Igaza van Ed-nek.Nem kell visszavonni.
Miley-nak tényleg szép a hangja de a videói egyáltalán nem tetszenek.
Ed Sheeran bocsánatot kért Miley Cyrustól
2014. október 27. 11:43
2014. október 27. 11:51
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szerintem meg teljesen korrektül fejezte ki anno a nem tetszését májli fellépését követően. Nem illette őt az ég világon semmilyen pejoratív jelzővel, csupán csak elmondta azt velősen, hogy mit láthattunk a színpadon. Ezért miért is kell bocsánatot kérni?
Tudom, vannak olyan papucs emberkék, aki konkrétan az igazságért is hajlandók bocsánatot kérni, de ez egyszerűen annyira lejárt lemez, hogy voltaképp senkit sem érdekel. Igaz, nagy visszhangja volt a dolognak és talán azért, mert egy egykori dizni idol tett olyan dolgokat, amilyeneket. Nem vagyok oda Edért, de nem is utálom, olyan semmilyen számomra a csávó. Viszont ez iszonyatos s*ggnyalásnak tűnik...
2014. október 27. 11:51
|
|
gvilcsiLovatics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 1354 Csatolások: 36 Azonosító: 113068 offline
|
Szerintem teljesen igaza van Ed-nek.Mert nagyon jó hangja van Miley-nak csak éppenséggel nem így kéne viselkednie.Mert sajnos a fiatalok utánozzák a sztárokat.Akár jót akár rosszat csinálnak ők.
2014. október 27. 11:57
Ednek teljes mértékben igazat adok ! Miley gyönyörű és a hangja is csodás csak rossz a csomagolás ! De a fanoknak is ha van kicsi eszük nem viselkednek úgy mint Cyrus kisasszony !
XD
2014. október 27. 12:31
Abszolút egyetértek Eddel, Miley már nem csak szerinte lépte át azt a bizonyos határt...
2014. október 27. 12:37
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
De aranyos
Marmint Ednek igaza van abban, hogy Miley nem a legjobb pelda a mai gyerekeknek
De nagyon tehetseges es imadnivalo csaj.
Ed nagyon kedvesen allt a dolgokhoz.
Ed nagyon kedvesen allt a dolgokhoz.
2014. október 27. 12:41
én nagyon szeretem ed sheerant es ertekelem hogy kimondta a velemenyett mert ebben tenyleg igaza van miley ezzel semmi jot nem tanit a gyerekeknek
2014. október 27. 12:46
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Nagyon imádom Edet, és teljes mértékben egyet értek vele. Régen, nagy kedvencem volt Miley is, ma már nem mondanám azt :/ Teljes mértékben igazat adok Ednek, mert Miley hangja nagyon szép és a tehetsége is megvan, de rossz példát mutat a mai gyerekeknek. Mert sajnos a mai gyerekek mindenben utánozzák a kedvenceiket, akár jót, akár rosszat tesznek.
2014. október 27. 12:51
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Szerintem Ednek igaza van és nem kellet volna bocsánatot kérnie hiszen szinte mindenki ezt gondolja Mileyról.Szép hangja van tehetséges,sokra vitte hisz nagyon megváltopzott a Hannah Montanas korszaka óta de tényleg nagyon rossz a csomagolás
2014. október 27. 12:52
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
A "sztár" világban szinte sosem merik elmondani a véleményüket,mindenki smúzol a másiknak,akkor is ha semmi tehetsége,vagy elzüllött stb.Nem kellene bocsánatot kérnie ezért,először tette jól,amikor elmondta az igazságot Miley-ról.
2014. október 27. 13:00
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Örülök,hogy bocsánatot kért!
2014. október 27. 13:06
Itt a sztárvilágban alig merik elmondani egymásról a véleményét.Viszont ő el merte mondani s ez dicséretes mint ahogy az is,hogy bocsánatot fog érni.
2014. október 27. 13:21
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Jól tette, hogy bocsánatot kért. Nem azért mondom mert kedvelem Mileyt, de ez senkinek sem esett volna jól.
1 felhasználónak tetszik:
itsMiley
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.