
nem kifejezetten Dolores néniről kellene novellát írni. azt meg nem is értem, hogy a legendás állatokból milyen filmet tudnak készíteni? anno olvastam azt a kis könyvecskét, bárányka számolás helyett jó volt, alvás előtt
függetlenül attól, hogy imádom Rowlingot, szerintem egy zseni, de ez túmács... számomra sokkal érdekesebb lenne Voldemortról, a Tekergőkről, Pitonról, a Black családról, vagy akár a Potter-Weasley-Malfoy, stb gyerekekről olvasni. annyi jó fanfiction született már ezekben a témákban, de kíváncsi lennék, hogy a HP-világ alkotója mit gondol, hogyan látja ezeket a karaktereket. de legendás lények? "természetfilmet" eleget néz az ember a spektrumon vagy a discoveryn...
2014. október 28. 07:47
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Vamphanna filmet ne nagyon varj. Daniel Radcliffe belefaradt a Harry szerepbe es a kollegait. Sot a nyilatkozata szerint megis banta h szerepelt es nem buszke ra. Sajnalatos modon nem menne vissza megegy forgatasra:/
2014. október 28. 07:48
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Vamhanna nem ugy ertem h nem lesz film mert lesz csak nem hiszem h Daniel szerepelni fog
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.