Visszavonul Kristen Stewart
2014. október 27. 08:42
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Hogy is mondjam el, hogy Kristen nagy erőfeszíteseket tett ugyan, de ennek marhára semmi eredménye? A szerepeit szerintem más színésznő jobban is játszhatta volna, de teljesen mindegy, ha végleg elmegy, akkor sem fog hiányozni.
2014. október 27. 10:15
|
|
SteveRogersWifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 225895 offline
|
Miért csak rövid időre? Igazán ki szállhatna örökre...
2014. október 27. 10:58
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Hát igen, nehéz lehet, hogy folyamatosan kamerák vesznek körül
2014. október 27. 11:14
Istenem, de rég nevettem már ilyen jót!
D Akkor most a véleményem:
„Már két éve folyamatosan dolgozom.”-jaj, te szegény, ennek valahogy semmi eredményét nem látom.
„Színész vagyok.”-???
„Ez az én művészi irányzatom”-a mid?
„Alkalmatlannak éreztem magam, hogy bármi mást csináljak.”-szerintem meg alkalmasnak kellett volna érezned magad, hogy bármi mást csinálj, merthogy a színészet nem megy, az biztos.
„Nagyon sok szabadságot ki fogok venni.”-hál' Istennek
„Csinálni fogok néhány dolgot a két kezemmel.”-remélem, az jobb lesz, mint amit 'színészkedés' címszó alatt csinálsz
„Mindössze néhány hete hoztam meg ezt a döntést...”-eléggé elhamarkodott vagy
„Biztosan nem fogom megtartani magamnak”-kíváncsi leszek, kinek fog kelleni.
„Már két éve folyamatosan dolgozom.”-jaj, te szegény, ennek valahogy semmi eredményét nem látom.
„Színész vagyok.”-???
„Alkalmatlannak éreztem magam, hogy bármi mást csináljak.”-szerintem meg alkalmasnak kellett volna érezned magad, hogy bármi mást csinálj, merthogy a színészet nem megy, az biztos.
„Csinálni fogok néhány dolgot a két kezemmel.”-remélem, az jobb lesz, mint amit 'színészkedés' címszó alatt csinálsz
2014. október 27. 12:36
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Megérdemli a pihenést..
2014. október 27. 13:11
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Nem értem azutálkozókat akik azt mondják hogy nemcsinál semmit ezáltal nem érdemli meg a pihenést.Na akkor ezeknek mondom hogy szinésznő és lehet hogy nem tehetséges (mert én se tartom annyira annak)de attól még szinésznő és probáljatok meg ti reggel 3-kor felkelni hogy sminkesek,fodrászok dolgozanak rajtad aztán menj forgatásra vagy interjúra és még lehessen magán életed és tölcs egy kis időt a családoddal,barátaiddal.El hihetitek nem hiszem hogy olyan könyű lehet neki vagy más színészeknek.
2014. október 27. 14:22
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Idézet (Csicseriborsó @ 2014.10.27. 11:14)
Istenem, de rég nevettem már ilyen jót!
D Akkor most a véleményem:
„Színész vagyok.”-???
„Színész vagyok.”-???
Tudod te mennyi felhajtással jár a színészkedés?Megértem,ha nem szereted őt,de ez amit írtál nem igaz,mindenkire ráfér egy kis pihenés!
2014. október 27. 14:32
LeerdammerGirl, ő választotta magának, egyébként meg egy szóval nem írtam, hogy ne menjen pihenni, úgyhogy nem tudom, mi bajod van.
2014. október 27. 16:57
|
|
blablavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.17. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 229648 offline
|
Nevetségesesek ezek a negatív ''kritikák''. Azok akik a színészeket és másokat ocsárolnak csak azt mutatják ,hogy milyenunalams is az életük.Leülnek a gép elé , meg néznek ezt-az egy sztárról , és eldöntik , hogy utálják vagy sem . Pedig fogalmatok sincs róla , hogy milyen nehéz nekik.Korán kellnek , sminkelik őket stb. aztán egész nap forgatnak , és kitudja hányszor kell újra vegyék. Az interjúkról és más média álltal rendzett eseményekről ne is beszéljünk. Akkor kinek lenne ideje magára , vagy a magán életére ? Ez olyan nevetésges és szomorú egyben, miért nem gondolkodtok kicsit ? Ültök és döntöttök, és ennyi . Közben pedig fogalmatok nincs arról , hogy abban a filmben amit ti ''fosnak''hívtok mennyi munka van ,hogy hány átdolgozott nap és éjjel. Az pedig , hogy valaki mennyire jó a szakmában mindegy , szerepet kap és dolgozik . Szánalmasak vagytok , ha szídjátok Kirstent vagy bármilyen sztárt.
2014. október 27. 17:23
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Jól teszi, hogy lazít egy kicsit.
2014. október 27. 17:53
|
|
Lucky004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 232349 offline
|
A színészetet eddig is hanyagolta
Sokan szerintem nem értik, hogy a színészet nem abból áll, hogy elmész a forgatásra, kisminkelnek és elmondod egy hangszínnel a szövegedet. Kristen ezt csinája ez minden csak nem művészet. Nincs mit kipihennie, de ha kifogásra van szöksége vagy csak nem akar minden évben arany málna díjat kapni én megértem. Jó pihenést!
Sokan szerintem nem értik, hogy a színészet nem abból áll, hogy elmész a forgatásra, kisminkelnek és elmondod egy hangszínnel a szövegedet. Kristen ezt csinája ez minden csak nem művészet. Nincs mit kipihennie, de ha kifogásra van szöksége vagy csak nem akar minden évben arany málna díjat kapni én megértem. Jó pihenést!
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2014. október 27. 17:58
Sose voltam rajongója, szóval nem igazán mozgat meg ez a hír, de a szabadság és pihenés mindenkinek kell
2014. október 28. 07:39
Idézet
De nem kell megijedni, mindössze csak egy kis időre, hogy pihenjen és más dolgokra összpontosítson.
Szerintem a legtöbben nem ijedtünk meg. Nekem eddig se volt túl feltűnő, szóval szerintem kifogom bírni, hogy nem láthatom a pici pofiját.
2014. október 28. 09:39
Idézet (Gamora @ 2014.10.28. 07:39)
Szerintem a legtöbben nem ijedtünk meg. Nekem eddig se volt túl feltűnő, szóval szerintem kifogom bírni, hogy nem láthatom a pici pofiját.
ennyi :DDD mindent elmondott
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.