Sztárban sztár: Pál Dénes a győztes
2014. október 27. 11:32
Még a Voice idején egyáltalán nem érdekelt.
Valamiért nem tudtam hova tenni, ezért is örülök, hogy szerepelt a Sztárban sztárba, mert így legalább jobban is meg tudtam ismerni és már a kedvenceim közé is tartozik.
Az első részekben nem mondhatnám, hogy ez az egész széria érdekelt,
de a közepe felé nagyon szurkoltam Dénesnek.
És most annyira boldog vagyok, hogy végül győztes lett.
Azt hittem, hogy Kökény Attila nyeri meg, mert hát.......
igen
A Natalia Oreiro-t senki nem felejti el!
Így még jobban is örülök, hogy Dénes nyert!
Gratulálok!!!!!!!
Az első részekben nem mondhatnám, hogy ez az egész széria érdekelt,
És most annyira boldog vagyok, hogy végül győztes lett.
Azt hittem, hogy Kökény Attila nyeri meg, mert hát.......
Így még jobban is örülök, hogy Dénes nyert!
Gratulálok!!!!!!!
2014. október 27. 11:50
Én néztem, és gratulálok neki tényleg:D Bár én a legtöbbet Kökény Atillán röhögtem:D xd
2014. október 27. 12:10
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Tegnap olyan szép volt Liptai Claudia!
2014. október 27. 12:35
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Gratulálok !!
2014. október 27. 12:36
|
Rocky.99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 187404 offline
|
Szerintem vagy a Tóth Verának, vagy a Kökény Attilának kellett volna megnyernie. Én még a Keresztes Ildikónak is szurkoltam, de sajnos ő kiesett.
Azért a Pál Dénes nyerte meg:
Egyrészt: 12-22 éves korúak szavaztak, így természetes volt, hogy a Vastag Tomi és a Pál Dénes is benne volt a top 5-ben.
Másrészt: azért választották be a Pál Dénest, (meg a Vastag Tomit is) mivel a tinédzser lányok rajonganak értük, rengeteget szavaztak, így több pénzt kap a műsor!
Esetleg tévedek? :-)
Egyrészt: 12-22 éves korúak szavaztak, így természetes volt, hogy a Vastag Tomi és a Pál Dénes is benne volt a top 5-ben.
Másrészt: azért választották be a Pál Dénest, (meg a Vastag Tomit is) mivel a tinédzser lányok rajonganak értük, rengeteget szavaztak, így több pénzt kap a műsor!
2014. október 27. 12:46
|
|
TuttiFruttiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 210354 offline
|
De jóó! Neki szurkoltam:))
2014. október 27. 13:19
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Rocky.99 @ 2014.10.27. 12:36)
Szerintem vagy a Tóth Verának, vagy a Kökény Attilának kellett volna megnyernie. Én még a Keresztes Ildikónak is szurkoltam, de sajnos ő kiesett.
Szerintem igen nagyot. Azt elismerem, hogy Vastag Tomiért bizonyára a fiatal lányok epekednek, de az tagadhatatlan, hogy Dénes a tudása legjavát nyújtotta, a lelkét kitette az adott feladatért. Mindent megtett, magassarkút húzott, gyantáztatott, fekete tütüben parádézott... Szerintem nem lehet tőle elvitatni az érdemeit.
Ildikó és Vera pedig szerintem a külsőségeken kívül nem sokat tett a produkciókhoz hozzá, utóbbi nekem végig teljesen közömbös, egysíkú volt.
2014. október 27. 13:31
|
|
Pata Noémiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 230273 offline
|
gratulációm! én mondjuk pont neki szurkoltam... XD még egyszer nagyok gratulálok, amúgy a díj amit kapott azt én is elfogadtam volna, az a csontváz nagyon jól nézett ki a műsor végén...
2014. október 27. 13:35
Én néztem, és gratulálok!!! Dénes tényleg királyul utánozott mindenkit, akit kapott
2014. október 27. 14:01
|
|
Bryannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 183 Csatolások: 24 Azonosító: 159263 offline
|
Gratulálok neki, megérdemelte! Az egész műsor alatt Neki szurkoltam, szerintem nagyon sokoldalú és jó hangú énekes, ha a kinézetét nem nézzük (ami csak ráadás).
2014. október 27. 14:08
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Gratulálok neki!Be kell vallanom,nem nézem a TV2-t,de ez a műsor olyan humoros!!!
2014. október 27. 14:36
|
|
kristanna18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.03. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 227039 offline
|
Grat.! Neki szurkoltam! YES!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: