Visszavonul Kristen Stewart
2014. október 28. 13:41
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
szerintem nem kell visszavonulni ezért.
2014. október 28. 21:58
|
|
nikoletta0202új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 232165 offline
|
Akik a sztárokat szidják csak azért teszik mert féltékenyek, hogy nekik ilyen jól összejön az élet.Honnan tudod, hogy min megy keresztül Kristen?
Lehet, hogy neked nem szimpatikus, senki sem tökéletes.Ő sem szidja az olyanokat aki nem szimpi neki. Kit érdekel, hogy jó vagy rossz színész? Téged se ócsárolnak le, ha nem pont kitűnő tanuló vagy.Vagy, ha nem vagy olyan tökéletes meg szimpatikus a munkádban.Nem kell mindenkivel jópofizni.Az életben mindig lesznek rosszakarók.Nem kell velük foglalkozni.Kristen is így csinálja.
Lehet, hogy neked nem szimpatikus, senki sem tökéletes.Ő sem szidja az olyanokat aki nem szimpi neki. Kit érdekel, hogy jó vagy rossz színész? Téged se ócsárolnak le, ha nem pont kitűnő tanuló vagy.Vagy, ha nem vagy olyan tökéletes meg szimpatikus a munkádban.Nem kell mindenkivel jópofizni.Az életben mindig lesznek rosszakarók.Nem kell velük foglalkozni.Kristen is így csinálja.
2014. október 29. 09:37
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Lucky004: Gratulálok. Most akkora ostobaságokat írtál. Én sem vagyok nagy Kristen rajongó, de attól még nem azt mondom, hogy rossz színésznő. Persze, itt vagy te ( meg még egy pár barom) aki(k) azt hiszi, hogy ez nem színészet amit ő csinál. Megmondjam, hogy ki nem igazi színész. Az ÖSSSZES (jó, majdnem az összes) Disney sztár. Gondolok itt Zendaya és Bella-ra. Az NEM színészet, csak teszik az agyukat a kamerák előtt. Szerinted ki vitte többre? Gondolkozzál már el ezen.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2014. október 29. 17:29
|
|
RocketQueen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 225057 offline
|
Nem mondom mindenkinek kijár a pihenés de én a helyében elkezdenék gyakorolni vagy elmenni valami színészképzőbe xD
2014. október 30. 19:44
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Sokkal könnyebb támadni és elítélni Kristent, mint elfogadni a színészi munkásságát, ami igenis van neki. Én sem tartom egy hatalmas színésznőnek, de - csak szerintem, még mielőtt valaki megkövezne - hitelesen és jól alakította Bellát az Alkonyatban, és ráadásul nem csak ebből az egy darab szerepéből él: ott van a Hófehér és a vadász, a Camp X-Ray, sőt még a Pánikszobában is feltűnt. Attól még, hogy nem szinkronizálták a filmjeit, vannak neki.
Azt hallottam, hogy valamilyen főiskolát akar elvégezni, de ez nem biztos. Viszont Beylával részben egyetértek: a színészettel tényleg többet keres, mint kétkezi munkával...
Azt hallottam, hogy valamilyen főiskolát akar elvégezni, de ez nem biztos. Viszont Beylával részben egyetértek: a színészettel tényleg többet keres, mint kétkezi munkával...
2014. október 30. 20:21
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Azt hiszem túl fogom élni, ha egy időre visszavonul. Mert valljuk be, nem nagy kár ezért a színászi tehetségért. Viszont nem hiszem, hogy eme terve túlzottan sokáig fog tartani. Előbb utóbb rá fog jönni, hogy a nyolc órás, kétkezi munka nem olyan jövedelmező, mint fapofával bambulni a kamerába.
2014. november 29. 10:43
|
reka.hetfieldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.16. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 234505 offline
|
Megijedni?? Inkább pezsgőt bontok
2015. május 13. 11:36
|
silona6333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 242241 offline
|
Ahogy olvastam ezeket a sorokat arra gondoltam hogy nem nem akarok színész lenni.ha én 1 évben 5 filmben játszanék évente vonulnék pihenni. Ne igazán szeretem Kristent, de ha ( bármilyen régen is volt már) akkor megérdemli a pihenést.
2015. május 13. 12:17
Amikor olvastam a címet, akkor megijedtem. Szerencsére csak egy kis időre megy el!
2015. június 18. 18:46
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Idézet
Színész vagyok és ez az én művészi irányzatom, és mivel olyan fiatalon kezdtem, mindig megilletődve tekintettem más művészeti irányzatokra és alkalmatlannak éreztem magam, hogy bármi mást csináljak.”
Mentél volna közmunkásnak
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.