Harry Potter története mindenki számára ismert, így nem csoda, hogy az elkötelezett rajongók kitörő örömmel fogadták, hogy nem csupán új film készül, hanem Rowling ismét írásra adta a fejét.
A teljes cikkhez kattints ide!
J.K. Rowling újabb Harry Potter ihlette könyvet ír
2014. október 27. 09:55
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2014. október 27. 10:29
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
De jó tudtam hogy folytatodik valamien szinten a könyv .
2014. október 27. 10:29
|
|
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline
|
Szerintem ez már nagyon erőltetett. Teljesen feleslegesnek tartom mind a filmesítést, mind a novella-írást. Én a helyében a rajongók fantáziájára bíznám ezeket a dolgokat.
Umbridge amúgy ha az Azkabanba helyezték, akkor hogy lehet a 7. részben a Minisztériumba?
Lehet, hogy tévedek, már elég rég olvastam a könyvet
Umbridge amúgy ha az Azkabanba helyezték, akkor hogy lehet a 7. részben a Minisztériumba?
Lehet, hogy tévedek, már elég rég olvastam a könyvet
2014. október 27. 10:33
Érdekel, de azért a Harry Pottert nem múlhatja felül.
2014. október 27. 10:42
Én várom nagyon szeretem az írásait, igazán tehetséges írónő ^-^
Azonban egyetértek Gurs nevű felhasználóval is.
De mivel imádom a könyvet és a filmet is, nagyon örülök a hírnek és vááárom <3
Azonban egyetértek Gurs nevű felhasználóval is.
De mivel imádom a könyvet és a filmet is, nagyon örülök a hírnek és vááárom <3
2014. október 27. 10:47
|
|
Annie Horvathvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 215430 offline
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! #Potterhead <3
2014. október 27. 10:52
|
|
DoctorMoonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.27. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 235054 offline
|
Gurs úgy hogy a 7 rész után küldték őt az Askabanba azért volt még ott a MinisztérumBAN.
2014. október 27. 10:56
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
JK Rowling
2014. október 27. 11:09
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Várom már!! ♥
2014. október 27. 12:35
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nagyon fogyhat a pénze, hogyha ezt a Harry Potter folytatásos dolgot ennyire erőlteti. Nekem még mindig az a szerény véleményem, hogy hagyni kéne a búsba ezt az egészet. Szép korszak volt, hiszen én is ezen szérián nőttem fel, de ami véget ért az véget ért. Kezd már olyannak hatni, mint egy szorulásos öregasszony erőlködése a WC-n. Mondjuk mindig is azt vallottam, hogy a Harry Potter megírásában tutira mások is közreműködtek, most pedig magára maradt és képtelen bármily értékelhetőt alkotni. Hiába is Rowling névvel vannak fémjelezve a könyvei, nagy eséllyel a kutyának sem kell, így megpróbálja meglovagolni azt, ami még a Harry Potter sikeréből megmaradt. Általában ilyen görcsösség esetén történik az, hogy a jót is elb*sszák.
2014. október 27. 12:49
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
imádtam a HP könyveket, hat éves koromban az volt az első, amit a kezembe vettem, illetve az első könyv, amit teljes egészében elolvastam, tíz évvel később a lelkemet is kisírtam az utolsó filmet nézve, a gyermekkoromat siratva. a szereplőkkel együtt nőttem fel, és a mai napig örömmel veszem a kezembe a könyveket, karácsonykor pedig kiskorom óta évről-évre újranézem az összes részt, ez már egyfajta hagyomány nálam. az eltelt évek ellenére a mai napig fontos része az életemnek, de ez mégis sok. sokunk életének szerves része volt a történet, de el kellene fogadni, hogy vége van...
2014. október 27. 13:04
Imádtam/imádom a Harry Pottert de el kéne fogadnia mindenkinek,hogy vége.
2014. október 27. 13:11
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
nem tudom mit is lehet pontosan kihozni ebből a szálból, de én azért kíváncsian várom!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

2 felhasználónak tetszik: